V2Cigs Beoordeling

V2 Cigs
Damp Kwaliteit
Batterij & Oplader
Smaken
Selectie
Prijs
90

Begin met vapen met V2 Cigs

Als je iemand bent die een nieuwe manier van roken wilt ontdekken, of benieuwd naar een elektronsiche sigaret of rookapparaat, dan heeft V2Cigs je veel te vieden. Er zijn veel websites die V2Cigs de nummer één noemen.

Het bedrijf V2 Cigs Cheeft veel gedaan om zich te promoten en heeft een goede reputatie opgebouwd. Als je denkt aan alle verschillende elektronische sigarettenbedrijven die er zijn, dan is dat best knap van ze.

Zijn al die positieve berichten over V2 Cigs wel terecht? Wat als je niet veel geld hebt om aan een nieuwe hobby of gewoonte wilt beginnen, maar je wel een elektronische sigaret van een hoge kwaliteit, die je ook helpt om de nieuw verworven goede gwoonte ook in stand te houden?

V2Cigs E-Cigaretes Starter

Eerste Indruk

Een tijd geleden, in 2009, werd V2Cigs opgericht in Florida, de geboorteplaats van dit geweldige bedrijf. Omdat V2 Cigs in 2009 opgericht is, nog voor de elektronische sigarettentrend overvloog naar Amerika, waren ze een van de eerste bedrijven die elektonische sigaretten ontwikkelden.

V2 Cigs is een bedrijf is op haar Amerikaanse roots en op hun verkoop en reputatie. Als we een paar jaren verder zijn, in 2015, zien we dat V2 Cigs in het hele land en over de hele wereld verkocht worden. V2Cigs is een van ‘s werelds grootste distibiteurs en is haar klanten, die hen geholpen hebben om deze positie te verwerven, erg dankbaar.

In ieder geval, in beiden gevallen, kun je de lengte en kleur van de batterij die je wilt uitkiezen. Of je nu de standaard of de Ultimate Kit wil, je zult zien dat alles erbij geleverd is om je nieuwe Vape-ervaring te beginnen.

De Kwaliteit van HaloCigs Vaper Damp

Er zijn veel tevreden klanten die gezegd hebben dat hun ervaringen met V2 Cigs vergelijkbaar is met het roken van een papieren sigaret. DIe klanten hebben ook beweerd dat de V2Cigs precies het goede gewicht hebben en dat ze een unieke, uitstekende Vapor-productie hebben.

Klanten zijn ook vol lof over de Vape-productie van V2 Cigs; grote wolken damp, met een bevredigende, robuuste en geweldige slag op de keel. De handmatige batterij produceert een betere vape damp wolk dan de automatische batterij. Beiden batterijen zorgen echter voor een zachte, rechte damp vape die de keel niet irriteert over een langere tijd.

Als je van plan bent te wissellen van papieren naar elektroniche sigaretten en je zorgen maakt van de damp die je krijgt van elektronische sigaretten, zul je misschien getroost zijn door de bevredigende hijsjes die je van V2 Cigs sigaretten krijgt. Een nadeel is misschien dat de rook wat koeler is, dus het gevoel achterin de keel is niet helemaal ghetzelfde. Echter, als je trek hebt in een volle dot rook of mist, dan is V2 Cigs perfect voor jou.
Als je een ervaren gebruiker of e-roker bent en naar een goedkoper alternatief merk wilt overstappen,, zul je verrast zijn door de volle wolken vape die V2 Cigs produceert. Veel klanten beoordelen de vape-productie van V2 Cigs erg hoog.

V2Cigs Personal Vaporizer Production

Hoewel V2 Cigs enerzijds vrij prijzige smaken heeft, is het anderzijds wel een ruim assortiment smaken waaruit je kunt kiezen bij V2 Cigs. V2 Cig heeft verschillende tabakssoorten, waaronder Sahara, COngress en Red. Ze hebben drie menthol en mint smaken, te weten Peppermint, Mint Tea en Montol. ,Als je ooit trek hebt in veel suiker, biedt V2 Cigs verschillende smaken aan, waaronder chocola, kers, druiven, koffie, kaneel, cola en vanille.
Als je een klant bent die van te voren weet dat je veel gaat bestellen, dan kun je veel variaties aanbrengen, bij bestellingen van 100 cartridges of meer. ALs je ooit bsluit meer dan honderd e-sigaretten te bestellen, als het tijd is om je bestelling aan te passen, dan is er een selectie aan verschillende cartridges.

