VaporFi Beoordeling

VaporFi Ecig Review
Damp Kwaliteit
Batterij & Oplader
Smaken
Selectie
Prijs
92

VaporFi E-Sigaretten Voor- & Nadelen

Voordelen
 • Rijk assortiment aan E-sigaretten en E-sigaret apparaten
 • Batterijen gaan lang mee
 • Een rijk assortiment aan smaak
 • Goed gemaakte apparaten die lang mee gaan
Nadelen
 • Er zitten geen e-vloeistof s of Cartomizers in de beginnersset

Klik voor 10% korting op VaporFi

VaporFi, voorheen bekend onder de naam Vapor Zone, is een van de voornaamste e sig brands. Als je je eerste e-smoke apparaat bij hen aanschaft, begrijp je meteen waarom. Met een ruime keuze in e-sigaret apparaten, onderscheid VaporFi zich met apparaten die bijzonder lang mee gaan, die aansluiten op de wensen van de enthousiastelingen.

VaporFi E-Loquid

Eerste Indruk

De eerste gedachte die bij je opkomt als je aan VaporFi denkt, is hoe professioneel het bedrijf is. Dit zie je niet alleen terug in de keurige website, maar ook in de producten. Ze verkopen alles, van de e-sigaret beginnerssets tot e-vloeistoffen en een ruim assortiment accessoires. Bij nadere inspectie zie je dat het geen losse frase is, maar dat kwaliteit echt belangrijk is, en dat zie je terug in de productie en de kwaliteit van het product.

Vapor Productie bij VaporFi

Als we kijken naar het Express apparaat, die logischerwijs een krachtigere batterij heeft, en ook meer Vapor kan produceren. Het gevoel achterin de keel is essentieel voor een sigaretten belevenis, en slaagt erin niet te overweldigend te zijn, al kan ook dit aangepast worden, door het nicotinegehalte aan te passen in de cartridge.

VaporFi All Kits

De Pro series hebben een nog groter Vapor bereik vergeleken met de Express versie, door de grotere batterij. Als je dat gevoel van de rook op de keel fijn vind, is de 650mAh een echte aanrader. Vergeleken met de andere Vape-pennen op de markt vergelijkt, steekt de Pro Range versie er dus echt met kop en schouders bovenuit als het op vapor productie aankomt. De mist ide gevormd wordt is undrukwekkend voor elk hijsje en wordt niet of nauwelijks verminderd als de batterij bijna leeg is. Als de productie van Vapor belangrijk is, is dit het beste model om te kiezen. Dit geldt overwegend zeker voor het Pro Platinum apparaat, die een grotere 1000mAh batterij heeft en meer geadvanceerde techniek ten opzichte van het Pro Standaard Apparaat.

Als je de kleine maat van de Air e-sigaret in overweging neemt, is de Vapor productie en het gevoel op de keel dat deze rakker teweeg brengt zeer indrukwekkend te noemen. De mist die uit het apparaat komt is substantieel te noemen, en legt de lat hoger voor Express modellen e-sigaretten. Verkijk je niet op de maat; de Air biedt veel meer dan je als klant zou verwachten.

De intesiteit en de immense productie van Vapor die de Pulse teweegbrengt, is het proberen waard. Of je nu een nieuweling bent met het vapen of al gewend bent, de Pulse stelt niet teleur. Als de klant een bevredigend, sterk gevoel op de keel wenst te beleven, is dit apparaat perfect voor jou. Met een variabele voltage batterij zo groot als bij die van de Pulse, is er geen reden meer om al die trek in een sigaret niet te stillen.

VaporFi E-cigarettes

Als je het over de krachtige Rebel, VOX en BOOM batterijen hebt, kun je de verbasinwekkende vapor productie die hij teweeg brengt niet over het hoofd zien. VaporFi produceert machaniek die eke keer grote wolken vapor kunnen produceren, met elk hijsje. Met de kracht van de batterij is de Vape of mist indrukwekkend te noemen, zelfs als de batterij langzaam afneemt.

