Wat is de Beste E-sigaret?

De Knoop Doorhakken

Zoals je zou verwachten is het antwoord op de vraag wat de beste e-sigaret is voor u om te kopen, afhankelijk van uw specifieke vaping behoeften. De alledaagse roker is het meest gedient bij een oplaadbaar of wegwerp gadget, omdat die over eht algemeen redelijk geprijsd en breed toegankelijk zijn, zeker in de afgelopen jaren. Zware rokers kunnen het kopen van e-sigaret mods overwegen, gezien ze een grotere mate van personalisatie bieden en de lange levensduur van de batterij berekend is op veelvoudig gebruik.

Het wordt aangeraden om een paar verschillende modellen te testen , als het kan, zodat u een beter idee heeft van welk type model u prefereert. Bovendien zit er nog een voordeel aan de aanschaf van een back-up elektronische sigaret: Het kan handig zijn voor als u onderweg bent. Het hoeft zeker niet bovenaan je lijstje te staan, maar een extra gadget voor noodgevallen is zeker geen slecht idee.

Deze rookloze apparaten groeien snel in populariteit. Wetenschappelijke analyses tonen aan dat deze apparaten rokers kunnen helpen met het verminderen hun consumptie van tabak of zelfs geheel van hun rookverslaving verlost. De analyse gaat zelfs zo ver om te zeggen dat mensen die een pakje per dag roken, na drie maanden met Vapor damp roken, traditionele sigaretten vrijwel volledig achter zich laat.

Apollo E-Cigs E-Liquid Bottles

Roken vs E-Juice

E-vloeistoffen kunnen nicotine bevatten, variërend in-hoeveelheden van nul tot 4,8%, en komen in uiteenlopende smaken afhankelijk van de verschillende merken op de markt.

Alle e-vloeistoffen bevatten PG (propyleenglycol) en / of VG (plantaardige glycerine). Dit zijn de materialen die de damp creëren. Een sterk e-vloeistof mengsel zal vaak een krachtige damp sensatie bieden, vergelijkbaar met het inademen van sigarettenrook.

Even fascinerend is het idee dat, gezien de diversiteit van smaken en de mogelijkheid van nicotinevrij e-sap, zelfs mensen die niet roken het vapen overnemen, voor tijdens het uitgaan of als kleinigheidje voor zichzelf.

De markt losbarsten tussen mensen die traditionele sigaretten roken en de nieuwe elektronische manieren en systemen om nicotine binnen te krijgen. De Vapor-sigaretten omzet was meer dan 3 miljard dollar vorig jaar, door de meesten wordt dit beschouwd als een gezonde statistiek, een goed teken, maar wel een die een aantal mogelijke gezondheidsproblemen met zich mee brengt.

Opties tussen Merken en Stijlen

Een aantal voorbeelden van merken en prijzen van beginnerssets:
BluCig ($ 12,80 tot $ 79,95)
V2 ($ 29,99 tot $ 181,49)
Clearette ($ 14,99 tot $ 299,99)
Deze apparaten zijn ontwikkeld met 3 soorten elektronische sigaretten:

 • Wegwerp Artikelen

  Dit zijn de gadgets waaraan de meeste mensen denken als ze denken aan een e-sigaret. Ze lijken sterk op een normale tabakssigaret en geven ook licht aan het eind. Ze maken over het algmeen gebruik van een automatische power unit. Omdat de meeste van dit soort e-sigaretten een kleine afmeting hebben, zal de batterij een relatief korte levensduur genieten. Ze gebruiken een voorgevuld patroon dat wordt weggegooid wanneer de vloeistof op is. Aanvullende cartridges worden dan verworven en zijn meestal specifiek voor die gadget.

