Hoe Werken E-Sigaretten?

Electronic Cigarettes

Korte Samenvatting

Het elektronische nicotine levering systeem is uitgegroeid tot een groot bedrijf in de afgelopen jaren, met een omzet behaald van ongeveer 2 miljard dollars in het jaar 2013. Ongeacht de marktgrootte zijn de e-cigs vrij nieuw voor veel mensen. Er zijn overweldigend veel marktpenetraties van deze batterij-aangedreven puffers geweest ondanks vele onbeantwoorde vragen, of ze veilig zijn of niet, is hun effectiviteit in het verminderen van schade en de totale impact die ze hebben op volksgezondheid.

De denkbeeld achter het elektronische nicotine levering systeem (e-cigs) is bedachtzaam, omdat ze blijkbaar alle vreugden aanbieden van normale tabak sigaretten zonder enige risico’s. Ze maken gebruik van een hete smalle spoel voor het verdampen van de nicotine smaak in een mist van aerosol. Door het mist in te ademen genieten rokers van hetzelfde vreugde die zij zouden ontvangen van een gewone sigaret, maar ze niet tegenover tabak worden openbaar gesteld. Dergelijke producten bieden rokers de vrijheid aan om damp sigaretten te gebruiken in vele plekken. Openbare ruimtes die ooit werden verboden voor hen om te roken.

Dit heeft vele gebruikers gedreven om er in te geloven dat de e sigaretten gezonder zijn dan normale sigaretten. Alhoewel er weinig studies zijn uitgevoerd op de oplossing voor nicotine gebruikt in e cigs. Carcinogenen (kankerverwekkende stoffen) kunnen in minder hoeveelheden zijn, maar e-sigaretten dragen nog steeds nicotine en andere bestandsdelen die wanneer verdampt zo giftig kunnen zijn als traditionele sigaretten.

FDA Approved Stamp and Rubber

Met ingang van maart 2014 in de Verenigde Staten, zijn e-sigaretten nog steeds ongecontroleerd door welke federale instantie ook, met name de VS – Food and Drug Administratie (FDA). De FDA heeft niet de rechtsbevoegdheid om te bepalen waar deze apparaten worden gebruikt; dat is het gebied van de staat en de lokale overheden, waar de meeste actie op rookvrije wetgeving was gebeurd.

Toen elektronische sigaretten sinds 2008 de Amerikaanse markt hadden getreden, was er sprake van snelle toename van het aantal steden en naties die ingestemd hadden met de wetten, met vermelding van de plaatsen waar de e cigs kunnen worden gebruikt en het beperken van de verkoop aan minderjarigen. Met ingang van maart 2014 hadden 27 staten de wetten aangenomen in het beperken van de verkoop aan minderjarigen. Eén staat, Minnesota, belastte de damp-sigaretten als tabaksproducten, en andere staten zoals New York, New Jersey en Los Angeles was het verboden om deze apparaten in rookvrije omgevingen te gebruiken.

Hoe Ze Echt Functioneren

Elektronische sigaretten zijn sensationele technologieën. Zij zijn de essentie van technologie en ontwerpen samen gemengd om rokers de genot van nicotine te geven en zichzelf te redden van de onnodige gewone tabak sigaretten. De batterij is de centrale eenheid van de e-sigaret verdamper, wat zeer geavanceerd is en krachtig met buitengewone functies. De batterij werkt als energiebron; het doet veel meer dan de aan en uit optie. Het werkt perfect in co-optreden met de verstuiver en met hoog gepresteerde e-vloeistoffen. Voor het opladen van de accu’s worden er geavanceerde adapters gebruikt. De verstuiver wordt om de cartomizer aangegord, het gedeelte van de apparaat die wordt gevuld met e-vloeistof. Nadat alles correct is aangesloten is het apparaat gereed voor poffen. Bij het gebruiken van de e-sigaret verzendt de batterij een lading van vermogen naar de verstuiver en cartomizer, die de vloeistof opwarmt en de verdamping produceert. Het creëert een grote damp wolk wat ook snel verdwijnt en het geeft ook een aangename geur van welke smaak dan ook, zoals bijvoorbeeld munt of appel. Gebruikers van e sigaretten kunnen zich dan ook comfortabel voelen in rookvrije omgevingen en daarom hebben sommige bedrijven ze verboden. Maar er is geen aanhoudende zware wolk van rook als bij gewone tabak sigaretten.

How Does E-Cig Works

De meest welbekende merken van e-sigaretten voegen de cartridge en verstuiver samen in een enkel “cartomizer”. Deze hebben het voordeel dat ze verwijderd kunnen worden, zodat u geen tijd hoeft te verspillen aan het reinigen of opnieuw vullen van uw cartridge. De cartridges zijn ook duurzamer, omdat de piepschuim het verwarmingselement omcirkelt en de hoeveelheid vloeistof controleert die in één keer wordt verpulverd.

Verdampen – NIET roken

Vaping is niet vergelijkbaar met het roken van een waterpijp (sisha) of hookah (waterpijp). Om de rook af te koelen in een waterpijp wordt een verbrande combinatie van tabak en melasse door het water overgegaan. Het aansteken creëert chemische stoffen die kanker veroorzaken wanneer de roker ze inhaleert. De e-sigaretten vaping technologie kan niets verbranden; de vloeistof combinatie is simpelweg verdampt. De damp bestaat niet uit schadelijke mengsel gevonden in waterpijpen of sigarettenrook.
De meest genoemde “hookah pen” functioneert zoals een elektronische sigaret. De pen verdampt een vloeistof en vereist geen branding. Theoretisch, sinds verdampen geen tabak ontbrandt, zou het minder gevaarlijk moeten zijn dan een gewone sigaret roken. Polyethyleenglycol, een hoofdbestanddeel in de vloeistof cartridges, is FDA-gekeurd en wordt gebruikt in vele consumentengoederen.

