Volcano Beoordeling

Volcano E-Cigs & E-liquid
Damp Kwaliteit
Batterij & Oplader
Smaken
Selectie
Prijs
84

Volcano Voor & Nadelen

Voordelen
  • Volcano Fabriceert Top Kwaliteit E-Sigaretten
  • Een Geweldige Selectie Van Accesoires
Nadelen
  • Ze Hebben Goede E-Liquids, Maar U Kunt Betere Vinden Op De Markt

Begin te Vapen met Volcano

Gesticht in Honolulu, Hawaii ongeveer zes jaar geleden, is Volcano een nogal herkenbare merk in de e-roken community geworden. Ze hebben wat reputatie opgebouwd voor hunzelf wegens hun expertise in het fabriceren van kwaliteit, innovatieve en duurzame e-sigaretten. Ze hebben ook een reek van zelfgemaakte e-liquids in een variatie van sterktes en smaken, zowel een selectie van accesoires.
Volcano E-Liquid Veprozier

Eerste Indruk

In de eerste plaats is Volcano revolutionair in de e-sigaretten gemeenschap. Dit is als eerst gereflecteerd in de dure en futuristische website. Hoe meer u echter ontdekt over Volcano, hoe meer u de hoeveelheid van gedachten en onderzoek waardeert die in het creëren en fabriceren van de sigaret apparaten ging. Volcano streeft naar het produceren van top van de reeks apparaten en onderdelen.

Volcano Damp Productie

De Magma cig-a-like apparaat produceert de minste hoeveelheid damp in vergelijking tot andere Volcano e-sigaret apparaten. Dit is begrijpelijk aangezien het de kleinste van de drie is. De damp productie is minimalistisch en de keeltreffer is zwak, met alleen een kleine kriebel gevoel bij elke inhalatie. Deze e-sigaret is echter wel ontworpen uitsluitend voor de beginnende roker, dus is het beter niet om dezelfde damp productie te verwachten die uit de grotere Lavatube komt. Deze apparaat is ideaal voor nieuwe rokers.

Volcano E-cigarettes Lavatube Kit

Wanneer het aankomt op de Inferno’s damp productie, is het veilig om te zeggen dat beide niet zwak zijn. Zoals de damp productie van de Magma, noch is het damp sterk zoals de Lavatube. Het zit eerder vrij comfortabel tussen de twee. Dit is een bonus voor de roker die gewend is geraakt aan het e-roken ervaring na het gebruiken van een cig-a-like apparaat en nu graag wilt upgraden. De rook die eruit komt is aanzienlijk, en met een grotere 900mAh batterij, zult u zeker de keeltreffer opmerken zonder dat het te ruw of overweldigend is.

Wanneer damp productie betreft, is Lavatube de baas. Meestal produceren andere apparaten van die formaat op de markt, een gemiddelde van zeven watts. Wanneer het komt op de Lavatube, praten we over 12 watts. Dit is vrij indrukwekkend bij vergelijking van de Lavatube en zijn competitie. De rook die loslaat is rijkelijk en de keeltreffer fel en robuust. Deze soort damp productie is niet voor de zwakkelingen. Het enige nadeel is dat, als het volle voltage constant wordt gebruikt, raakt de batterij snel leeg en de damp productie vermindert ook ermee.

Volcano Accessoires

De selectie van accessoires, of het nou vervangingen zijn of extra onderdelen, levert Volcano ze voor alle drie van hun e-sigaretten. Op aanbieden voor de Magma is een extra oplaadbundel met alle adapters en opladers die nodig kunnen zijn. Ze verkopen ook de opladers en adapters individueel. De accessoire selectie bevat ook een naaldpunt capsule. De batterijen die geleverd worden voor de Magma bevatten ook vervangende 65mm batterijen. Dit is wat gevonden is in de beginnerspakket, als de roker echt in nood is van vervanging of extra batterij, verkoopt Volcano ze. Eén van de voordelen van het kopen van de Magma cig-a-like, is dat in tegenstelling tot andere e-sigaretten van hetzelfde soort op de markt, de koper de optie heeft om een extra handmatige knop-geactiveerde batterijen te kopen. De website verkoopt de standaard 65mm, 180mAh handmatige batterijen zowel de megaversie van een langere batterij leven.

