Sub-Ohm Tanks

JAC Vapour Kanger Subtank Nano Front.adj

Voor degenen die de overgang hebben gemaakt van traditioneel roken tot vaping en e-sigaretten (e-cigs), zijn deze ex-rokers nog steeds op zoek voor het plezier van roken zonder de toevoegingsmiddelen van traditionele sigaretten. Een manier die ze hebben gevonden om van vaping te genieten, die hun ook een positieve en toegenomen prestatie van hun e-sigaretten geven, zijn sub-ohm tanks. Deze tanks hebben een lagere coil systeem en een toegenomen luchtstroom, die een veel betere ervaring kan geven aan degenen die vaping hebben gekozen.

Wat moet u dus weten over deze tanks? Hoe kunt u ze gebruiken om de plezier te verhogen van uw vaping ervaring?

aerotank in box

Sub-Ohm Tanks Begrijpen: Hoe Werken Ze?

Het eerste dat u moet begrijpen over deze tanks, is dat ze een aanzienlijk hoeveelheid e-liquid verdampen. Dit betekend dat deze tanks echt meer e-liquid gebruiken dan een traditionele clearomizer. Niet dat deze sub-ohm tanks noodzakelijk een aanzienlijk hoeveelheid van e-liquid vasthoudt. In plaats daarvan, zullen deze tanks een grotere hoeveelheid e-liquid verdampen in een kortere periode van tijd. Dus terwijl deze tanks waarschijnlijk regelmatiger hervuld moeten worden, produceren ze ook een aanzienlijk hoeveelheid van damp wolken.

Deze tanks werken bovendien met coils die de e-liquid verwarmen met een aanzienlijk sneller tempo. U moet er dus voor zorgen dat de batterij in uw e-sigaret klaar voor de uitdaging is van deze coils. Dit volgt Ohm’s Law, wat betekend dat hoe lager de weerstand van een coil is, hoe meer vermogen en wattage het nodig heeft om de voltage te produceren die de gebruiker opeist.

Wat is het Nadeel van Sub-Ohm Tanks?

Deze tanks kunnen misschien niet werken bij een algemene e-sigaret. Het heeft dus waarschijnlijk een nieuw apparaat nodig. Het aanschaffen van een nieuw apparaat kan de benodigde voltage produceren voor de sub-ohm tank, om de coils zo snel mogelijk te verhitten, aangezien ze daar voor ontworpen zijn. Zodra het aangeschaft is, kan de gebruiker extra kosten vinden, met betrekking tot batterijen en het aankopen van e-liquids voor de kwantiteit een sub-ohm tank aan kan.

De coils hebben de neiging ook duurder te zijn dan traditionele e-sigaret coils. Ook al lijken de sub-ohm coils een tijdje mee te kunnen gaan. Al deze extra kosten kunnen resulteren naar een aanzienlijke uitgaves om te verplaatsen naar een sub-ohm tank. Toch voor de genen die van de damp houden, kan deze verplaatsing de kosten waardig zijn.

Maar toch heeft de Sub-Ohm Tank Voordelen

Wanneer het aankomt op de voordelen voor de sub-ohm tank, is het eerste de hoeveelheid damp die de tank kan produceren. Het kan de gebruiker genoeg damp geven, waar ze van een vollere smaak kunnen genieten, zowel hun gekozen e-liquid. Dus wanneer u door meer e-liquid kunt gaan, kan de damp en vollere smaak het gemakkelijker maken om de keuze te maken om meer te spenderen aan een sub-ohm tank.

VF Volt Sub tank

Kenmerken vergelijken van de Sub-Ohm Tanks

Eén van de realiteiten van de sub-ohm tanks is dat ze groter en typisch dikker zijn dan andere e-sigaretten. De ontwerp bevat meestal een dikker en ronder formaat om de grotere e-liquid reservoir en coils te huisvesten. Dus hoe kunnen ontwerpers dit laten opvallen? Simpel gezegd, zijn sommige de manier van roestvrij staal gegaan, die voor een geraffineerde uiterlijk gaan voor de sub-ohm. Andere bevatten een kijk op de drip tip en een aanpasbare luchtstroom ventiel. Het is ook belangrijk dat u voor een apparaat zoekt met de mogelijkheid om zichzelf te stoppen met aangaan als de stroom niet geschikt is voor de voltage.

Terwijl de ontwerp en algehele esthetiek van de sub-ohm tanks moeilijk is om op te laten vallen, is de coil ontwerp en de mogelijkheid om luchtstroom aan te passen wel een manier om op te vallen. Lucht gaten kunnen ook aangepast worden om de luchtstroom af- of toe te nemen, wat behulpzaam is als u met een verhoogde wattage dampt. Een ander factor waar u rekening mee moet houden is hoe het apparaat gemakkelijk afgebroken kan worden. De betere sub-ohm tanks kunnen makkelijk afgebroken worden om coils, batterijen en e-liquid flacons te vervangen.

Het toevoegen van uw eigen tintje is gemakkelijk met de opkomst van de box mods. Voeg de sub-ohm tank bij de box mod toe en u heeft nu een unieke e-sigaret om mee te vapen. Deze tanks kunnen echter niet zoveel e-liquid vasthouden als dat u zou hopen. Verschillende recensenten hebben ze geprobeerd op te vullen en vonden dat ze minder dan 118ml e-liquid kunnen vasthouden.

Terwijl er andere tanks zijn die beweren dat ze meer e-liquid kunnen houden, is het belangrijk om te houden dat er een portie van de tank kan zijn die niet gevuld kan worden met vloeistof. Vandaar dat het kan lijken op een verspilde ruimte binnen de e-liquid ruimte.

Samenvatting Over de Sub-Ohm Tank

Hier is wat u echt moet weten over de sub-ohm tanks. Ze zijn werkelijk bedoeld om smaak te verbeteren en een groter damp wolk te creëren. Voor degenen die eruit willen zien als een schoorsteen, maar niet de na-effect willen van een normale sigaret. Maar toch is er een aanzienlijk uitgave wanneer het komt op kosten. Meeste originele e-sigaret apparaten zijn immers niet uitgerust om een sub-ohm tank vast te houden, dus zal een nieuw apparaat in orde zijn. De sub-ohm tanks gaan bovendien ook door meer e-liquid met een snellere tempo om een grotere wolk van damp te produceren.

Batterij leven is ook een overweging met sub-ohm tanks. Ze gebruiken meer vermogen om de balans te verkrijgen tussen voltage en wattage. U zult dus vinden dat de sub-ohm tank door meer stroom gaat op een sneller tempo, maar tegelijkertijd, niet een volledige dag geven uit een flacon e-liquid of zelfs een volledige oplading. Opladen en extra batterijen dragen is dus noodzakelijk voor een zware gebruiker om mee te dragen.