VaporFi Charger

Accessoires voor VaporFi

VaporFi heeft overal aan gedacht als het op zaken die een vapor of e-roker nodig zou kunnen hebben, en nog meer. De afdeling accessoires bewijst dit met de vervangbare tanks, batterijen en oplader die samengaan met alle e-sigaretten die ze produceren. DIt geldt ook voor de cartomizer en atomizers. Er is een indrukwekkende collectie aan hoesjes en keykoards, waaronder een strak, extra dun flip-top PCC, die geschikt is voor de Ecpress, met een ingebouwd LED scherm dat het resterend batterijgehalte weergeeft. Voor de klant die op zoek is naar add-ons of toevoegingen, biedt VaporFi keykoards in allerlei kleuren en stijlen aan, die passen bij verschillende e-sigaretten. Voor de doorwinterde roker is er een afdeling die gewijd is aan modifiers die samenwerken met de krachtige, meer geadvanceerde e-sigaretten, zoals de Revel en de Bolt. Hieronder vallen ook batterijen, tanks, spoelen en zelfs RDA. Wat het ook is wat je zoekt, je vindt het bij VaporFi.

VaporFi E-Hookah & E-Shisha

Klik voor 10% korting op VaporFi

VaporFi E-Liquid Smaken

De uitgebreide collectie vloeibare vullingen verschillen in smaken zoals de klassieke tabakssmaak, menthol en de meer zoete desert- en fruitsmaken. Ze hebben nu ook de ambachtelijke Artisan COllectie toegevoegd, die smaken met namen als ‘Summer Lovin’ en ‘Monkey Business’. VaporFi probeert de creativiteit an mensen die hun eigen smaken mengen te bevoorderen en te vieren. VaporFi heeft de smaken zo gekozen, dat klanten zelf de smaak aan kunnen passen en hun doe-het-zelf vulling kunnen maken. Elk flesje van 30ml vloeistof komt met de mogelijkheid te kiezen hoeveel nicotine erin gaat, er zijn zes niveaus. Het hoogste nicotinepercetage is dat van 3,6% nicotine. VaporFi heeft ook het geniale idee bedacht dat ze de klant laten bepalen hoe terk de smaak is. Als je kiest tussen de smaken , kun je kiezen tussen een enkel, dubbele of drie shots smaak.

Als je meer van van mentholsmaken houdt, probeer dan ‘Minthy Menthol’. Er is zeker een mintachtige nasmaak te bespeuren achter in de keel met deze menthol e-juice. Wat de tabakssmaken betreft, de ‘Cuban Cigar’ krijgt wat ons betreft twee duimen omhoog. Het heeft een rijke, houtachtige smaak di zou kenmerkend is voor de Cubanen.

De ‘Blend of the month club’, oftewel het mengsel van de maand, is een goede bonus voor fans van smaken. Als je lid wordt van deze club, krijg je als eerste nieuwe smaken te proeven voordat ze verkocht worden in de ‘e-vloeistof ’ club. De leden van de club krijgen bovendien hun producten gratis toegezonden en kunnen gebruik maken van exclusieve aanbiedingen en ontvangen korting op batterijen, tanks, sets en accessoires.
Met zoveel opties om tussen te kiezen heeft VaporFI het de klant makkelijker gemaakt. Je kunt een proefverpakking samenstellen met drie smaken naar keuze.Het pakje wordt geleverd met flesjes van 10 ml.

VaporFi Batterij Prestaties & Opladen

De smalle 180mAh batterij die in de Express beginnersset zit is niet echt indrukwekkend, hoewel hij, vergeleken met andere batterijen van die maat, het er nog niet zo slecht vanaf brengt, zelfs een van de besten is. Voor de 280mAh batterij geldt dat de roker er zo’n 400 trekjes van kan nemen als de batterij helemaal opgeladen is.

