Vape Wereld

VaporFi All Kits

Vape wereld gaat allemaal over vaporizers en de unieke groothandel van alles wat u maar kunt bedenken met betrekking tot vaping. Ze bieden premium Amerikaans gemaakte producten te koop van populaire merken, voor de beste prijs die er is. Als u geïnteresseerd bent in het proberen van vaping voor de eerste keer, of u bent op zoek naar een nieuwe damper om uit te proberen, dan is de World of Vape de e-sigaret verkoper om naar te gaan. Nu kunt u zich nou afvagen wat een vaporizer is, hoe u de juiste selecteert, en waarom u het zou overwegen om een persoonlijke damper te gebruiken.

Wat is een Vaporizer?

Een vaporizer is een elektronische apparaat (normaal bediend door een herbruikbare batterij van variërende formaten) die snel een dikke damp achtige substantie genereert, wanneer de gebruiker door de mondstuk van een vaporizer inhaleert. Dit veroorzaakt de e-juice om te stromen richting de mond, door de verstuiver, en uit de gebruikers mond, longen en lichaam. Damp is een vorm van levering voor de verschillende nicotine gehaltes. Vaporizers zijn ook bekend als elektronische sigaretten (in andere woorden e-cig en e-sigaretten), persoonlijke vaporizers (PV als afkorting), en een elektronische nicotine levering systeem (ook bekend als ENDS). De damp die van een vaporizer wordt geproduceerd is ontworpen om vergelijkbaar te proeven en te voelen als het roken van een traditionele tabak sigaret. Zodat het uitwisselbaar met elkaar kan zijn.

VaporFi Starter Kit Pro

De vaporizer kan ook gebruikt worden als een onderdeel om traditionele tabak sigaret roken te vervangen. Door de geleidelijke transgressie van het lageren van nicotine gehaltes, kan de gebruiker uiteindelijk stoppen als dat hun ultieme doel is. Meeste mensen beginnen met vaping nadat ze traditionele tabak sigaretten hebben gerookt, en ze van plan zijn om te stoppen. Uiteindelijk maken e-sigaretten het meer mogelijk en gemakkelijker voor de gebruiker om langzamerhand over te schakelen van het roken van verslavende nicotine doorzeefde producten, naar een meer natuurlijke 0mg nicotinevrije producten of totaal niets. Deze mensen die bovendien graag willen stoppen met de verslaving, kunnen verder genieten van het roken bij al hun favoriete activiteiten, omdat nicotinevrij of 0mg nicotine ejuice aangeboden worden als een optie. Dit betekend dat de gebruiker nog steeds kan roken omdat ze dat leuk vinden, niet omdat de verslaving ze het laat doen.

Apollo Veporizer Device

Vaporizers komen in verschillende formaten. Ze zijn te verkrijgen in de mini, middelgrote, en de APV (ook bekend als mods) formaten. Ze worden ook aangeduid als de 1e-generatie, 2e-generatie, en 3e-generatie modellen. De verschillende modellen beeld dingen uit zoals totale grootte, batterij capaciteit, en robuuste damp productie. Meeste e-sigaret merken bieden minstens een formaat van elke generatie model, zodat het de gebruiker opties geeft onder een specifieke merk naam. De World of Vape heeft honderden model formaten om uit te kiezen, en dit maakt het handig voor de gebruiker om te mixen en matchen tussen merken als ze dat willen.

Mini Vaporizers

Mini vaporizers gaan door verschillende namen, zoals ‘stick ecigs’ of ‘cig-a-likes’ en deze worden gerefereerd door vapers als de ‘1e generatie modellen’. Ze zijn meestal de voorkeursmethode van vaping voor nieuwe gebruikers, omdat ze eruit zien als traditionele tabak sigaretten zowel het gevoel vergelijkbaar is. Plus zijn ze ook de meest efficiënte methode om het uit te proberen. De mini bestaat uit tweedelige series zodat ze goed kunnen functioneren. Dat is de cartridge die het aroma en verstuiver bevat die de damp produceert, en dan is er de oplaadbare batterij die de verstuiver brandstof geeft om op te warmen en de verfrissende smaak omzet van e-liquid naar een dikke en robuuste damp. De mini is geweldig voor het onopvallend zijn, aangezien ze draagbare vaporizers zijn die rekening houden met iemand om discreet te zijn, ongeacht de locatie en of ze binnenhuis of buitenshuis zijn. Er zijn beide voor en nadelen bij het gebruiken van een mini. Nadelen van het gebruiken van een mini; voornamelijk gebaseerd op persoonlijke preferentie, aangezien ze kleiner zijn, worden ze gezien als een minder efficiënte vaping manier, sinds ze kleinere batterijen hebben en weinig aanpassing aanbod hebben. De voordelen van het gebruiken van een mini is veel groter dan de nadelen.

Apollo Mini Vaporizer

De meeste komen in automatische modellen. Ze zijn discreet en voelen als een normale tabak sigaret aan. Ze zijn de meest goedkope manier om te beginnen met vapen. De mini creëert niet robuuste en dikke damp wolken als hun generatie tegenhangers produceren, maar ze kunnen de gebruiker nog steeds kalmeren met hun dikke damp productie vergelijkbaar met een standaard tabak sigaret rook productie.