De Camel-achtige Sahara wint wat ons betreft van de Red mix als we het over imitatie van populaire merken hebben. De nadruk wordt gelegd op de iconische elementen van de smaak van Camel, als een karikatuur dat je onmiddelijk herkent, ondanks de overdreven tonen. De andere potentiele favoriet is de Congress smaak, wat de keuze tussen de Sahara en de laatste er een van perosonlijke aard laat zijn. Menthol is de sterkste mint smaak, maar de koele Peppermint smaak is zeker ook een fijne smaak om mee te Vapen!

Als je ook in de fruitigere en zoetere smaken duikt, begint de pret en de ontdekking pas echt. Vanille en Koffie Cartiridges zijn best standaard als e-sigarettensmaak, ze zijn heel verschillend en je kunt er zeker van genieten met het vapen; sommige klanten zijn van mening dat de koffie wel iets sterker van smaak had mogen zijn.

Vaping Cola is een bizarre ervaring, en hoewel de algemene cola smaak een beetje naar cola flesjes snoepjes, niet zozeer naar het drankje. Van deze smaken neemt kersen de prijs voor ‘beste overeenkomst met de smaak die bedoeld werd’ mee naar huis, voor de diepte en de body van de smaak. Over het algemeen is het een uitstekende collectie.

Bovenop bovenstaande informatie, zijn de V2 Cigs voeibare smaken het melden waard. Dit is een goed idee voor iedereen die de smaak met een mod wil mixen of de smaak wil gebruiken voor de eGo. Je moet grote (50ml) flesjes kopen als je 24mg juice of e-vloeistof wilt, maar 18 mg is meer dan genoeg voor rokers die de overstap willen maken.Je kunt deze e-vloeistoffen gebruiken in combinatie met lege cartridges of de clearomizers die ze ook verkopen.

Beiden moeten nagevuld worden, maar de clearomziers laten het ding er meer als een eGo uitzien en laten je makkelijk inschatten hoeveel e-vloeistof je nog over hebt. Waar je voorkeuren ook liggen, de opties die V2 je aanbiedt, geven je meer keuze in de manier van vapen.

V2Cigs Batteries

Begin met vapen met V2 Cigs

V2 Cigs Accessoires

V2 Cigs biedt een hoop accessoires aan voor e-sigaretten en bijproducten. Voor opbergkoffertjes en hoesjes bijvoorbeeld, hebben ze een zachte hoes, een draagbare oplaadhoes , een draagbare oplaadhoes XL, een metalen draagtas, en een Xl metalen draagtas.

V2Cigs Electronic Cigarettes Case

Het enige verschil tussen de normale en de XL opbergkoffertjes is dat ze wat groter zijn, ze kunnen een langere batterij, een extra oplader of wat je maar wilt herbergen.

De zachte hoes is ideaal als je de e-sigaret in je tas of zak wilt bewaren en je niet te vaak tegen dingen aanloopt, of je e-sigaret op een ander emanier kunt beschadigen. Als je een extra e-sigaret voor kantoor wilt, of ergens anders, is de zachte hoes ideaal om je spullen in te bewaren.

V2Cigs E Cigarette Metal Carry Case

Het metalen opbergkoffertje is beter als je van plan bent de e-cig buitenshuis te gebruiken, op je baan of als je een fysiek-uitdagende baan hebt. De metalen opberghoes is helpt je de e-sigaret en het toebehoren veilig te houden.

V2 Cigs Charging Cases

Een koffertje met oplader is ideaal, omdat je een batterij mee kunt nemen die je op kunt laden terwijl je je e-sigaret gebruikt. DIt is een goed idee als je vaak op pad bent en veel rookt, ook handig als je erg vergeetachtig bent.

V2 Cigs biedt verschillende opladers aan die je kunt kopen. Ze verkopen een oplader met internationale stekkers voor verschillende stopcontacten, de oplaadkset, en de oplader vor in de auto. Met alle verschillende opties die ze bieden, hoef je je nooit zorgen te maken over een lege batterij, waar je ook bent op de wereld.