Vaping

Pas uw Vapor-Sigaret aan Naar uw Wens

Elk elektronische sigaret bevat ongeveer dezelfde kleine onderdelen. Het heeft een batterij, een verstuiver en het stuk dat in de mond gaat. Elk deel van deze drie onderdelen kan met veel moeite gepersonaliseerd worden, of u kan gewoon een kit dat alles-in-één bevat en zo alles bezitten wat u nodig heeft om op te starten. Veel gebruikers beginnen eerst met deze kits en kopen vervolgens vervangingsonderdelen dat de componenten van het apparaat verbeteren.

Blijkbaar is de meest essentiële onderdeel van een e-sigaret de batterij. Aangezien u één van deze de gehele dag gebruikt, is het belangrijk dat u een voeding heeft die de gehele dag kan volhouden. De meeste kits bevatten een 500 of 750mAh batterij, maar u kunt 1000mAh batterij upgrades vinden om te kopen. Hoe meer mAh u heeft, hoe groter uw batterij zal zijn. Evenals al het andere verhoogt de afmeting van de batterij ook het algemene gewicht van de e-sigaret. Elke batterij is ook voorzien van de schakelingen die nodig zijn om de gadget aan en uit te zetten met inbegrip van de activering van de verstuiver als u klaar met roken bent. Progressievere batterijen omvatten de capaciteit om te bepalen hoeveel volt uw batterij verzendt naar de verstuiver. Voltage aankunnen laat de verstuiver toe, om te ontsteken op een hoger of lager koers die de hoeveelheid damp verandert wat wordt overgedragen wanneer u inhaleert.

Het deel dat al het moeilijke werk doet heet de verstuiver. De verstuiver is het stuk op een e-cigarette wat als eerst vervangen moet worden, aangezien het breekt als gevolg van overmatig gebruik of slecht onderhoud. Deze onderdelen zijn goedkoop te vervangen en ze moeten ook om de paar maanden vervangen worden. Het mondstuk van elke e sigaret is verschillend, afhankelijk van hoe u ervoor kiest om de e-cig te gebruiken. Er zijn cartridges die vaak een plastic uiteinde hebben die u vast maakt op de top van de verstuiver. Deze zijn over het algemeen gevuld met e-vloeistof en een lont. De nicotine vloeistof daalt langzaam op de verstuiver en u kunt de verstelbare cartridge verwisselen wanneer het klaar is. Als u geen wegwerppatronen wilt gebruiken, zijn er mondstukken die u toelaten om de vloeistof handmatig te laten dalen op de verstuiver. Dit geeft je de mogelijkheid om smaken snel aan te passen, maar impliceert dat u een container van vloeistof meeneemt voor uw her vulling.

Als u van plant om bij een specifieke smaak te blijven en u wilt geen fles dragen, zijn er mondstukken die u toelaten om een tank van vloeistof aan de e-sigaret te brengen. Deze worden meestal cartomizers of clearomizers genoemd en zij mengen de cartridge en de verstuiver tot een enkel vervangbare eenheid. U kunt deze met welk vloeistof u ook kiest laden en de meeste klanten zeggen dat u maar om de drie of vier dagen hoeft te her vullen gebaseerd op dagelijks gebruik.

Elektronische sigaretten – Toekomst of Verleden?

Elektronische sigaret apparaten zijn zeer snel aan het veranderen en veel van de resultaten, van studies van oudere producten mogen niet aanzienlijk zijn voor de boordeling van moderne producten die veiliger en efficiënter dan nicotine transmissie appraten zou kunnen zijn. Bovendien kunnen de detailhandel en andere milieu invloeden afwisselen van land tot land, zodat gebruikte modellen en de uiteindelijke impact op de volksgezondheid kan variëren. De individuele risico’s en voordelen en de totaalindruk van deze producten, worden in het kader van de uitgebreide en voortdurende regelmatige beschikbaarheid van sigaretten en andere producten die tabak bevatten, met een grote mate van dubbel gebruik van elektronische sigaretten en conventionele sigaretten gelijktijdig bij volwassenen en tieners. Het is essentieel om e-cigs te evalueren van blootstelling aan giftige stoffen en bijzondere risico, samen met de effecten op de gezondheid, omdat ze praktisch gebruikt worden om de veiligheid te garanderen en om een bewijs gebaseerde toezichthoudende regeling te behouden die de gehele bevolking behoeden – kinderen en volwassenen, niet rokers en rokers – in de omstandigheid van hoe de productie van tabak aan het verkopen en adverteren van deze producten. Om de mogelijke negatieve effecten te verminderen op het voorkomen en stoppen en sabotage van de bestaande tabak controlemaatregelen, moet het gebruik van elektronische sigaretten beperkt worden waar tabak sigaret gebruik verboden is. En de producten moeten worden blootgesteld aan dezelfde verkoop beperkingen als tabak sigaretten.

Hoewel het grootste deel van de strijdpunt van elektronische sigaretten onder gezondheid jurisdictie, heeft zicht gericht op het product zelf. Haar waarschijnlijke toxiciteit, en het gebruik van e-cigs om mensen te helpen stoppen met roken. De e-sigaret bedrijven zijn snel uitgebreid, gebruiken agressieve verkoop boodschappen die erg op de advertenties van de jaren 1950 en 1960 verkoop van sigaretten lijken.