Middelgrote Vaporizers

De 2e generatie modellen van vaporizers zijn ook bekend als middelgrote modellen. Middelgrote vaporizers zijn ook bekend als eGo-type en Fat-Batt, en worden gezien als de nummer één beoordeelde vaporizers, omdat ze passen in elke behoeftes een vaper heeft. Middelgrote vaporizers zijn de voorkeur, omdat ze lichtelijk groter zijn dan de 1e generatie, dezelfde grootte als een sigaar hebben, en een grotere batterij hebben. Dit betekend dat ze ook langer meegaan en meer efficiënt voor de gebruikers zijn.

Apollo ECigs Superior Ego Kit

Bovendien betekent het ook dat de damp productie groter en meer versterkt is dan zijn kleine tegenhanger. Deze generatie zal een beetje duurder zijn dan de kleinere mini-model, bij ongeveer 50% meer, maar het is nog steeds een kostefficiënte methode van vaping als de gebruiker nieuw of ervaren is. Sommige nieuwkomers kunnen ontmoedigd worden bij de handmatige handelingen, maar het voorziet voor meer aanpassing en personalisatie gebaseerd op persoonlijke preferentie van nicotine levering. De e-juice afdeling is normaal helder in tegenstelling tot de soliede en zelfstandige cartomizer van de 1e generatie. Die de gebruiker toestaat de mogelijkheid om de e-juice te bekijken en het ook makkelijker kan hervullen. In tegenstelling tot wegwerpbare cartridges van de mini vaporizer die moeilijker te hervullen zijn, zijn ze ook niet aanbevolen om te hervullen door de e-sigaret fabrikanten. De middelgroet vaporizers zijn herbruikbaar en kunnen gemakkelijk hervult worden met een beetje oefenen.

Clearette Vaporizer

Geavanceerde Persoonlijke Vaporizers (APVs)

APVs of mods zoals sommige ze noemen, zijn een logische progressie van de 2e generatie. Deze worden gezien als de 3e generatie vaporizer modellen en worden opgemerkt door hun grotere uiterlijk en unieke ‘gadget achtige’ verschijning. In het algemeen zijn er twee klassen van de APV – de doosvormige boxmod en buisvormige tubemod. De boxmod is vergelijkbaar in uiterlijk met een pakje sigaretten, het heeft een verbonden mondstuk terwijl een tubemod meer uitziet als een zaklamp met een verbonden mondstuk. Beide modellen beschikken over grote batterijen en volledige handmatige levering systemen. Dit betekend dat u de precieze vaping ervaring zal hebben waar u naar op zoek bent, zowel de mogelijkheid om uw gehele vaporizer compleet aan te passen. Deze geavanceerde model is niet aanbevolen voor nieuwkomers, aangezien het ingewikkelder is om te gebruiken, en het heeft vele toeters en bellen die de gebruiker kan ontmoedigen of overweldigen. Bovendien zijn ze ook herbruikbaar en eisen nieuwe vullingen zoals zijn tegenhanger, de 2e generatie middelgrote vaporizer. Onthoudt, dat de batterij grootte is alles in een e-sigaret vaporizer, wat betekend dat hoe groter de batterij hoe beter de prestatie.

Hoe Selecteer Ik een Vaporizer?

Allereerst, bij het kiezen van een vaporizer draait het allemaal om persoonlijke preferentie. Dit kost echter wel tijd, oefenen, en het werkelijk testen van verschillende vaporizers voordat u comfortabel voelt in het weten wat het is u wilt en wat u niet wilt. Bovendien zijn er verschillende draagbare vaporizers om uit te kiezen, wat draagt bij de schok en selectie alles-in-één. Als u een nieuwkomer bent van vaping, dan is het hoog aanbevolen dat u met een 1e generatie vaporizer begint of een 2e generatie, en zo verder gaat totdat u eentje vindt waar u comfortabel bij bent om te roken. Er zijn vele pakketten verkrijgbaar die gebruiker een premium ervaring aanbieden voor een redelijke prijs. U kunt ook vele verschillende variaties vinden bij de World of Vape (WoV). Ze zijn voorzien van de beste selectie van vaporizers voor de beste prijs, en zijn gezien als een premium vapor sigaret verkoper.

VaporFi Pro Kit

Waarom Zou Ik Het Gebruiken Van Een Persoonlijke Vaporizer Overwegen?

Vaporizers zijn simpel gezegd, veiliger voor de gebruiker dan traditioneel tabak roken. Dit is omdat de gebruiker 4000 keer minder chemicaliën inhaleert dan traditionele tabak sigaretten, met de meeste e-juice bestaande uit slechts vijf of minder ingrediënten. Bovendien heeft ejuice damp vloeistof geen invloed op iemands persoonlijke omgeving. Dit betekend dat damp sigaretten gerookt kunnen worden, binnen geïnhaleerd of overal waar traditioneel tabak roken verboden. Dit bevat vliegvelden, restaurants en cafés. Dit verbreedt de horizon en maakt e-sigaretten en vaporizers meer toegankelijk zowel meer milieuvriendelijk en veiliger voor iedereen die betrokken zijn en dichtbij de damp zijn.