We willen het ok graag over twee andere coole producten van V2 Cigs hebben; de power cig en de notebook cig. Als je een klein budget hebt en zo snel mogelijk over wil stappen, dan zijn deze e-sigaretten misschien de uitkomst. Beiden sigaretten geven royale wolken vapor af, maar er zit geen superdure batterij op om het apparaat op te laden; deze apparaten worden gewoon met een usb-oplader opgeladen.

V2-Cigs iPhone Case

V2Cigs E-Liquid Smaken

V2 Cigs heeft tweeentwintig verschillende smaken. Vergeleken met andere bedrijven is dat best veel, toch? Een van de dingen waarover mensen zich zorgen maken is de daadwerkelijke smaak van V2 Cigs. Vanille is de populairste smaak. Het heeft een authentieke smaak, niet een goedkoop, chemisch prutje zoals bij sommige andere leveranciers. V2Cigs biedt ook andere smaken aan zoals kers, koffie, sahara, chocola, peppermint, menthol, minthee, congress en V2 Red. Van al die smakne loopt het water je in de mond, ze zijn erg smakelijk.

V2 Cigs Flavor Cartridge Samples

Kwaliteit van de Btterij en Opladers van V2

Als je een V2Cigs beginnersset bestelt, krijg je standaard een batterij, en soms meer. Wat we daarmee bedoelen, is dat je wanneer je zoń set wilt bestellen zelf de stijl van de batterij die je wilt gebruiken kunt kiezen. Het eerste waaruit je kunt kiezen is tussen een korte of lange batterij.

V2 E-Cigarettes Battery Guide

De volgende keuze die je kunt maken is die tussen automatische of handmatige batterijen. Vandaaruit kun je kiezen tussen verschillende kleuren batterijen en of je de lange, korte of standaard variatie prefereert.

Er zijn wat mensen geweest die gezegd hebben dat ze ondervonden dat de lange batterijen langer meegaan in vergelijking met kortere of standaard batterijen. Het nadeel is echter, dat deze batterijen erg lang zijn en uitsteken, ze zien er niet als een normale batterij uit.

Veel positieve geluiden horn we wel over de snelheid waarmee de batterijen opladen. De V2 Cig batterijen oplader heeft een lang draad. Je kunt hem opladen in de auto, via de laptop of pc, thuis, op het werk of met een draagbare meeneem-oplader.

Het duurt zo’n twee uur voordat elke batterij helemaal vol is, hoewel het afhangt van hoe oud de batterij is en hoeveel energie er nog is bewaard zit. Veel mensen hebben meerde batterijen gekocht, zodat ze zeker zijn dat ze een reserve batterij hebben indien dat nodig blijkt te zijn.

Begin met vapen met V2 Cigs

V2Cigs E-sigaretten Assortiment

Wat betreft de keuze tussen verschillende nicotinegehaltes waaruit de klant kan kiezen, biedt V2 Cigs klanten de mogelijkheid om uit vijf verschillende niveuas of gehaltes te kiezen. De verschillende nicotinepercentages zijn de volgende:

  • Zero – geen nicotine
  • Light – 6 Mg nicotine
  • Medium – 12 Mg of nicotine
  • Full – 18 Mg of nicotine
  • Strong- 24 Mg of nicotine

Voor mensen die graag langzaam het nictotineghalte af willen bouwen, bieden de verchillende nictoinegehaltes van V2 Cigs een langzame afbouw van de afhankelijkheid van het stofje, zonder dat er honderden euro’s over de boeg gesmeten hoeven te worden. De verschillende cartridges van de V2 Cigs bieden al hun klanten met verschillende wensen wel iets; of je nu een zware roker bent of iemand die nu geen afhankelijkheid meer ervaart, V2 Cigs heeft iets voor jou!

Vapour2 Verpakking en Ontwerp

Als de doos van V2 Cigs op je deurmat valt, zul je zien dat de elektronische sigaret verpakt is in een doos van schappelijke inhoud met magnetische deksel die omhoog opent. De doos is niet te groot en niet te klein. Alle producten die je bestelt hebt in de set zijn bijgeleverd, veilig ingepakt met Styrofoam en noppenfolie, zodat je bestelling niet beschadigd bij je aankomt. Als je je spullen krijgt, zullen ze in opperbeste staat zijn.