Volcano E-cig & E-liquid Accessories

Vergelijkbaar met de Magma, verkoopt Volcano USB auto opladers voor de Inferno. Volcano heeft meer accessoires en onderdelen voor de Inferno geproduceerd. Gedeeltelijk omdat het een meer complexe apparaat is met die van de Magma. Deze bevatten de Lanyards. Verkocht in zowel roestvrij staal of in de zachte stof in een selectie van vier kleuren. Extra batterijen zijn ook verkrijgbaar in een reeks van kleuren, en kunnen ook gekocht worden in zowel de 650mAh capaciteit of de 900mAh. Verstuiver kegels kunnen ook gekocht worden in een varatie van kleuren en worden verkocht in de standaard formaat en de extra grote. Elke extra accessoires om toe te voegen bij de Inferno onderdeel pakket bevat een USB batterij cap, een buis sok om over de buis tank te passen en setjes van vijf vervanging o–rings, gemonteerd voor de Super en Inferno USB batterij.

Koop een oplaadbare lithiumbatterij voor de Lavatube. Volcano heeft een selectie van de batterijen in de 1500mAh en de 2000mAh capaciteit. Als de batterijhouder of draaghouder vervanging nodig heeft, heeft Volcano ze ook te koop. Om ze toe te voegen bij uw onderdeelpakket, is de Naotox ideaal. De antioxidant smeerolie is ontworpen om de aluminium draden te beschermen tegen slijten.

Volcano E Cigarettes & E Liquid Lavatube

Volcano E-Liquid Smaken

Volcano ontwikkelt en fabriceert hun eigen USA e-liquids, 50+ smaken van e-juice. Kies vanaf de variatie van de klassieke tabak en menthol smaken, de zoete fruit, snoep of dessert smaken. Ze hebben zelfs een drank categorie om uit te proberen. In werkelijke Volcano mode, hebben ze een selectie van Hawaii-geïnspireerde tropische fruit smaken zoals de ‘Halawa Guava’, ‘Kawika’s Kiwi’, en de ‘Pele’s Papaya’. Hoewel de damp productie van Volcano’s e-liquids niet de beste is op de markt, produceren ze nog steeds een rook die de roker bevredigd. Alle smaken zijn soepel met een comfortabele keeltreffer en de namen passen ook bij hun smaken. De e-liquids kunnen gekocht worden in nicotine gehaltes variërend van 0mg, 8mg, 16mg en 24mg.

Volcano E-Liquid 30mm Bottle

De ‘USA tobacco’ is een vrij accurate imitatie van een traditionele tabak sigaret. Het is niet beschouwd als de beste tabak gekruide e-liquid op de markt, maar het produceert een eenvoudige tabak smaak.

De beste menthol smaak die Volcano maakt is de ‘Menthol Burst’. Het doet precies wat het zegt op de blikje: het laat een uitbarsting van menthol frisheid los in uw mond, een vergelijkbare gevoel die u krijgt na het poetsen van uw tanden. Dit kan misschien wel de beste e-liquid die Volcano produceert.

Voor de roker met de zoetekauw, probeer dan de exotische Hawaii beïnvloedde ‘Pele’s Papaya’. Het is een fruitige uitbarsting van smaak en is de ‘Pele’s Papaya’ de e-liquid voor u. De zoete smaak is niet overweldigend of ziekelijk, en de roker kan de papaja smaak echt proeven.

Volcano E-juice & E-liquid Bottle

De ‘Red Hot Lava’ heeft een sterke kaneel smaak. De smaak is kruidig zonder dat het te zoet is. Volcano zorgt ervoor en rekent af met elke kunstmatige stof die soms ervaren kan zijn wanneer de kaneel gesmaakte e-juice gerookt worden.

Begin te Vapen met Volcano

Volcano Batterij Prestatie & Opladen

De 180mAh batterij die komt met de Magma beginnerspakket, kan ongeveer een uur van normale vaping tijd voordat het nodig is om opgeladen te worden. De goede van de Magma batterij is dat het niet nodig is voor elke vooraf-roken voorbereiding sleur, dus de gebruiker kan direct genieten van de Magma ervaring van begin tot einde. Ook als de batterij leven niet echt indrukwekkend is, bevat de magma starterspakket een draagbare oplaadhoes en een extra batterij, zodat de gebruiker kan doorgaan met roken zelfs nadat de eerste batterij leeg is.

Volcano Electronic Cigarettes USB Charging

De 650mAh Inferno batterij kan tot vier uur damp tijd aanbieden voor de gemiddelde roker, terwijl de 3.7v 900mAh batterij tot ongeveer zes uur van continue dampen kan behalen, voordat het nodig is om op te laden. Dit zijn de soort batterijen ware liefhebbers graag in hun e-sigaretten hebben. Het stopt niet hier. De batterijen fungeren als een doorvoer apparaat wat betekent dat de roker door kan gaan met het geineten van roken, ook terwijl het aangesloten is op de stroom. Alles is mogelijk met deze soorten batterijen.