VaporFi Batterries

De Pro series is uitgeladen met een 650Mah batterij die goed is voor zo’n 24 uur gebruik totdat hij weer opgeladen moet worden. VaporFi heeft een standby-mode aan de e-sigaret toegevoegd, zodat de batterij het nog langer uithoudt, dus minder lang opladen. Het enige nadeel is dat ze niet in variabele voltage uitvoering worden geleverd. De VV batterij komt veel voor bij Vape-pennen, en dit is waar VaporFi achterloopt op de concurentie.
Hoewel de Air batterij een kleine capaciteit heeft van 350 mAh, heeft die wel kracht. Voor de zware roker is dit ideaal; Hij kan de hele dag mee en hoeft maar een paar uur opgeladen te worden.

De Pulse heeft een batterij die met een knop aangaat en een ingebouwd LCD scherm die de roker de batterijstatus laat zien.De 650Mah geeft de gemiddelde roker zo’n twaalf uur Vape-tijd. Wat het opladen van de batterij betreft, er zit een cool ronde oplaadplaat bij, die vastgemaakt kan worden aan een USB-kabel. De plaat is rood als hij aan het opladen is en als hij klaar is, wordt hij blauw. De batterij kost een paar uur om op te laden. Dit is een leuke en originele noot die de Pulse onderscheid van de rest van de VaporFi producten.

VaporFi Dimonds Kit

De knop-aangestuurde batterij van de ROcket is heel makkelijk in te stellen en te gebruiken. De batterij Variable Voltage heeft de switch aan de onderkant van de batterij en stelt de gebruiker in staat om de producten in te stellen tussen 3.2v en 4.8volt. De grote 1600MAh batterij betekent dat de gemiddelde roker hun ROcket de hele dag kan gebruiken en het kost maar een paar uur om hem opnieuw op te laden.

Klik voor 10% korting op VaporFi

Assortiment

Vaporfi heeft een ruim assortiment aan e-sigaretten en apparaten waar de consument tussen kan kiezen, voor alle soorten e-smoker sis er iets te vinden. Met Maar liefst twaalf verschillende e-sigaret begginnerssets, moet de klant wel iets vinden dat bij hem past. Verder lijkt de selectie aan e-vloeistof s wel bijna oneindig.

VaporFi Starter Kit Pro

Verpakking en Ontwerp

De Express e-sigaret is niet so anders dan andere namaak-sigaretten met het traditionle, minimalistische design. De Express is vooral onderscheidend door de maat; het is dun en comfortabel om tussen de vingers te houden, een van de betere e-sigaretten op de markt. Houdt ook rekening met het feit dat de 20mAh niet alleen een grotere capaciteit heeft, maar ook een grotere uitstraling. De lengte is langer maar de breedte is gelijk aan die van de smalle 180mAh batterij. Hoewel de sigaret maar in een kleur gemaakt wordt, is deze zeer subtiel in een klassieke witte uitvoering. VaporFi’s sigaret met een juweel aan het einde licht op bij elk hijsje. Een extra detail dat bewijst dat VaporFi de traditionele sigarettenbeleving na probeert te maken. Daarin slagen ze zeker wat het geqicht, de uitstraling en het uiterlijk van het Express apparaat.

VaporFi New Vaproizer

De Pro versies zijn iets minder elegant dan de Express sigaret, die sprekend lijkt op de traditionele. De Pro versie heeft een blokkerig lijf en is langwerpig in het ontwerp. VaporFi heeft echter de Pro Color Range uitgebracht, en ze verkopen de klant nu tien verschillende kleuren van de pen. De Platinum pro is een van de meest gracieuze en elegante vape-pennen op de markt. De platinum-zilver finish, en het dunne randje zijn subtiel, maar wijzen zeker op goede smaak.

De Air is smal en compact, en veert goed tussen de vingers in je hand. Het ontwerp is een gouden middenweg tussen de Express en de Pro apparaten. Helaas worden ze alleen uitgevoerd in zwart en wit, maar het is zo klein en minimalistisch, dat er nauwelijks te zien is wat je vast hebt in de palm van je hand.
VaporFi 30mm E-liquid Bottle

De eerste ding dat opvalt aan de Pulse is de ronde oplader. Dit gadget dat ze toegevoegd hebben is origineel en valt op tussen de rest. De e-sigaret is vrij standaard wat het uiterijk betreft. Net als bij de Pro, is hij wat kleiner om vast te houden. De glazen tank is onderveer de helft van het apparaat en in contrast met het mondstuk en de batterij, is er iets chiques aan de uitstraling van de sigaret.