V2 Standard_E-Liquid Starter Kit

Een ander positief punt is dat alles dat je bestelt netjes geordend in de verpakking ligt, dus het is er gemakkelijk uit te halen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je per ongeluk iets beschadigd.

Wat ook supercool is en waar jij en je vrienden van profiteren als jullie V2 Cigs gebruiken, is dat als je een set bestelt, V2 Cigs je een behoorlijke stapel elektronische sigaretten coupons stuurt, waarmee je korting krijgt op verschillende producten. Als je deze uitdeelt aan je vrienden en ze die gebruiken, krijgen ze 15% korting op hun aankoop. Daarbij, als zij hun coupon gebruiken, krijg jij 15 dollar credit op je account, die je van je volgende bestelling af mag trekken! Als je al je kaarten uitdeelt, kun je dus een hoop geld besparen!

V2 Cigs heeft een duidelijk model voor de electronische cigs; ze zijn robuust, stevig en onderscheidend. WIe wil da tniet in een merk? De e-sigaretten die V2 Cigs produceert zijn de standaard in de undustrie, de cartomizer cartridges. Dat betekent dat alle elektronische sigaretten die je koopt in dezelfde stijl zijn als twee delen.

Als je ooit in de penarie zit en zo snel mogelijk een vervangend onderdeel nodig hebt, kun je een onderdeel van een ander merk gebruiken. V2 Cigs gebruikt geen onderscheidende modellen om hun e-sigaretten te maken. Dat betekent dat ze compatibel zijn met andere merken, wat je op de lange termijn weer geld kan besparen.

V2 EX Menthol Prefilled E Cig Flavor Cartridges

Rokers met vel ervaring hebben wel een meer voorkomende klacht, die het gat tussen de e-sigaret zelf en de batterij te groot vinden. Er is echter niets dat de ervaring onderbreekt door deze toevoeging, het is meer een kwestie van het uiterlijk.

De LED light tip geeft licht als je inhaleert en dimt als je uitblaast, precies zoals je zou verwachten. Als een beschermende functie gaat de e-sigaret uit als je langer dan tien seconden inhaleert, zodat je geen overdosis nicotine naar binnen krijgt. Je krijgt een kleine waarschuwing, doordat de LED tip drie keer achter elkaar snel kinppert. Natuurlijk is dit een tijdelijke aflsuiting, en je kunt het apparaat meteen weer aanzetten. Hoewel het een mogelijke situatie is, komt het zelden voor, want het is oncomfortabel m tien seconden lang te inhaleren.

Begin met vapen met V2 Cigs

V2Cigs Verzending

V2 Cigs biedt gratis verzending aan overal ter wereld. V2 Cigs bezorgt dus ook gratis in Nederland! De voorwaarde waaraan voldaan moet worden, is dat er voor minstens vijftig euro aan producten besteld moet worden. V2 Cigs biedt ook voor bestellingen onder de vijftig euro internationale verzending aan. Het duurt ongeveer een week tot anderhalve week voor orders binnen Amerika. Als je buiten Amerika woont, kan het dus wat langer duren voordat het aankomt.

V2 E-Cigs Garantie

De kwalitit van de maak van is iets wat buiten kijf staat bij V2 Cigs, het is werkelijk een bedrijf dat een hele hoge kwaliteitsstandaard heeft. V2 CIgs laat haar producten vervaardigen in Calfironie en Florida, en elk onderdeel van de e- sigaret gaat door een series van strenge controles en testprocedures.

Elke assemblage fabriek waar V2 Cigs mee werkt, moet voldoen hun strenge eisen en die van de FDA (de Amerikaanse voedsel- en waren authoriteit). Je ziet deze kwaliteitseisen terug als je een V2 Cig ben in of uit elkaar haalt en gebruikt of een hijsje neemt.

Elk onderdeel past perfect op elkaar en werkt helemaal vlekkeloos; alle batterijen zijn krachtig en bezorgen een goede, royale wolk vapor bij elk hijsje en ze zijn gemakkelijk op te laden. Kleine extraatjes zoals het korte draad op de oplader (wat het veel minder breekbaar maakt dan de pen-drive varianten, die vaak aangeboden worden) zorgen ervoor dat de klant zich gewaardeerd voelt bij V2 Cigs.