Volcano verkoopt beide 1600mAh en 2000mAh variërende voltage batterijen voor de Lavatube. Deze hoog aangedreven batterijen bieden een sterke damp productie en een degelijk hoeveelheid van rook tijd. Om echter afhankelijk te zijn van hoeveel voltage los komt kan de batterijleven bepalen. Als de voltage is gewijzigd naar de hoogste hoeveelheid, dan kan de batterij leven zeer snel afnemen samen met de damp productie.

Volcano E Cig Battery

Selectie

De keuze van accessoires voor de e-sigaretten is substantieel. Met extra batterijen en andere producten om toe te voegen aan uw gereedschapskist, is de klant gebonden om iets te vinden waar ze naar op zoek zijn.

Volcano’s selectie van eliquids bedraagt meer dan 50 smaken met een variatie van nicotine gehaltes in of 15ml of 30ml flessen. Met één van de grootste reeksen van eliquids op de markt, is er geen tekortkoming aan keuzes.

E-Liquid Red Vaporizors

Ook als ze alleen maar drie soorten e-sigaret apparaten produceren, onthoudt dat ze alleen hoge kwaliteit materialen fabriceren. Het is duidelijk dat Volcano deze apparaten nauwkeurig ontwerpt. Ze zijn bewust ervan om alleen het beste te produceren om ze in de premium e-sigaret markt te lanceren. Wanneer het aankomt tot Volcano e-sigaretten is het waar dat het allemaal om kwaliteit boven kwantiteit gaat.

Verpakking & Ontwerp

Volcano voorwaartse fabricatie is gereflecteerd in de verpakking en ontwerp van hun producten. Bijvoorbeeld, de Magma beginnerspakket arriveert in een sluike matte doos met al de nauwkeurig gepresenteerde artikelen. De Magma hoes is zwart of wit, afhankelijk van de gekozen kleur. De doos imiteert de traditionele kartonnen tabak doos met de flip top en de minimalistische Volcano logo op de voor- en bovenkant van de deksel.

Volcano E-cigs Magma Hero

De originele ontwerp van de Inferno heeft een chromen lak. In plaats van te gaan voor de traditionele blok kleur ontwerp dat algemeen is onder de meeste e-sigaretten. Inferno valt op uit de menigte met de korrelige witte kleur overgang richting de onderkant van het apparaat. De coole, futuristische kleuren verkrijgbaar zijn ook geschikt voor de Volcano merk.

Volcano E Cigs & E Liquid kit

De Lavatube is vooral in het oog springend. Ook al is het best dik om te dragen, compenseert Volcano door ze te ontwerpen in een reeks van verschillende metalen kleuren, om zo de futuristische ontwerp bij te houden waar Volcano voor gaat.

Volcano E-Sigaretten Verzending

Volcano is zeer gul wanneer het aankomt op de verzend beleid. Besteedt $50 of meer en ontvang een gratis USPS Priority Mail verzending. Als er meer dan $100 wordt besteedt, biedt Volcano gratis FedEx 2Dagen Verzending. (Deze aanbieding is alleen binnen de Verenigde Staten bestellingen). Er is ook een vast bedrag van slechts $7.99 voor FedEx 2Dagen verzending service voor alle bestellingen. Alle bestelling worden binnen 24 werkuren verzonden, wat een snelle levering garandeert.

Volcano E-Sigaretten Garantie

Elke starterspakket of e-sigaret komt met een 1 jaar beperkte garantie. Batterijen, opladers en oplaadpakketten zijn ook aansprakelijk voor de garantie. De garantie zal echter nietig zijn als er geknoeid wordt met de apparaat. Ook andere onderdelen die gebruikt worden op de apparaat, die gefabriceerd zijn door andere merken en niet door Volcano. De garantie is niet van toepassing voor vloeistoffen, accessoires of kleding.

