Zijn Elektrische Sigaretten Schadelijk?

JAC Vapour at The List Party.

De vraag of e-sigaretten schadelijk zijn of niet, of tot welke graad ze schadelijk zijn voor mensen, is nog steeds figuurlijk gesproken, in de lucht. In andere woorden is er nog niet genoeg tijd voor een lange termijn studie naar een overtuigend overzicht, over de gezondheidseffect van dampen of e-sigaretten. Echter kijkend naar sommigen wat al bekend staat met betrekking tot dit onderwerp, kan het individuen helpen om tot hun eigen conclusie te komen, of e-sigaretten wel of geen gezondere lifestyle geven. Waarvan deze een alternatief is voor individuele rook behoeftes over traditionele tabak producten.

Verslaving & E-Sigaretten

Terwijl vele individuen e-sigaretten en verdampers als een opstapje gebruiken om volledig te stoppen met roken, bestaat er nog steeds verwarring met betrekking tot e-roken apparaten wel of niet schadelijk zijn. Sinds e-juice rokers meer vrijheid geven in het controleren van de ingrediënten gebruikt in hun individuele roken vloeistoffen, is het mogelijk om e-roken apparaten te gebruiken. Zo kan het lichaam ontwennen van elke fysieke verslaving naar de hoofd chemische oorzaak binnen de fysieke verslaving, nicotine.

Verslaving Breken

Als iemand er naar verlangt om geleidelijk et stoppen met het roken van traditionele sigaretten, dan kan hij/zij beginnen met het verminderen van de nicotine gehalte die toegevoegd is bij elke rook ervaring. Dit kan de schadelijkheid van de e-sigaret verminderen met betrekking tot hogere concentraties van nicotine. Met de traditionele sigaretten, hebben individuen geen controle over de ingrediënten, waarbij het de rokers kwetsbaar maakt voor de trend bij elke tabaksindustrieën. Zij verhogen de nicotine gehalte om zo de chemische verslaving bij te houden. Met het roken van traditionele sigaretten, zijn individuen ook kwetsbaar voor andere chemische gevaren. Ze staan bekend om het feit dat het een negatieve invloed heeft voor de gezondheid. Het veroorzaakt kanker, zwangerschapsproblemen, en uiteindelijk dood. Aan de andere kant, staan e-sigaretten toe dat de individuen hun eigen ingrediënten kunnen aanpassen die ze naar hun longen inhaleren. Dit staat ook de individuen toe om ingrediënten te beperken tot alleen 2 tot 3 indien gewenst. Dit kan mogelijk de schadelijkheid van e-sigaretten verminderen, gerelateerd tot lange lijst van chemicaliën die geïnhaleerd worden tijdens het roken. Wegens deze mogelijkheid om de hoeveelheid en sterkte van de ingrediënten aan te passen, kunnen e-sigaretten als een handige functie dienen. Ook in het terugdringen van de chemische afhankelijkheid op traditionele sigaretten. Het kan een betekenisvolle stap zijn richting een gezondere, verslaving vrije levensstijl, die sommigen van de schadelijke gezondheidseffecten kan elimineren van het continue roken.

e-cigarettes vapors

Het Begrijpen Van Andere Potentiële Invloeden op een Rookverslaving

Om de elementen van een verslaving beter te kunnen begrijpen, moet iemand de persoonlijkheidstrekjes evalueren van de individuele roker, natuurlijke gewoontes van mensen, en zowel sociale invloeden. Sommige individuele personaliteiten zijn voorbestemd van een medische en psychologische standpunt naar het ontwikkelen van verslavingen. Dit betekent niet dat deze verslavingen ontweken kunnen worden. Het betekent simpelweg dat de individu waarschijnlijk harder moet werken dan anderen, om het bewustzijn te vergroten voor mogelijke verslavingen, en harder werken om verslavingen te breken wanneer ze er zijn. Het aanleg van de individu zal ook een vitale rol spelen in de effecten van hoe schadelijk roken is voor de gezondheid van de persoon.

