Top 5 Merken Box Mods 2018

box mods models

Voor de moderne vapors, de behoefte voor meer e-liquid en een hogere batterij leven heeft geleid tot aftermarket “sleutelen”. Vaping is de volgende golf geworden in de tabaksindustrie. Sinds e-sigaretten of e-cigs gegroeid zijn in populariteit, zo ook de verschillende modificaties of “mods”. Een dergelijke modificatie is de box mod.

Deze mod geeft de e-sigaret een unieke vorm, ongeveer de grootte van een originele MP3 speler. Deze extra ruimte beschikt over een grotere tube die de toegenomen hoeveelheid e-liquid behoudt. Voor individuelen wie zware rokers zijn en de overgang hebben gemaakt naar een e-sigaret, is deze soort modificatie dat hun de mogelijkheid geeft om door de gehele dag regelmatig te genieten van een vape. Zonder de noodzakelijkheid om een e-liquid hervulling te dragen.

Een ander pluspunt over de box mods is de toegenomen batterij levensduur. Waarom gaat de batterij langer mee dan de meer traditionele slanke e-sigaretten? Simpel gezegd, de batterij formaat kan vergroot worden door de bonus ruimte te gebruiken die de box formaat aanbiedt. Hoe kunt u dus de box mod kiezen dat bij uw behoefte past?

THet Ontwerp van Box Mods

Verschillende individuen begonnen te knutselen om hun eigen box mods te creëren, wat snel gecommercialiseerd werd. Een dergelijke box mod is de Gizmo. Dit is een compacte en sluike ontwerp dat comfortabel kan passen in iedereens handen. Koperen spoelen worden gebruikt om de voltage drop te minimaliseren van de batterij naar de atomizer. Dit betekend dat de algehele kwaliteit en dikte van de damp verbeterd is. Andere box mods zijn nog creatiever. Ze lijken op kleinere stukjes bagages of designer sieraden.

Voor degenen die het prefereren om hun e-sigaretten zelf aan te passen. Alles kan deel uit gaan maken van hun box mod, wat ze zeer uniek maakt. Maar voor degenen die liever niet hun handen willen proberen om hun eigen box mod te creëren, zijn er genoeg andere mogelijkheden beschikbaar die u een unieke en elegante vaping ervaring geven.

quality box mod

Het Controleren Van de Functies

Box mods zijn een typische kenmerk voor enkele normen. Vooral wanneer het op het werkelijke damp aankomt. Eerst, de beste modellen zullen een ingebouwde batterij en oplaad poort hebben. Als u deze heeft, maakt dit het opladen een stuk gemakkelijker, bovendien als de box mod een USB poort heeft, kan het bereikt worden in de auto of bij elk USB oplaadpunten.

Anderen hebben zelfs de optie aangeboden om op te laden bij uw computer. Dit laat u vapen terwijl u werkt en tegelijkertijd oplaadt. Voor sommige box mods, vooral die met de lagere wattage of lichtelijk kleinere batterijen, betekent dat u zou meerdere keren per dag zou moeten opladen. Ook vooral als u een zware gebruiker bent van uw box mod.

Kijk ook waar de bekleding van gemaakt wordt. Dit is wel immers iets wat in een tas of broekzak met sleutels gestopt wordt, of wie weet wat ngo meer. Dus een krasbestendige bekleding is een belangrijk kenmerk. Andere geweldige functies bevatten een OLED scherm om te profiteren van verschillende menu’s of het controleren van uw e-liquid en batterij leven.

Een ander gebied wat in uw box mod kan bevatten, afhankelijk van de fabrikant of merk, is een variatie van voltage en de mogelijkheid om het zelf aan te kunnen passen. Verschillende modellen kunnen aangepast worden in 0.1 increment, van 3.0 tot 7.0 voltage. Dit kan vertaald worden in een zwaardere of lichtere damp afhankelijk in uw stemming of de omgeving. U kunt ook de omgeving vinden dat het beste voor u en uw vaping gewoontes werkt.

Een ander gebied dat misschien aangepast kan worden is de wattage. Wat er verandert wordt in de wattage, kunt u ook uw damp beïnvloeden en de periode van tijd dat u kunt vapen. Degenen met aanpasbare wattage kan typisch aangepast worden in 0.5 increment, wat variërend kan zijn en een spanwijdte van 6 tot 40 watts of meer kan hebben. Zoals u kunt zien, kan de reeks vrij breed zijn, dus aanpasbare wattage kunt u genoeg opties geven, afhankelijk van uw stemming en de regelmaat van uw vaping.

JAC Vapour Colours.adj

Opties Toevoegen aan Uw Box Mod

Box mods kunnen in een variatie van veiligheid en functionele kenmerken komen. Een dergelijke kenmerk is de lage voltage notificatie, zowel de overlaadbeveiliging. Een ander subtiele maar belangrijke toevoeging bevat een kortsluiting of atomizer bescherming. Dit geeft de vermogen om zichzelf en u op de hoogte te houden van enige problemen. Het zal ook kenmerkend vanzelf uitgaan voordat het anderszins in onveilige omstandigheden blijft werken. Deze detectoren zullen ook noteren als de atomizer’s weerstand laag is, en de meeste zullen de box mod niet toelaten om aan te gaan als resultaat. Deze bescherming zal uw box mod weerhouden om beschadigd te worden en het geeft bescherming voor uw investering.

Een ander iets om naar te kijken is de werkelijke wattage. Dit kan ook invloed hebben op uw vaping tijd en de kwaliteit van uw vapor. Onthoudt alleen dat hoe hoger de wattage, er ook een bijbehorende toename typisch in prijs is.

Andere box mods kunnen met een aanpasbare vering komen, om u zo de mogelijkheid te geven om er zeker van te zijn dat uw e-liquid flacon knus in de box mod zit. Wilt u controleren hoe veel haaltjes u per dag neemt? Kijk dan voor een box mod met een inhalatie teller, die u zo aanbiedt om de hoeveelheid haaltjes bij te houden, die u per dag neemt of per vaping ontmoeting.

box mode colors

Laatste Opmerkingen over Box Mods

De interessante gedeelte van box mods is hoe ze geboren zijn van de creativiteit van anderen binnen de vaping gemeenschap. Ze maken deel uit een grotere knutsel gemeenschap die hun vaping ervaring willen verbeteren. Tegelijkertijd, is het legaliseren met betrekking tot e-sigaretten nog steeds in hun kleutertijdstadium. Landen en lokale overheden proberen te begrijpen hoe ze deze volgende stap kunnen reguleren in het toestaan van een rook ervaring zonder al de toegevoegde chemicaliën.

Nog steeds is de reden dat er verwarring is over waar en hoe e-sigaretten gereguleerd moeten worden. Er is duidelijk gebrek aan duidelijke wetenschappelijke bewijzen over of hun eigen voordelen en/of risico’s. Dus voor degenen die aan box mods sleutelen, hebben ze hun eigen unieke damp ervaring gecreëerd.