 • Hervulbare Apparaten

  Gebruikers op zoek naar een budgetvriendelijke optie met een sterke damp en batterij met lange levensduurj kan een navulbare elektronische sigaret als een goede keuze beschouwen. Deze gadgets worden opnieuw gevuld met e-sap beschikbaar in veel verschillende smaken, die afzonderlijk kunnen worden gekocht bij een breed scala van leveranciers. Ze opereren met een damp-trekjes systeem dat kan opnieuw worden gevuld. Zij maken gebruik van een grotere batterij die het mogelijk maakt meer capaciteit te leveren en vereist minder vaak opladen.

 • Variable Voltage of Wisselspanning/ Doe-het-zelf Apparaten

  Voor een maximale prestatie en damp prestatie, kan een MOD (van modify, wat aanpassen betekent) of een variabele-voltage-apparaat worden gebruikt. Deze apparaten bieden de gebruiker een breed scala van geavanceerde functies, maar zijn vaak wat duurder. Een breed aanbod van dampsystemen kan wordenaangepast met aanpasbare verstuivers die kunnen worden gewijzigd en vervangen door de gebruiker. Deze gadgets zijn voor ervaren elektronische sigaret fanatici die een duidelijk inzicht hebben over hoe e-CIGS werken en streven naar de best mogelijke prestaties die een batterij-aangedreven puffer kan leveren.

Elektronische nicotine systemen ontwikkelen een damp, die de ervaring van het roken simuleert wanneer een klant inhaleert uit een e sigaret. Een e-sigaret bestaat uit drie belangrijke delen: een lithium aggregaat voor het aandrijven en opladen van de elektronische componenten, een verstuiver die de warmte element dat de damp produceert, en een cartridge of reservoir dat de e-sap vloeistof draagt.

Het Apparaat Kiezen Dat Bij je Past

Dit zijn enkele Vape opties die je zou moeten onderzoeken voor je je ideale elektronische sigaret uitkiest:

Kwaliteit van de Vapor

De hoeveelheid en de kwaliteit van de damp, die een e-sigaret kan produceren bepaalt hoe goed de ervaring van het roken van tabak na kan bootsen. Het damp apparaat en de kracht van de batterij zijn belangrijke factoren voor de kwaliteit ervan.

 • Wegwerp e-sigaret: Maakt gebruik van een cartomizer-systeem en een kleine motor met lage tot gemiddelde damp.
 • Navulbare e-sigaret: maakt gebruik van een cartomizer / clearomizer met een eGo handmatige power unit, met een gemiddelde tot hoge damp.
 • Variabele spanning / re-bebouwbare e-sigaret: Maakt gebruik van een hoog voltage power unit met een verbeterde damp systeem om zeer hoge damp creëren.

Gebruikersgemak

He makkelijk je met een gadget overweg kunt, is de sleutel tot de prestatie van de gadget. Een automatische batterij met voorgevulde cartirdges is het makkelijkst te gebruiken. Een hervulbare gadget vereist echter wel kennis over hoe je hem navult en onderhoudt, maar heeft een grotere capaciteit en is over het algemeen voordeliger.

 • Wegwerp cartomizer: Het eenvoudigst te gebruiken systeem. Gewoon schroef in de cartridge en neem een hijsje om de damp te activeren.
 • Navulbare clearomizer: bijvullen van de meeste gadgets is een eenvoudig proces, kwestie van de clearomizer openen en het uw e-vloeistof naar keuze toevoegen.
 • Variabele spanning / re-bebouwbare: Een begrip van de weerstand en energie, samen met de technische kennis van de werking van de gadget is nodig voor deze gadgets. Aanbevolen voor alleen ervaren gebruikers.

Bijvul en Bezorg- Systeem

Er is een breed scala van systemen die worden gebruikt om de damp in een elektronische sigaret te creeen. Alle systemen kennen voor- en nadelen, waaronder de kracht van de damp, de smaak, en hoe simpel of ingewikkeld het navullen is. Navulbare apparaten zijn ideaal voor lage gebruikskosten.