Veiliger voor U in Vergelijking tot Andere Rook Methodes

Traditionele tabak sigaretten bevatten letterlijk duizenden ingrediënten, waarvan vele bekende carcinogenen (kankerverwekkende stoffen) zijn, hoewel, damp e-sigaretten geen duizenden ingrediënten bevatten, maar eerder een handjevol. Normaal bestaat e-juice uit propyleenglycol (PG), plantaardige glycerine (VG), aroma, en nicotine. Soms kunt u e-liquids vinden die extra uitbreidingen hebben zoals cafeïne, maar zelfs in die, zijn er slechts een handvolle ingrediënten vergeleken met de duizenden in traditionele tabak sigaretten. Terwijl de volle effecten van damp van e-sigaretten niet uitgebreid zijn onderzocht zoals die van tabak sigaretten, is het nog steeds veilig om te zeggen dat iets met veel minder ingrediënten, meer veiliger is voor u dan het alternatieve. Wanneer u bovendien iets rookt wat veiliger voor u is, het ook voordeel heeft voor de mensen om u heen.

South Beach Smoke New Vaporiser

Damp Sigaretten zijn Milieuvriendelijk

Vaporizers zijn beide veilig voor u en veilig voor die om u heen, terwijl het ook milieuvriendelijk is. Door het verminderen van toegevoegde afval producten, gemaakt uit alternatieve vormen van roken. U heeft het niet meer nodig om angst te hebben voor tweedehands of derdehands rook effecten, aangezien dit het geval is met tabak sigaretten. Dit betekent ook dat er geen aanhoudende geur is die anderen met astma en allergieën kunnen storen. Er is ook geen gele residu die zichzelf afdrukt op meubelen of muren.

Er is geen spoor die wordt achtergelaten wanneer e-sigaretten gerookt worden, in tegenstelling tot tabak sigaretten die wel een geur en vlekken achterlaat. Bovendien produceren vaporizers minder afval dan alternatieve rook methodieken, aangezien e-sigaret cartridges gemakkelijk weggegooid kunnen worden. Ze gaan ook 1.5 keer langer mee dan standaard tabak sigaretten en meer geavanceerde modellen van vaporizers, en zijn simpelweg hervulbaar, dus produceren ze nauwelijks verspilling van afval producten, behalve voor de e-juice vloeistof flessen waar de hervulbare vloeistof in komt.

Vaporizers Zijn Een Meer Kostefficiënte en Goedkope Methode van Roken

Of u nou beslist om met een serie 1 vaporizer, een middelgrote vaporizer, of een volledig verbeterde derde generatie vaporizer, zult u vinden dat de kost besparingen in vergelijking tot traditionele tabak uitstekend is. De eerste aankoop is meestal de duurste aankoop, maar zie het als een investering voor een kost besparende toekomst. Eerste aankopen variëren van beginnerspakketten die beginnen bij $50 en gaan tot een aantal verscheidene honderd, afhankelijk van welke pakket u koopt, welke soort vaporizer, en enige personalisatie mogelijkheden u kiest. Als u een gemiddelde van een pakje sigaretten rookt, en de tegenwaarde daarvan voor een maand. Is de algemene opsplitsing kosten als volgt:

  • 31 pakken van tabak sigaretten x $6 = $186
  • 31 e-sigaret cartridges x $2.50 = $77.50
  • 3 . 30ml flessen van e-liquid x $15 = $45

De kosten besparing is wezenlijk.

V2Cigs Personal Vaporizer Production

Een Damp Sigaret Winkel In De Buurt Vinden

Er zijn tegenwoordig vele rook winkels die vaping verkopen of zelfs gespecialiseerd erin zijn, maar als u niet comfortabel bent om naar eentje te gaan, en een bijna eindeloze selectie wilt winkelen, of niet bij een e-sigaret damp rook winkel woont, dan is de World of Vape (WoV) online de beste plek om te beginnen. Ze zijn een vaporizer en e-sigaret groothandel die populaire merken aanbiedt, beginnerspakketten, 1e tot de 3e generatie modellen, heerlijke e-liquids, cartridges vullingen voor e-sigaretten, en elke accessoire denkbaar.

Als u zoekt voor een goede merk om mee te beginnen met vapen, dan kunt u de populaire damp merk Apollo bekijken, aangezien ze goedkope beginnerspakketten aanbieden die slechts $54.95. Vijf gehaltes van nicotine, kunt u ook uw eigen aangepaste e-liquids maken, en hebben ze 25 unieke smaak mogelijkheden om uit te kiezen.

Conclusie

Vaporizers zijn de nieuwe wave van roken. Ze zijn gezonder, veiliger, langer houdbaar, en meer kostenefficiënt, en milieuvriendelijk. De World of Vape (WoV) biedt een enorme selectie van Amerikaans gemaakte e-sigaretten en vaporizers. Behalve een winkel zijn, is The World of Vape ook een gemeenschap van vapers waar competitieve prijzen aangeboden zijn en alleen producten van topklasse verkocht wordt.