De Beste Manier Om te Stoppen met Roken

Een Britse studie hielp met het ontdekken dat mensen die de behoefte hebben om te stoppen met roken, bijna 60% waarschijnlijker succesvol waren als ze elektronische sigaretten hadden gebruikt. Vergeleken met ambitieuze stoppers die de poging hadden gewaagd voor anti-roken nicotine kauwgoms of pleisters. De zelfde 60% statistieken waren verbaasd toen de studie auteurs het gebruik van e-sigaretten hadden vergeleken als een stoppen-met-roken hulpmiddel voor mensen die probeerden te stoppen met zelfbeheersing.

De vapor die e-sigaretten geven, bevatten nicotine zonder tabaksrook. Dit vermindert het sterke verlangen en afkick verschijnselen van rokers, volgens de achtergrond data in de rapport. Het gebruik van esigaretten is aanzienlijk gegroeid in de laatste paar jaren. Slechts 2% van U.S rokers hebben bevestigd ze te gebruiken in 2010, maar dat nummer is verhoogd naar meer dan 30% in 2012.

E-cigarettes Smokers

E-Sigaretten Tot De Redding

Een nieuw twijfelachtige advies stuk suggereert dat e-sigaretten de “instorting” veroorzaakt van gebruikelijk roken, en zo duizenden levens kan helpen in het proces. Het enige dat deze rookloze apparaten stopt voor uitgebreider gebruik, is dat de populatie weet dat ze niet gereguleerd zijn. Sommige zullen dus minder geneigd zijn om het te gebruiken, zoals verklaard door Dr. Nathan Cobb, assistent hoofddocent geneeskunde in Georgetown University school of Medicine, afdeling pulmonale en kritieke zorg. Andere deskundigen geven toe dat meer uitgebreide analyse gedaan moet worden om zo de medische deskundigen verder te laten gaan met procedures voor de volksgezondheid. Dit betreft de positie van esigaretten als een definitieve hulpmiddel voor rokers. In de tussentijd is het simpelweg te vroeg om te vertellen of elektronische sigaretten werkelijk efficiënt zijn voor het helpen van mensen om te stoppen met roken.

Tabaksgebruik is schuldig voor meer dan 5 miljoen sterfgevallen per jaar wereldwijd. Het is een vermijdbare oorzaak van overlijden, dus het is niet onverwachts dat, wanneer er een nieuw apparaat is die de mogelijkheid geeft om te helpen stoppen met roken, de markt kapot maakt. Vele rokers zijn gretig om het een poging te wagen en één van de laatste apparaten zijn de elektronische sigaretten.

E-Sigaretten – Verleden, Heden, en Toekomst

E-Sigaretten zijn uitgevonden in China in 2003. Eerst gebracht in de Verenigde Staten markt in 2007, en het vereist beide vrienden en vijanden rond de wereld. Kunnen ze u echt helpen stoppen met roken? Supporters van e-sigaretten bevestigen dat het helpt en denken dat ze beter zijn dan het roken van tabak sigaretten. Beide voor hun gezondheid en besparingen. De FDA en andere gezondheidsafdelingen zijn daar echter niet zo zeker van. Ze willen extra informatie weten over de bijwerkingen van de e-sigaret, en sommige vragen voor strenge regels. Tegenwoordig zijn e-sigaretten niet voorbehouden voor U.S tabakswetten omdat ze geen tabak bevatten, wat het moeilijk maakt om ze te reguleren en verbieden voor minderjarigen.

Supporters van e-sigaretten zeggen dat de producten mensen kan helpen om het roken op te geven en dat e-sigaretten een gezondere optie zijn dan tabak sigaretten. Dit komt omdat ze damp gebruiken om de nicotine te transporteren naar het lichaam, in plaats van rook. Het is ten slotte de lasrook van tabak sigaretten dat behaald is als één van de bepalende oorzaken van kanker. Elektronische sigaretten stellen de gebruiker niet bloot aan de identieke chemicaliën, omdat ze geen rook of tabak gebruiken, om de nicotine te transporteren naar de longen. Alternatief, ontsteekt het apparaat een vloeistof oplossing met nicotine, die in damp transformeert wat de gebruiker inhaleert.

Get Rid Of Cigarettes

E-Sigaretten een Nuttig Hulpmiddel

Veel mensen die op zoek zijn naar een manier om te stoppen met roken, omarmen de e-sigaret. Ze informeren dat het apparaat ze geholpen heeft om te stoppen of opmerkelijk verminderd zijn op het gebruik van tabak-sigaretten. Supporters van de e-sigaret zeggen dat ze minder hoesten en gemakkelijker kunnen ademen met e-sigaret vergeleken met normale sigaretten. Ze vinden het gebrek aan vieze geurtjes en verkleurde tanden heel fijn. De e-sigaret, met tegenstelling tot nicotine vervangende therapieën, zoals de kauwgom of pleister, biedt ook vele gevoelens en acties aan van normale sigaret roken –het werkelijk gebruik maken van het apparaat -, het inhaleren en exhaleren van damp dat het roken imiteert. Nicotine cartridges zijn ook zelf gebracht in tabak smaak, om ongeveer de ervaring te imiteren van echt roken; hoewel gebruikers ook voor andere smaken kunnen kiezen, zoals mint of chocolade.

Terwijl sommige e-sigaret klanten doorgaan met het roken van zowel traditionele sigaretten, zijn vele van hun al compleet overgestapt naar e-sigaretten. Sommige rokers beginnen met het gebruiken van de e-sigaret met het vermoeden dat ook al is het niet precies bewezen dat het veilig is, het is wel de risico waard, omdat de schadelijke gevolgen van tabak sigaretten welbekend zijn.