De Rocket wordt verkocht in het zwart of in roestvrijstaal. De maat van het apparaat in compact als je de kracht van de batterij overweegt. Ook valt het gecurvde mondstuk op, dat strak is en mooi uit het hoofdgedeelte van de sigaret komt.

De Rebel apparaten zijn ontworpen om een hoge kwaliteit roestvrijstaal te bieden aan VaporFi clientele. Met de Rebel II wordt de lengte van de sigaret aangepast door middel van een telescoop-achtige buis aan de onderkant van het apparaat.

De Boom is de sigaret die ruim is in de hand, en doet dneken aan een Shisha, waterpijp of hookah, maar dan modern met een strakke zwarte finish. De gebruiker kan het mondstuk echter ook in andere kleuren kopen. Een klein deatail dat de shisha ervaring compleet maakt is dat wanneer er een trekje genomen wordt, er bubbel-geluidseffecten worden afgespeeld.

VaporFi Vaporizer

 

Verzending van VaporFi E-sigaretten

Pakjes die voor 12 uur ‘s middags Amerikaanse tijd worden besteld, worden diezelfde dag nog verstuurd. VaporFi verzendt wereldwijd, en afhankelijk van het land, komt het pakje binnen 7 tot 30 dagen aan.

VaporFi Garantie

De garantie dat men binnen 30 dagen geld terug kan krijgen als men niet tevreden is, geld voor alle VaporFi producten, behalve e-vloeistof s, zodat de klant rustig kan bepalen of de VaporFi producten geschikt zijn voor hem of haar. Als het product niet voldoet aan de verwachtingen, of er productiefout aangetroffen wordt, is de koper beschermd tegen kosten of verlies. Verder is het ook geruststellend dat alle VaporFi producten met 90 dagen garantie komen. Als er technische problemen zijn met het product in d eeerste 90 dagen na aankoop, kan de klant er zich in berusten, dat ze beschermd zijn met deze garantie.

Klantenservice

Klanten kunnen VaporFi bereiken via de mail of met het gratis nummer, open van maandag tot vrijdag tussen 8 uur ‘s ochtends en 10 uur ‘s avonds, en zaterdag van 10 uur ‘s ochtends tot 6 uur ‘s avonds. VaporFi heeft niet, zoals veel andere merken e- sigaretten, een online chat die te berieken is. Er is echter wel een blog op de website die klanten op de hoogte stelt van nieuwtjes over het bedrijf. Er zijn ook voorbeeldvideo’s die je helpen met het gberuik en het onderhoudt van nieuwe producten.

Klik voor 10% korting op VaporFi

Beginnersets van VaporFi

De VaporFi Stratus is het nieuwste gedroogde planten model vaporizer pen van VaporFi. The Stratusis een verbeterde en uitgebreide versie van zijn voorganger de Orbit. De Stratus vaporizer heeft een innovatief variabele temperatuurscontrole die van 175 graden Celcius tot ongeveer 220 graden Celcius kan wissellen. De Stratus vaporizer heeft een metalen ring onder het mondstuk dat niet heet wordt. In toevoeging tot de temperatuur controle instellingen, die per graden fahrenheit aangepast kunnen worden, de VaporFi Stratus kan 1,5 gram tabaksblad bevatten in de kamer, niet de allergrootste op de markt dus, maar genoeg om een veeleisende vaper tevreden te stellen.

