De beste Vape Mods van 2018

Wanneer het op vaping aankomt, zijn er genoeg opties verkrijgbaar voor de gene die regelmatig dampt. Zelfs die misschien niet zo regelmatig vapen, kunnen zichzelf vinden in het willen variëren van hun vaping. Misschien een hoger voltage of de mogelijkheid om de gehele dag te vapen zonder op te moeten laden of de e-liquid flacon hervullen.

Maar er zijn ook andere opties voor degenen die een sluike uiterlijk van een vape pen willen, maar ook de vele kenmerken willen van een box mod. Dit wordt de Vape Mod genoemd. Stel u uw sluike vaping pen voor die op een steroïde en een gewichtheffen programma zit. Terwijl het lichtelijk dik is, geeft het de kwaliteit van een verbeterde vaping ervaring. Wat zijn de weinige unieke kenmerken van de Vape Mod en wat zijn de opties om voor te kijken?

JACVapour Battery Pro Tank and Closed Case

De Vape Mod Begrijpen: Wat is de hype?

Vape Mods zijn Vaping pennen die voor een betere ervaring zorgen met een toegenomen hoeveelheid damp. Zorg voor een verbeterde keel treffer en een algehele gevoel van het volledig genieten van de e-liquid. De batterij is ook dikker, en zorgt voor meer stroom voor de persoon die aan het vapen is. De lichtelijk grotere lichaam van de Vape Mod staat ook toe voor een grotere flacon e-liquid. De algehele ontwerp is bedoeld om flexibiliteit te geven in de vaping ervaring, van de hoeveelheid damp tot hoelang u kunt vapen.

Verander het stroom in uw Vape Mod door de spoel te vervangen, de batterijen en zelfs de lontjes aanpassen. Het geeft de gebruiker de mogelijkheid om alles aan et passen over deze bijzondere vaping ervaring. Eén van de nadelen is de dikke formaat, die het moeilijker maakt om het discreet te vervoeren. Het maakt het wel echter goed voor zijn formaat met de toegenomen stroom en vaping mogelijkheid. Deze soorten vaping opties zijn alleen niet typisch voor een beginner, aangezien ze een betere kennis over de wattage en voltage bezitten die effect heeft op de gehele vaping ervaring.

Wat kunt u dus in de Vape Mods vinden dat voor u werkt?

endeavor device reflection

Maak het Uniek: Creatief Worden

Vape mods kunnen aangepast worden met verschillende reservoirs, kleuren en stijlen. U kunt dus uw persoonlijkheid uitdrukken met elke haaltje van uw Vape Mod. Vape Mods bieden bovendien opties aan wanneer het komt tot, spoelen, batterijen en de reservoir formaten. Er zijn ook slankere opties verkrijgbaar, maar tegelijkertijd, hebben ze ook de unieke mogelijkheid om de gehele dag mee te kunnen gaan, zelfs voor de zware gebruikers van de Vape Mods.

rebel-2b rebel-2b vaporizer mod

De Voor- & Nadelen

Met Vape Mods, moet de nieuwe gebruiker onthouden dat er genoeg verschillende opties zijn. Dan kan zelf best een beetje overweldigend zijn. Vape Mods zijn dus typisch beter voor de genen die een dikkere optie niet erg vinden, maar ze hebben dan ook wat meer ervaring in vaping en waarschijnlijk een geschiedenis met vape pennen en hun gebruik.

U wilt dus uw tijd nemen om de verschillende opties te leren kennen en de genen vinden die het best geschikt zijn voor uw vaping stijl. Begrijp dat Vape Mods wel dikker zullen zijn en typisch duurder zijn dan een standaard vape pen. Zoals we erover gesproken hebben, is er ook een veel grotere leerproces, dus wees voorbereid op uw huiswerk voor de beste atomizer, batterij en bedrading opties voor u.

Op het einde, kunnen al deze aanpassingen prijzig zijn. Andere vaping opties kunnen ook meer kost efficiënt zijn, terwijl ze een langere vaping ervaring aanbieden. De aanpassing opties met Vape Mods kunnen ze echter meer aantrekkelijk maken, ook bij de forsere prijs.

Andere Verkrijgbare Mods

Er zijn andere mods verkrijgbaar voor uw e-sigaret, inclusief batterij, voltage en wattage modificaties. Met al deze verschillende wijzigingen en aanpassingen, kan uw e-sigaret door de e-liquid branden op een sneller tempo om een grotere hoeveelheid damp te produceren. U kunt er ook voor kiezen om de voltage en wattage aan te passen om de damp te limiteren, maar nog steeds voor een regelmatige vaping ervaringen zorgen.

Aanpassingen aan de formaat van de batterij en reservoir voor uw e-liquid, kan ook een effect hebben op uw vaping ervaring. De meeste van deze soorten aanpassingen zijn gemaakt door degenen die meer ervaren zijn in de vaping wereld. Per slot, het aanpassen van voltage betekend dat u Ohm’s Law ook moet begrijpen. De voltage en wattage zijn met elkaar verweven, dus aanpassingen maken zonder begrip hoe ze betrekking tot elkaar hebben, kan betekenen dat u uw e-sigaret’s verwarmingsspoel kunt verbranden door het te oververhitten. U zou misschien de voltage willen verminderen van uw e-sigaret. Door dit te doen, kunt u nog steeds een hoge temperatuur ontvangen van uw verwarmingselement. U moet er wel voor zorgen dat u een lage weerstand verstuiver heeft geïnstalleerd. Dit soort apparaat, die de reservoir en atomizer combineert, kan betekenen dat u opmerkt dat uw e-sigaret gevoeliger is wanneer de vloeistof wordt verbrand. Vooral als u een LR Cartomizer gebruikt en voordeel haalt uit de hogere voltage optie.

Samenvatting over Vape Mods

Ten slotte, wanneer het aankomt op vape mods, kan alles aangepast worden om uw vaping ervaring te verbeteren. Wees er alleen voorbereid op voor een dikkere apparaat, ten opzichte van sommige van de meer traditionele e-sigaretten.