 • Voorgevulde cartomizers: Vaak ontwikkeld voor een specifiek apparaat, zijn meestal niet navulbaar. Damp aanbod is beperkt.
 • Navulbare Clearomizers: Goed damp aanbod en smaak. Eenvoudig te gebruiken en eenvoudig te vullen.
 • Navulbare cartomizer-tanks: Groot volume en indrukwekkende damp, maar moeilijker te monteren en te vullen.

Battery Life Calculation

De Maat en Levensduur van de Batterij

Wat de grootte van een elektronische sigaret bepaalt is de batterij power unit. Een grotere batterij houdt meer lading enhoudt het langer vol. Een afgesloten/dicht gadget met een kleinere krachtbron is gemakkelijker te vervoeren en meer discreet, maar moet vaker worden opgeladen.

 • Wegwerp e-sigaret met een slanke automatische batterij: Smal en compact. Continue tijd van gebruik: 2 tot 3 uur.
 • Navulbare e-sigaret met 650 mAh eGo handmatige batterij: Een iets breder gadget die comfortabel past in een broekzak. Continue tijd van gebruik: 4 tot 6 uur.
 • Vervangbare power-unit voor variabele spanning MOD: Maakt gebruik van een bredere, vervangbare batterij. Continue tijd van gebruik: 8 tot 10 uur.

Smaken

Vooraf gevulde patronen of cartiridges zijn beschikbaar in een breed scala aan smaken afhankelijk van de fabrikant. Met behulp van een hervulbaar systeem kunt u kiezen uit een verscheidenheid van e-vloeistof uit veel verschillende merken. Er zijn honderden verschillende smaken te ontdekken en persoonlijke voorkeuren variëren sterk.

 • Tabak: Als je nieuw bent met vapen, is het aan te raden een vertrouwde smaak te kiezen die u al kent.
 • Vruchten: Met deze soort e-vloeistof, kunt u alle fruitsmaken die er zo’n beetje zjin proberen. Van Aardbeien tot Zwarte bessen, alles is verkrijgbaar.
 • Menthol sensatie: Een scherpe, koele en vaag zoete smaak maakt de sensatie van menthol een van de beste smaken beschikbaar.

HaloCigs E Liquid & E Cig Flavors

Uiterlijk

De uitstraling en de stijl zijn belangrijke dingen om te overwegen tegenwoordig. Er is een uitgebreid aanbod van allerlei smaken en stijlen, van stijlen die tabakssigaretten nabootsen tot moderne, grotere apparaten die meer geadvanceerde systemen hebben.

De Beste van de Klas

Een van de toonaangevende e-sigaret merkendie op het internet bejubeld wordt om de elektronische sigaret zijn de V2 Cigs, nu bekend als de Vapour2 sigaretten. We hebben V2 Cigs zien groeien van een klein bedrijf tot één van de meest populaire en best gewaardeerde merken van elektronische sigaretten op de markt.

De starter kit V2 is echt een ideale optie als u alle factoren weegt, voor een echt redelijke prijs. Zelfs voor de zwaarste roker gaat de set mee zonder tussendoor bij te moeten bestellen. De kit bestaat uit drie V2 accumulatoren, vijfentwintig V2 smaak capsules, een AC adapter, een slimme oplader, een auto-adapter, een verplaatsbare oplaadcassette, een V2 Power Cig, een metalen opbergtas, een broekriem, en een uitgebreide handleiding.
V2 Cigs geeft een mooie introductie op de verpakking met een grote witte doos met alle onderdelen netjes georganiseerd en klaar voor gebruik. De batterij wordt matig opgeladen zodat u kunt gewoon kunt genieten vanaf het eerste hijsje damp, in plaats van te moeten wachten op uw batterijen om op te laden.

Reviews en beoordelingen van V2 Cigs kom je overal tegen. Alle beoordelingen zijn positief en V2 eindigt vaak op nummer 1 in de tanglijsten van de meeste sites. Ze zijn het favoriete merk om een heleboel redenen, zoals hun non-stop innovatie, de consistente hoge kwaliteit voor een redelijke prijs, zodat e-roken voor iedereen beschikbaar wordt gemaakt.