Volcano Electronic Cigarettes

Begin te Vapen met Volcano

Klantenservice

Volcano biedt een goede ondersteuningssysteem voor vaste klanten en anderen. Ze hebben een gehele afdeling toegewijd aan de gebruikers te informeren over e-sigaretten. Dit bevat gemakkelijk te lezen artikelen over hoe e-sigaretten werken, en zowel een simpele introductie voor e-sigaret batterijen. Ze hebben ook instructie video’s om de nieuwe klant te adviseren hoe ze hun e-sigaret apparaat kunnen gebruiken en onderhouden. Als dit niet genoeg is, hebben ze ook een blog sectie waar Volcano liefhebbers up-to-date kunnen blijven met e-sigaret nieuws en blog berichten bijdragen. De klanten kunnen contact opnemen met de Volcano klantenservice via de online live chat gevonden op hun website. Alternatief, kunnen ze ook een steunverzoek of hun telefoonnummer bellen.

Volcano Beginnerspakketten

De Magma cig-a-like apparaat is perfect voor het schakelen tussen de normale tabak sigaret naar de elektronische sigaretten. De apparaat is simpel en gemakkelijk te monteren; perfect voor de beginner roker. De Volcano pakketten zijn gul; met de Magma, zijn er twee pakken van vijf voor gevulde verstuivers en de klant kan kiezen tussen tien verschillende smaken met één van de drie nicotine gehaltes; zero, light, en vol. De pakket bevat ook twee batterijen, een USB lader en een muur adapter, allemaal gepresenteerd in de modieuze Magma flip top doos. De klant kan de apparaat in het zwart of wit aanschaffen.

Volcano ECigs Magma Kit

De Inferno pakket is één van de Volcano’s grootste verkopers. De apparaat bevat een BC Tube Tank System. De geavanceerde reservoir houdt 2.5.ml van e-juice vast en is ontworpen om het hervullen makkelijker en sneller te maken. De revolutionaire spoel schept op over zijn duurzaamheid en prestatie. De pakket heeft ook een bonus pakket van drie vervanging spoelen. Ook bevat het pakket twee knoopbatterijen; een 650mAh capaciteit en een groter 900mAh batterij. De klant is ook uitgenodigd om een 15ml fles van e-liquid te kiezen in welke smaak en sterkte gewenst. De USB oplader is vooral opmerkelijk: de ware revolutionaire ontwikkeling van vaping, kan de gebruiker roken terwijl de apparaat aan het opladen is.

Voor een meer ervaren roker, heeft Volcano de Lavatube gefabriceerd. Met tien verschillende kleuren om uit te kiezen, heeft de Lavatube apparaat ook een ingebouwde LCD indicator scherm, die de gebruiker toestaan om de spanning uitval bij te houden. De pakket bevat ook een batterij hoes en een draaghoes, zowel een multi-lader en een 15ml fles van e-liquid in elke smaak en sterkte gewenst. Er is ook een Tube Tank System met een druiptip en een grote 2000mAh oplaadbare batterij. De verstuiver kan tot 3.5ml van ejuice vasthouden, wat betekent minder hervullen en meer roken.

Volcano E-Sigaretten Prijzen

Met Volcano, krijgt u waar u voor betaald. Ook als de prijzen de laagste zijn op de markt, zijn ze nog steeds redelijk voor de kwaliteit van de apparaten. De Magma beginnerspakket is redelijk geprijsd voor $39.99, wat een koopje is aangezien wat er in de pakket zit. De Inferno starterspakket is een beetje duurder voor $79.99. Aangezien het één van de beste damp-pennen is, is de prijs best passend. En voor de Lavatube beginnerspakket, is het geprijsd op $139.99. Ook al klinkt dit als heel wat geld, de liefhebbers stemmen toe, voor de norm van de apparaat, is dit wat verwacht wordt.

Volcano E-Juice Made in USA

Voor de e-liquids, voor $12.99 per 15ml fles, is dit een beetje prijzig voor wat het waard is. Aangezien Volcano zijn eigen gemerkte eliquids maakt, zouden de prijzen lager moeten zijn. Er zijn betere e-liquids voor een fractie van deze prijs.

Beloningen

Zoals meeste e-sigaret bedrijven, biedt Volcano een beloningssysteem voor hun vaste klanten. Verdien punten door het kopen van Volcano producten op hun website. Met elke $4 gespendeerd, krijgt de klant 1 Volcano punt. Alternatief, door vrienden of familieleden te refereren naar Volcano, belonen ze u met 25 punten zodra die vriend hun eerste bestelling plaatst. Verzamel de punten wanneer u genoeg heeft, zodat u ze kunt aflossen bij het afrekenen. Elke vijf Volcano punten is $1 waard. Verzamel punten totdat er genoeg is om uit te wisselen naar meer Volcano producten. Er is ook de optie om punten te geven aan een vriend als u ervoor kiest ze niet af te lossen voor uzelf.