Een andere aantrekkelijke mogelijkheid die V2 Cigs aanbiedt, is dat ze batch-testen bijhouden. Het is gratis te verkrijgen voor cartridges en e-liquids. V2 Cigs testen alle vloeibare mengsels die ze laten produceren en deze grondige kwaliteitscheck kun je simpelweg inzien aan de hand van een email met bijgevoegd pdf waar een batch-nummer instaat. In het rapport staan alle belangrijke details. Ook aan het feit dat deze service wordt aangbeoden kunnen we aflezen dat V2 Cigs trots zijn op hun kwaliteit die ze je bieden, en je zult onder de indruk zijn van de resultaten.

V2 Cigs biedt al hun klanten een levenslange garantie, maar er zijn natuurlijk enkele beperkingen met betrekking tot wat er vergoed wordt. Bij misbruik van het apparaat wordt er geen geld teruggegeven. De garantie dekt vijf reparaties of vijf keer vervanging . Het is niet ideaal als je net die pechvogel bent die zes vervangende onderdelen nodig hebt, maar die kans is nihil door de kwaliteit van de producten. De reguliere voorwaarden zijn van toepassing voor de vervaning.

De goederen die geconsumeerd kunnen worden worden niet verzekerd. Denk aan cartridges wegwerpproducten en vloeistof voor elektronische sigaretten. Bovendien maak je geen aanspraak op de garantie als je zelf je elektronische sigaret hebt aangepast of of bij ander buitensporig gebruik.

Sommige mensen vinden dat de vijf-cartridge regel ervoor zorgt dat dit geen levenslange garantie betreft, maar het aanbod om vijf vervangende onderdelen te kunnen bestellen heeft geen “houdbaarheidsdatum”, de enige vereiste is, is dat je de afgelopen 90 dagen cartridges of e-vloeistof hebt gekocht. Dit is over het algemeen wel het geval bij V2 Cigs, dus je kunt je er je hele leven mee doen!

De restricties op de vervangende onderdelen kunnen een probleem zijn, maar laten we eerlijk zijn: Als het echt zover komt, dat je vier keer op rij een vervangend onderdeel nodig hebt van dezelfde fabrikant, dan lijkt het onwaarschijnlijk dat je niet gewoon je geld terug vraagt en een ander bedrijf kiest.

V2 eCigs Klantenservice

Klanten zijn erg te spreken over de klantenservice van V2 Cigs. V2 heeft grote sprongen voorwaards gemaakt als het op de klantenservice aankomt, het onderdeel dat een tijdje terug nog hun zwakste schakel was. V2 Cigs stuurde vroeger nogal eens de verkeerde cartridges er waren voortdurend vertragingen en niemand kon de klantenservice bereiken. Eigenlijk deden ze zo’n beetje alles wat je fout kan doen, fout. Maar er valt niet meer te klagen de laatste tijd, en de meeste klanten geven zeer positieve feedback, wat opmerkingen over de cartridges die rampzalig bevonden worden daargelaten. De positieve geluiden horen we vooral over de kwaliteit, smaak en vapor, die erg goed zijn. Ook is het kiezen tussen handmatige en automatische batterijen een luxe, en het melden waard. De meeste bedrijven hebben alleen automatische, hoewel er ook een paar tussen die handmatige of manual batterijen leveren.

V2Cigs Beginnerssets

De V2 Cigs Standard Kit kost ongeveer $60. Voor zestig dollar krijg je een handmatige batterij, een automatische batterij, een oplader voor in het stopcontact tien smaken cartridges en een USB smart charger Een andere set die V2 Cigs verkoopt is de V2 Ultimate Starter Kit; deze set is wereldwijd een groot succes.

V2 Cigs Electronic  Cigarettes Classic Standard Starter Kit

De V2 Ultimate Starter Kit kost je maar ongeveer honderd twintig dollar, waarvoor je vijf cartirdges, een oplader voor in de auto, een extra batterij, een USB oplader, een draagtas, een draagriem en een metale opberg/meeneem koffer.