VaporFi Stratus Dry Herb Vaporizer

The Stratuswordt gelverd met een 2200mAh batterij, die genoeg energie levert voor een volle dag vapen, voordat je de batterij opnieuw moet opladen. Het totale gewicht van de Stratus is zo’n 75 mg en discreet genoeg om in de palm van je hand te hebben zonder veel aandacht op jezelf te vestigen. De VaporFi gaat voor $129,99 over de toonbank, en is daarmee zeker niet de goedkoopste vaporizer die je kunt kopen, maar als je in gedachten houdt dat de gulle 90 dagen-garantie, de 30-dagen geld-terug garantie inbegrepen zijn en de kwaliteit van de maak overweegt, is het zeker een goed eoptie als je een solide, robuust en betrouwbaar apparaatzoekt. De Express is VaporFi s model dat het meest weg heeft van de traditionele sigaret. Hoewel de beginnersset vrij standaard is, heeft het alles wat je nodig hebt in een startbpakket, waaronder twee batterijen. De standaard 180mAH express batterij en de hoge-capaciteitsbatterij met 280mAh. De klant zal ook eenoplader voor in de muur en een USB oplader meegeleverd krijgen, en krijgt ook een VaporFi lidmaatschapskaart (die overigens bij elke e-sigaret geleverd wordt). Het express model sluit aan op de cartridges die op de website verkocht worden, en deze dienen gekocht te worden, want ze worden niet geleverd met graits cartridges. Het Express-apparaat maakt zijn naam waar, want de sigaret, die uit twee onderdelen bestaat, heb je zo in elkaar gezet en uit elkaar gehaald, perfect voor de nieuwe roker.

VaporFi Orbit Dry Herb Vaporizer Kit

De opvolgers van de Expres die VaporFI ontwikkeld heeft, heten de Pro series met drie verschillende modellen: de Pro, de Pro Colors en de Pro Premium. De pro beginnersset wordt geleverd met een 650mAh en 3.7 Volt batterij, een cartomizer en een USB oplader en adapter voor het lichtnet. De tank kan 1,5 ml vloeistof bevatten, maar deze dient wel apart aangeschaft te worden, Wat de Pro kit betreft, die is nagenoeg hetzelfde, afgezien van het feit dat hij uitgebracht wordt in 10 verschillende kleuren en de klant heeft meer keuze. Onder de kleuren zit onder andere het klassieke zwart, die ook gelverd wordt in de standaard Pro beginnerset. Ook zijn er heldere kleuren die meer afwisseling toevoegen aan het assortiment. De Pro Colors kit biedt de klant keuze tussen een 650mAh batterij of een grotere 100mAh batterij.

De Pro Platinum starter kit of beginnersetlijkt op de standard Pro kiten is een van Vaporfi’s best verkochte e-sigaretten. De Pro Platinum is weer een stap hoger op de ladder dan de Pro met een 2.5ml cartomizer tank zodat er langer gerookt kan worden. Als toegevoegde bonus functionaliteit, kan de Pro e-sigarettenlijn door elkaar gebruikt worden, zodat de meer gewende klant de pro sigaret precies aan zijn of haar persoonlijke voorkeuren aan kan passen. As an added bonus, the Pro e-cigarette range is interchangeable, allowing the more advanced customer to adapt their pro cigarette to their liking.

De Air beginnerset bevat ook een 350 mAh batterij en een air cartomizer die het 30 tot wel 90 dagen volhoudt, afhankelijk van het gebruik. De tank heeft een inhoud van 0.9ml. De Air valt op door zijn subtieliteit en kleine maat, zowel in de fysieke zin als in de techniek van het apparaat. Dit is perfect voor nieuwe of beginnende e-rokers want het is makkelijk in elkaar te zetten en te gebruiken.

VaporFi Vaporizer Express Kit

Vaporfi biedt meer geadvanceerde modellen aan in bijvoorbeeld de Pulse beinnersset. Hierin worden twee 750mAh batterijen geleverd, twee cartomizers met een 2,5 ml tank, een normale USB oplader en een adapter voor het lichtnet en een speciale ronde oplader.

De variartie wordt doorgezet in de Vape pen beginnerssets van de Rocket, die wordt gelverd met een krachtige 1600mAh variable voltage batterij die tot wel 4.8 volts opbouwt. Verder zit er ook een dual coil airflow control tank op die tot wel 2.5ml e-vloeistof kan bevatten. De klant krijgt ook een pakje met vijf extra atomizers. Met al de toegevoegde extrasis de beginnersset zeker de investment waard. Deze bijzondere vape-pen valt onder de meer krachtige apparaten, die het langer volhouden, en is ideaal voor enthousiastelingen.