Andere Producten

Volcano heeft een goede selectie van voor gevulde verstuivers te koop. Zoals de e-liquids, zijn alle verstuivers ook gefabriceerd door Volcano en worden gemaakt in de Verenigde Staten. De verstuivers worden in pakken van vijf verkocht en zijn te verkrijgen in tien verschillende smaken: Tobacco, Menthol, Vanilla Bean, Milk Chocolate, PineApple Punch, CooCoo Coconut, Waikiki Watermelon, Kona Coffee, Blue Water Punch en Cherry Lava. De aanbevolen verstuiver om uit te proberen is de Cherry Lava. De keeltreffer is best sterk zonder dat het oncomfortabel of ruw is. De smaak is erg zoet en vergelijkbaar met de Glacier Cherry.

Volcano heeft een selectie van gemerkte kleding inclusief zonnebrillen en honkbalkappen in het zwart en rood en is geprijsd voor $19.99. De reeks T-shirts zijn ook geprijsd voor $19.99 met een variatie van stijlen, kleuren en maten. De T-shirts zijn verkrijgbaar voor vrouwen van extra small tot extra large, terwijl de T-shirts van mannen gekocht kunnen worden in de maten small tot 4XL. Dit is waar de klant echt kan opscheppen voor hun loyaliteit naar Volcano.

De 709ml aluminium water sportflessen met de Volcano logo is geprijsd voor $6.99. Alternatief kunt u uw producten opfleuren met de Volcano Vinyl Stickers. Kies tussen zwart, rood en wit. De formaten van de stickers zijn 2”x4”.

Ongebruikelijk in de e-sigaret gemeenschap, verkoopt Volcano hun eigen klasse A koffiemelange. Deze speciaal geroosterde koffie is gegroeid in Hawaii bij Waipuna Rise.

Heef u een vriend of familielid die binnenkort jarig is? Koop voor ze wat ze willen: een Volcano geschenkbon. Laad de kaart met $25.00, $50.00, of $100.00 en de ontvanger kan de geld aflossen bij de Volcano website.

Volcano beidt een extra aan voor hun klanten: een aanbiedingen sectie wat ook de ‘smaak van de week’ , ‘vape specials’ en een ‘deals club’. Elke week hebben ze een aanbieding voor een e-liquid dat vooral gewenst is bij de kopers onderling. De aanbieding geeft de klanten de kans om een e-juice te testen die ze normaal niet uit proberen.

Met de vape specials afdeling, selecteert Volcano een paar accessoires en e-juice en zet ze als aanbieding voor een beperkte tijd. Voor de deals club, kunnen klanten zich aanmelden om een nieuwe lid te worden en zo kunnen genieten van exclusieve aanbiedingen en kortingen, en up-to-date blijven met informatie over nieuwe producten.

Volcano E-liquid LavaTube

Voordelen

Volcano onderzoekt en fabriceert de beste e-sigaret apparaten. Wanneer het komt tot kwaliteit en duurzaamheid, maken ze geen bezuinigingen. Ze zorgen ervoor dat ze één van de beste bedrijven zijn. De onderdelen die ze ontwerpen en fabriceren zijn allemaal revolutionair. Ze zijn heldere leiders wanneer het aankomt tot het onderwerp van innovatieve uitvindingen. De mensen van Volcano zijn trots op hun werk en dit kunnen we zien via hun e-sigaret apparaten. Bovendien hebben ze een uitgebreide reeks van e-liquids en verstuivers om uit te kiezen. Ook al zijn ze niet consistent in het produceren van kwaliteit e-liquids, kan de klant definitief de perfecte e-juice vinden die bij hun smaak past.

Algeheel

Volcano heeft gestreefd om ervoor te zorgen dat ze één van de beste e-sigaretten bedrijven zijn op de premium markt. Ze stoppen voor niets om de fijnste materialen en onderdelen voor een e-sigaret te fabriceren. Bovendien heeft Volcano het volgers behaald wegens hun eigen e-sigaretten gemeenschap die opgebouwd is via hun eigen blog. De klantenservice is uitstekend. Nieuwe klanten en gretige liefhebbers helpen en hun e-sigaretten gebruiken met de help van hun zelfstudie video’s en gemakkelijk-te-volgen handleidingen. Ze hebben over alles nagedacht om te verzekeren dat hun klanten tevreden zijn met hun aankoop.

Begin te Vapen met Volcano