Zijn E Sigaretten Veilig?

E Cigarettes Smoking Guy

Het aantal jongeren die gebruik maken van e-sigaretten is verdubbeld tussen het jaar 2011 en het jaar 2012. Een recente studie heeft aangetoond dat bijna 60 procent van de Amerikanen bekend staan dat ze een rookloze elektronische sigaret aan het gebruiken zijn. Dat gezegd hebbende, kunt u beginnen met af te vragen of de sigaret echt zo veilig en niet-vervuilend is als men willen geloven?

Stephen Dorf is geciteerd te zeggen dat het als een verassing kan komen waarom de populariteit van elektronische sigaretten op is geblazen in een 2 miljard dollar industrie in de afgelopen jaren. De gedachte van de gegarandeerde veiligheid en het gebruik van een nicotine dosering zonder al de kankerverwekkende bijwerkingen is moeilijk te passeren. Maar zijn de gadgets en de vloeistoffen die ze verpulveren echt zo veilig? Wetenschap, anderzijds, zegt dat deze studie gecompliceerd is.

FDA Approved Stamp and Rubber

Meer Onderzoek = Meer Antwoorden

De FDA heeft het aanvragen voor meer onderzoek van e cigs effecten gestart, in antwoord op de mogelijke gevaren voor de gezondheid van deze gadgets kunnen starten. Ondanks de agressiviteit van de FDA over meer strikte regelgeving voor de e-sigaret markt, hebben wetenschappers gewoon niet de tijd om de resultaten van vaping in een lange-termijn volledig te begrijpen of de doeltreffendheid ervan als een gadget dat rokers helpt stoppen met roken.

Desondanks hebben we alleen maar meer vragen dan antwoorden als het gaat om de gezondheid op lange termijn resultaten van deze gadgets. Oké, ze zijn veiliger dan normale tabakssigaretten, huidige onderzoek maakt dit duidelijk, maar zijn ze echt een beetje verwijderd van het woord “veilig”? Tegelijkertijd is er een onderwerp dat begrepen moet worden, dat zelfs de minimale risico verlaging van sigaretten een positieve zaak is. De elektronische sigaret heeft het doel om een veiliger, minder toxisch vervangende keuze om het roken van gewone tabak sigaretten, maar niet noodzakelijk als een “genezing” voor de verslaving van nicotine geworden zeggen sommige deskundigen.

Het Begin van Iets Nieuws

Het begon in 2003, toen een Chinese apotheker genaamd Hon Lik, een e-sigaret ontwierp met een ultrasone high-technologie systeem. Hij was een uitvinder, sterk beïnvloed door zijn vader, die langzaam overleed ten gevolge van longkanker op dat moment. Daarna hadden de meeste e-cigs makers de ultrasone hightech verandert met de verhoging van de temperatuur van een element voor het verdampen van de nicotine oplossing in de mondstuk van de elektronische sigaret bedoeld voor inhaleren.

Vaping Premitted

De begrip achter elektronische nicotine levering systemen (e-cigs) is intelligent, omdat er gezegd wordt dat de sigaretten alle vreugde aanbieden van het normale tabak sigaretten zonder een van de risico’s. Zij maken gebruik van een hete kleine, spiraal voor het verdampen van de nicotine smaak in een aerosol mist. Door het inademen van de mist, genieten rokers van dezelfde vreugde die ze zouden ontvangen van een normale sigaret. Dergelijke producten bieden rokers de vrijheid om damp sigaretten te gebruiken in veel plaatsen, openbare plaatsen die ooit werden verboden voor hen om te roken.

Dit heeft veel gebruikers gedreven om te geloven dat ze gezonder zijn dan gewone tabak sigaretten. Hoewel er weinig studies zijn uitgevoerd op de oplossing voor nicotine gebruikt in e-sigaretten. Carcinogenen (kankerverwekkende stoffen) kan in minder hoeveelheden zijn, maar e-sigaretten dragen nog steeds nicotine en andere bestandsdelen die bij het verdampen zo toxisch kunnen zijn als traditionele sigaretten.

Damp Tegen Tabak

Tot nu toe toont het bewijs aan dat e cigs veiliger dan normale sigaretten kunnen zijn. Op dit moment is er geen twijfel aan dat de nicotine verslaving veroorzaakt; dat is een rede waar vele volksgezondheid deskundigen gealarmeerd van raken door hun snel groeiende populariteit. Onder hun zorgen – kunnen elektronische sigaretten rokers terug trekken naar de oorspronkelijke sigaretten.

Het rookloze sigaret is een batterij-aangedreven gadget die vloeibaar nicotine verandert in een damp, die de ex-roker inademt. Geen brand, geen as, en niet meer een rokerige geur, omdat de damp sigaretten niet alle chemische gevaren bevatten geassocieerd met tabak sigaretten, zoals teer en koolmonoxide.

E Cig Vapor

Het is als feit bekend dat de momenteel beschikbare roker behandelingen bekend staat voor het vervangen van nicotine, zoals nicotine kauwgom en nicotinepleisters. Deze producten worden overal succesvol, met zelfs 7% slagingspercentage na 1 jaar van gebruik. Dit komt voornamelijk door het feit dat het grootste percentage rokers niet verslaafd aan nicotine zelf is; ze zijn verslaafd aan de gewoonte van alleen het roken van een sigaret. Het is een systeem van ontspanning voor hen die zelfs krachtiger dan de werkelijke verslaving van nicotine kan zijn. Echter is het grootste risico in sigaretten tabak roken niet de nicotine. Terwijl zeer verslavend, nicotine een soortgelijke aansporing voor cafeïne. In lage porties is nicotine niet giftig, dit activeert het motief voor het gebruik ervan in de nicotine vervangende therapieën. Nicotine genereert geen kanker, maar worden bestudeerd op bijwerkingen.