Roken wordt vaak een ritualistische gewoonte. Dit betekent dat rokers vaak een bepaalde tijd inlassen tussen het moment wanneer ze roken en de tijd wanneer ze weer een nieuwe rook sessie hebben. De tijd tussen elke ‘rook pauze’. Sommige verslavingen die regelmatige rook pauzes bevatten, kan daarom ook hun dagelijkse routine en productiviteit verstoren. Dit kan invloed hebben op een individu’s gezondheid, door de nevenproduct van het creëren van extra stress door gebrek aan productiviteit. Zo komt er een andere soort schade bij door een verstorende rook gewoonte. De gebrek aan productiviteit kan een bijwerking zijn van beide traditioneel roken en e-sigaretten.

Apollo E-cigar

Sommige pauzes zijn toenemend geen solo-roken ervaringen meer. Vaak komen mede rokers in een groep te samen, om te praten en roken tijdens een pauze. Waardoor er een complexe sociale aspect wordt toegevoegd aan het roken. Aan het ene einde van een sociale spectrum, kunnen individuen sociaal buitengesloten zijn voor het roken, terwijl aan het andere uiteinde individuen buitengesloten kunnen zijn, voor het niet doorgaan van de sociale rook kring. Roken wordt een sociale band, die door zijn natura, het doorgaan van roken aanmoedigt. Het sociale aspect van roken is de voorgrond van vele individuele zorgen. Het is onder de hoofd oorzaken van het doorgaan om roken te verbannen, in een poging om de schadelijke effecten te verminderen. Vooral binnen publiekelijke binnenruimtes, zoals restaurants, auto’s met kinderen erin, en meer.

Wetten bedoeld Om te Beschermen Voor Mogelijke Schaden

Aangezien de nadelige gezondheidseffecten niet volledig begrepen worden, met betrekking tot e-sigaretten en dampen, zijn vele beleid handhavers en wetgevers aan het dwalen aan de zijde van voorzichtigheid. Ze behouden een “voorkomen is beter dan genezen” mentaliteit. Ze gebruiken het ontdekken van negatieve lange termijn gezondheidsinvloeden, zowel een potentiele sociale overlast voor niet rokers.

Deze motivatie is afgeleid van de bezorgdheid van het herhalen van de geboorte omringd door vroege tabaksgebruik. Sigaretten waren op een gegeven moment foutief geloofd, dat ze niet alleen gebrek hadden aan nadelige gezondheidseffecten, maar er werd ook werkelijk geloofd dat het een voordeel heeft voor de gezondheid. In de loop van de decennia, waren correlaties van moderne verbeteringen in medicijnen en gezondheid studies direct gelinkt aan het roken van sigaretten. Ze veroorzaken ernstige medische aandoeningen, en hielp de menigte om het bewustzijn te verhogen over de waarheid achter deze gezondheid gevaren van traditionele tabaksproducten. Zo waagden ze een poging om zowel de volksgezondheid te verbeteren en het lucht kwaliteit.

no-children

Tweedehandse rook vs Tweedehandse Damp

Het meest voorkomende nadelige gezondheidseffect van e-sigaretten en dampen, blijkt beperkt te zijn voor individuen met allergische reacties op een van de soorten vloeistoffen. Bijwerkingen variëren van lichte jeuk sensaties, tot uitslag, en volledige anafylaxie in gevallen van hevige allergische reacties, die de ademhaling verstoren. Dit vereist een onmiddellijk medische interventie. Vele individuen zijn niet overtuigd dat andere gezondheidsbijwerkingen binnen tientallen jaren tevoorschijn zullen komen. Inmiddels is de huidige gebrek aan correlatie tussen dampen en e-sigaretten nadelige effecten, niet genoeg voor vele vragen. Waarom dit schijnbare gezonder alternatief dan traditioneel roken, niet al direct geaccepteerd wordt in binnenruimtes, en waarom recente media zich verzet tegen traditioneel roken producten, en vervolgens de e-sigaretten en dampen in dezelfde schadelijke categorie zet. Wanneer er geen onderzochte overeenstemming is, dat deze rook apparaten zo slecht zijn als gevaarlijke eerste hands of tweedehandse blootstellingen.