Begin met vapen met V2 Cigs

Vapor2 Prijzen

V2 Cigsheeft een uniek klanten doorverwijsprogramma dat “Smoke For Free,” heet, en het kotm er eigenlijk op neer dat ze coupons uitdelen aan al hun nieuwe en trouwe klanten, die ze onder hun vrienden en familie kunnen verspreiden. Nieuwe bestellingen profiteren direct van vijftien procent korting op alle V2 Cigs beginnerssetten, en de verwijzende klant krijgt vijftien dollar op haar of zijn accoutn geplaatst. Hiermee kunnen klaten naar de V2 Cigs webwinkel en kunnen ze met dit krediet allerlei V2 Cigs producten bestellen, zoals merchandise, cartridges, batterijen, accessoires en alles wat er op de website te koop is.

V2 Cigs biedt hun klaten een ruim assortiment accessoires voor elektronische sigaretten; ze bieden allerlei sets aan en hebben dus voor elk soort roker wat in huis!

De beginnersset kost ongeveer vijfdertig dollar en bevat; 1 batterij, 6 cartridges, Express Charger en een wegwerp e-sigaret. Als je een klant bent die erover nadenkt om V2 Cigs te proberen, of als je helemaal nieuw bent in de e-sigaretten wereld dan is dit een goede set om te proberen!
Er is een andere e-sigaret onder de naam Power Cig die ongeveer vijfentwiting dollar kost. Hij wordt geleverd met een USB power sigaret en vijf cartridges. Het enige nadeel i dat hij alleen te gebruiken is via de usb-poort van je computer.

Een andere set die goed verkocht wordt is de couple’s kit, die honderdvijftien dollar kost. Deze kit wordt geleverd met vier batterijen, twintig cartridges, twee USB opladers, en twee A/C muur adaptors.

V2 Cigs E-liquid Flavor Samples

V2 E-vloeistof Producten

De V2 Cigs Standard E-Liquid Kit is de beste introductie van de e-vloeistof vaping ervaring. Een makkelijke oplossing voor iemand die nog nooit een e-sigaret gerookt heeft is het, de V2 Cigs Standard E-Liquid Kit, doordat hij geleverd wordt met alles dat je nodig hebt om aan de slag te gaan met elektronische sigaretten, clearomizers en e-vloeistoffen. V2 Cigs biedt dezelfde nicotinegehaltes in de e-liquids van de set als in al hun andere e-sigaret producten op. De smaken waaruit je kunt kiezen zijn Sahara, V2 Red, Congress, Menthol, Peppermint, Groene Thee – Menthol, druif, kers, chocola, vanille en V2 Cola.

Algemeen

Mettertijd heeft V2 Cigs hun productenassortiment uitgebreid door middel van innovatie en een hoop prachtige accessoires. Een van de favorieten onder de klanten is de personal charging case XL, die inhoud heeft voor een batterij en drie cartridges, en je batterij tot acht keer op kan laden. De tas is modern en strak, met LED light indicators voor de batterij die je in de tas op aan het laden bent.

Een van de redenen dat klanten terug blijven komen naar V2 Cigs is het feit dat ze vaak aantrekkelijke, vrijgevige loyaliteitsprogramma s en aanbiedingen hebben. Hun klantenservice is van wereldkwaliteit, met gratis verzending, 30 dagen geld-terug garantie en een levensange garantie. Als je ooit vragen, opmerkingen of klachten hebt kun je V2 Cigs bereiken per post, telefoon, e-mail, Twitter en zelfs Facebook!

Het risico voor de klant wordt weggenomen met de service die V2 CIgs biedt. Als je niet tevreden bent om wat voor reden dan ook, stuur dan je set terug en je krijgt je geld terug. V2 Cigs neemt contact met je op, stelt je wat vragen en probeert problemen op te lossen die je ervaart of ervaren hebt. V2 Cigs werkt met je samen; daarom zijn ze bijna de topverkoper op de wereldmarkt. Je zult waarschijnijk erg tevreden zijn met de kwaliteit van de productie die V2 Cigs biedt en hoe ze jou als klant behandelen. Nu is het enige wat er nog rest het kiezen van de juiste set voor jou, en hem te bestellen!

Begin met vapen met V2 Cigs