De bedrijven die deze gadgets en tevreden klanten leggen uit dat de damp sigaret een gezonder alternatief keuze is dan de normale tabak sigaretten, die elk jaar miljoenen doden produceert. Sommige klanten zeggen dat e-cigs hulp bieden bij het verminderen van hun “rokershoest”, hun zintuigen geur en smaak verbeteren en zelfs hun slaap.

Electronic Cigarettes Market

E-Cigs Handel

Elektronische sigaretten bestaan in een breed gebied van maten en vormen en worden ontwikkeld voor alle soorten gebruikers. Als je nieuw bent in de e-sigaretten wereld, kan het een beetje verwarrend zijn bij het kiezen van de juiste bebouwde kom voor uw starter-kit. Hoewel er tal van verschillende handelaren en leveranciers zijn om uit te kiezen, worden e-sigaretten types meestal ingedeeld in mini, mid-size of mod, of ze kunnen ook worden georganiseerd, zoals wegwerp, individuele vaporizers, oplaadbare, e-sigaren, e-gos en andere producten zoals e-buizen. Tussen deze types, is de oplaadbare damp sigaret bewezen als de meest geprefereerde, sinds persoonlijke vaporizers met de tijd in de markt passeren van het verkrijgen van valuta. De studie dekt volledig de verschillende stappen van de waarde keten, van de makers van elektronische sigaret gadgets en bijlagen van de Chinese wijk van Shenzhen aan distributeurs en retailers van de Verenigde Staten en Europese markten.

Bovendien heeft de toegenomen voortgang in de markt bestudeerd op verschillende gebieden verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Australië en meer andere. Een gedetailleerde P.E.S.T.L.E (Politieke, Economische, Sociale, Technologische, Legale, Milieu-Factoren) onderzoek naar de belangrijkste damp-sigaret markten in de wereld is benaderd om een beter zicht op de aspecten van e-cigs te geven.

V2Cigs E-cigarettes

Eén van de toonaangevende e sigaret merken dat het grootste deel van het internet en de elektronische sigaret commercials te dekken, zijn de V2 Cigs. We hebben V2Cigs zien groeien van een klein bedrijf tot één van de meest populaire en best gewaardeerde merken van elektronische sigaretten op de markt. Beoordelingen op V2 Cigs kan worden gevonden in alle plaatsen. Alle beoordelingen zijn positief en V2 voert op te worden gerangschikt als 1 in de meest online sites. Zij zijn de meest favoriete merk voor een heleboel redenen: redenen, zoals innovatie is non-stop, zoals de consistentie dat het laat zien en de prijs die het toegankelijk voor de meesten van ons maakt.

E-Cigs Huidige Realiteit

Is de elektronische sigaret een beter, gezonder alternatief voor rokers? Of is het een schadelijke gadget met onzichtbare risico’s? Als het geschil opflitst, zijn grote tabak investeerders met diepe zakken de aankoop van de meeste van de e-sigaret bedrijven, de invoering van miljoenen dollars in de markt op de bouw op een heldere toekomst voor deze gadgets. Honderden e sigaret bedrijven zijn nu aan het worstelen om te overleven voor de kwestie van zowel rokers als niet-rokers. De welvaart van al deze bedrijven is afhankelijk van de stelling dat rookloze sigaretten gezonder zijn dan tabak sigaretten. Bedrijven laten graag een zwart-wit beeld zien van een nieuwe rook-veilig leeftijd.

Damp sigaretten hadden niet genoeg tijd om te bepalen of zij echt gevaarlijk voor gebruikers zijn op lange termijn. Echter zijn veel mensen onder de indruk dat e-sigaretten veilig zijn en succesvol als et het gaat om mensen te helpen met het stoppen met roken.

Elektronische sigaretten hebben een agressieve geschil tussen de gezondheid van deskundigen die hetzelfde doel aan de ziekte en zelfs de dood opgewekt door tabak te verminderen ingeschakeld. Gezien het feit dat rokers voornamelijk roken voor de nicotine, maar eigenlijk in de eerste plaats sterven van de teer, zouden we ons voorstellen dat e-cigs toegejuicht moeten worden als een manier om dergelijke sterfgevallen en het lijden als gevolg van normale sigaretten te voorkomen. In het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld, voor elke miljoen rokers die zich tot een e-sigaret wenden kunnen we een daling van meer dan 6.000 voortijdige stergevallen per jaar anticiperen.

Conclusie

Deze batterij-aangedreven puffers kunnen het traditionele gebruik van sigaretten sterk verminderen zonder het genereren van schadelijke bijwerkingen, maar veel zorgvuldig beheerde en gecontroleerde testen zullen verplicht zijn, voordat een definitief antwoord over de veiligheid en de minder-roken werkzaamheid van deze gadgets in woorden kan worden omgezet. Sommige van deze testen zijn al aan de gang in delen van Nieuw-Zeeland en in Italië en nog veel meer moet worden verwacht in de komende jaren. Het nieuwe onderzoek zal ook worden verplicht om de veiligheid op lange termijn aan te pakken, dit met inbegrip van patiënten met een chronische ziekte van de luchtwegen; de rol van de nicotine hoeveelheid smaakstoffen pakken in beschermen tegen terugval, depletie van tabak verwante ziekten en effectiviteit. Meer onderzoek in de sectie ‘passief dampen’ zou echt belangrijk zijn voor de wetgevers. Met hoop zal deze analyse de basis voor een solide efficiënte besluitvorming vorm geven. Bovendien, in de toekomst wordt de vloeistof in deze elementen gefabriceerd onder hygiënische omstandigheden bij het gebruik van farmaceutische kwaliteit nicotine.