E-Roken Niet Voor Kinderen

Kinderen en ouderen staan er algemeen bekend om, dat ze meer kwetsbaar en vatbaar zijn voor de negatieve effecten van milieugevaren. Als een voorzorgsmaatregel zijn er wetten en beleid uitgevoerd, om de kinderen en andere potentiele kwetsbare groepen te beschermen. Daarom is het roken van e-sigaretten en dampers steeds vaker beperkt qua acceptabele locaties voor publiekelijk gebruik. Ondanks de minder offensieve geur, en tekortkoming aan overeenstemmende data die de apparaten met het zelfde negatieve gezondheidseffecten als traditionele tabaksproducten.
e-cigarette

Potentiële Niet Bekendgemaakte Gevaren van Cartridge Gebaseerde E-Sigaretten

Een generaal chirurg van de US Air Force gaf een nota waarschuwing, dat een monster is getest door de Food and Drug Administration (FDA). Er was een schadelijke chemische stof gevonden in de lading van e-sigaretten, gevonden in antivries. Er is ook geconstateerd dat een andere lading van e-sigaretten is getest door de FDA. De apparaten bevatten ook andere bekende carcinogeen (kankerverwekkende stoffen). Deze nota waarschuwt dat e-sigaretten waarschijnlijk niet de gezonde rook alternatief is zoals het wordt geadverteerd. Alhoewel, blijkt deze nota beperkt te zijn tot een specifieke cartridge gebaseerde e-sigaret, getest door de FDA. Wat ook een indicatie kan zijn van geïsoleerde slechte ladingen, mogelijk gelinkt tot een enkele, niet bekendgemaakte bedrijf. Het kan ook geen indicatie zijn van gevaarlijke gifstoffen in het gehele sector. Momenteel is er meer informatie nodig, voordat de cartridge gebaseerde e-sigaretten en damp rook apparaten, definitief gelabeld worden als de bekende gevaarlijke categorie van traditionele tabaksproducten, zoals pruimtabak, sigaretten of sigaren.

Kortom, wanneer het op deze nieuwe elektronische rook apparaten aankomt, en de gevaren die ze kunnen bezitten richting de individuele gebruikers gezondheid, weten we niet definitief in hoeverre, of deze producten schadelijk zijn. Een grote deel van de zorg, met betrekking tot deze apparaten, is gebaseerd op de precedent van traditionele tabaksproducten. Individuelen zijn begrijpelijk vermoeid van elke ‘rook apparaat’ die verklaart gezonder of een schoner alternatief te zijn tot traditionele schadelijke tabaksproducten.

Als de waarschuwing van de generaal chirurg van de FDA vondsten, bewijst waar te zijn in de gehele sector voor e-sigaret cartridge apparaten, dan is het mogelijk dat onderzoeken en studies zullen beginnen om correlaties tussen deze twee nieuwe rook apparaten en verschillende gezondheidseffecten te vinden. Echter de aantal van individuen te zien, die overwegende traditionele rokers zijn, en vervolgens omgeschakeld zijn naar nieuwe elektronische rook apparaten, kan het tientallen jaren duren om een correlatie te bewijzen tussen elke nadelige gezondheidseffecten van elektronische rook apparaten. Nadelige effecten kunnen ook het resultaat zijn van het gebruiken van traditionele methodes van roken, in plaats van de nieuwe apparaten te gebruiken.

Ondanks de onduidelijkheid van huidige data gerelateerd naar e-roken apparaten en negatieve gevolgen voor de gezondheid. Vele individuen identificeren roken als een biologische onnatuurlijke gewoonte. Dit betekent dat de mensen longen het best functioneren in goede luchtkwaliteit omgevingscondities, met beperkte vervuiling van roken en anders. Er zijn daarom vele e-sigaret gebruikers en damp gebruikers, die zich wenden tot deze apparaten, in een poging om de vervuiling geïnhaleerd in hun longen te minimaliseren. Ze willen de gehele gewoonte van roken, uit hun levensstijl uitroeien, alleen zijn er anderen die de populariteit toename van roken opmerken, als resultaat van deze apparaten. Deze trend van jongere individuen die roken in grotere percentages en met grotere frequenties, neemt alleen de belangrijkheid van een consensus toe. Een betrouwbare bedrijf onder de rokers is de South Beach Smoke Company, die een reputatie heeft opgericht voor hoge kwaliteitsproducten.