VaporFi Pro Kit

Als we kijken naar de meer geadvanceerde starter kits, merken we dat VaporFi op de markt inspeelt met de de Rebel en de Rebel II. De Rebel series vallen op door hun veelzijdigheid en duurzamaheid, ze gaan lang mee. VaporFI richt zich met dit product op de klant. De machine is speciaal otnworpen om met andere commercieele producten te gebruiken, zoals tanks en spoelen of coils. Met de standaard Rebel set krijgt de klant een telescopische VV vaporizer, een 600mAh batterij en een 2200mAh batterij, en een 3.0ml dual head tank cartomizer. Bij de Rebel II kan de klant ook een 4ml tank clearomizer, terwijl de standaard batterij een capaciteit heeft van 750ml en de high capacity batterijhaalt een ongeloofelijke 2800mAh. Deze aparaten zijn niet voor mietjes.

De Boom starter kit wordt geleverd met een waterpijpachtig apparaat dat bestaat uit een 2200mAh batterij (met een ingebouwd bubbel-geluidseffect, dat aan en uit gezet kan worden), twee 1.3ml herbruikbare clearomizer en twee mondstukken, waarvan eentje naar in de kleur naar de keuze van de klant.

VaporFi E-Juice

VaporFi 30mm E-liquid Bottle

VaporFi Prijzen

De prijzen van VaporFi producten ligt vrij hoog vergeleken met andere premium merken op de markt. Neem de prijs van een flesje met 30ml e-vloeistof , daar zul je rond de $14.99 voor betalen. Dit prijskaartje wordt voornamelijk veroorzaakt doordat de e-vloeistof geproduceerd wordt door een extern bedrijf, waardoor de prijs omhoog gaat. De beginnersets hebben de volgende prijzen: Express kost $29.99, wat zeer redelijk is voor een beginnersset en de Rocket kost $119.99, wat misschien duur klinkt, maar de set wordt geleverd met een pakje van vijf extra atomizers, wat je niet vaak tegen zult komen bij dit e-sigaretten bedrijf. De duurste starter kit is the VOX, die $249.99 kost. Dit is wel erg veel voor een set, maar houdt in gedachten dat de kwaliteit en de maak van VaporFi’ s apparaten een zeer hoge standaard tegemoed komt.

Andere Prijzen

Zoals de meeste sigarettenbedrijven verkoopt ook VaporFi cadaukaarten: een perfect gebaar of cadeau voor iemand die graag wil stoppen met roken en wil beginnen met vapen. Selecteer een bedrag tussen de $10, $25, $50, $100 of $250 en de ontvanger kan dat krediet gebruiken op VaporFi’s website.
De Orbit Dry Herb Vaporizer starter kit wordt gelverd met een 2200mAh herlaadbare vaporizer, een spons ter onderhoud, en vijf mesh filters ter vervnging. Klanten kunnen kiezen uit een rood en zwart apparaat. Dit is ideaal voor de doorwinterde roker die houdt van het roken van planten of kruiden.

VaporFi Charging

Voordelen

De reputatie die VaporFi opgebouwd heeft door de consistente kwaliteit van hun apparaten en vaporizers is niet onterecht. Verder is het assortiment e-vloeistoffen misschien niet er guitgebreid, maar er worden vloeibare smaken en vullingen verkocht in alle uitvoeringen. Ze hebben aan iedere soort e-roker gedacht bij het samenstellen van hun assortiment aan producten en accessoires.

Alemene Indruk

VaporFi is zonder enige twijfel een van de topmerken op de e-sigarettenmarkt. Ze geloven echt in kwaliteit en dat is terug te vinden in de productie en de maak van de producten en apparaten. Ze rekenen beginnende e-rokers en connoisseur tot tevreden klanten.

Klik om 10% te besparen op VaporFi