South Beach Smoke Beoordeling

South Beach Smoke E-Cigs & E-Liquids
Damp Kwaliteit
Batterij & Oplader
Smaken
Selectie
Prijs
92

South Beach Smoke voor- en nadelen

Voordelen
  • Producten zijn leuk en stylish
  • Goede garantie
  • Groot assortiment apparaten
  • Uitstekende klantenservice
Nadelen
  • De Vapor Productie is erg goed, maar niet de beste op de markt

Klik om 10% te Besparen Bij South Beach Smoke

Eerste Indruk

De eerste indruk van die je krijgt bij South Beach is dat je ziet da thet bedrijf veel nagedacht heeft over de presentatie en marketing, vooral de uitstraling van de producten en het merk. Het draait om het plezier dat je kunt beleven met een South Beach sigaret of product in je hand. Bij nader onderzoek blijkt dat het verder gaat dan de marketing, de producten worden ontwikkeld met de filosofie de klanten een zo gebruiksvriendelijk mogelijke, stressvrije rookervaring te laten beleven. Zijn zijn bewust dat de kwaliteit van de producten en dit zie je terug in de producten.

South Beach Smoke New Vaporiser

South Beach Vapor Productie

Wat opvalt aan de apparaten van South Beach Smoke is dat de gebruiker bij geen enkel apparaat hijsje hoeft te nemen om het apparaat voor te bereiden en alles te laten vloeien. Vanaf het eerste haaltje kan de klant genieten van de South Beach Smoke ervaring. Dit geld ook voor het kleinste apparaat dat verkocht wordt: De Deluxe. Met elk hijsje krijgt de roker een overdadige hoeveelheid rook. Het is niet om over naar huis te schrijven, maar dit is toch een van de beste namaaksigaretten in omloop en er is genoeg vapor om hem te voelen achter in je keel. Zeker als je je bedenkt dat hij samen werkt met voor-gevulde cartridges, is dit op het randje van excelentie te plaatsen.

South Beach Smoke Pro Veporizer

Verwacht geen enorme wolk rook vapor van de Air. Er zit een tank van een ml in en een 350mAh batterij, dus dat gaat samen geen enorme wolken opleveren, noch een goed gevoel in de keel. Dat gezegd hebbende, de vape-productie zou de gemiddelde roker tevreden stellen.

South Beach E Liquid Vaporizor

Als het op de vape-productie en het gevoel in de keel aankomt, weet de Thunder te verrassen. Dit is de krachtigste vaporzier die South Beach Smoke in de schappen heeft en hij heeft je zeker een kick. Als je als roker niet zo dol bent op zo’n zware hijs, probeer dan de Curve. van dit apparaat komt een substantieele hoeveelheid vapor en mist, en is te volen in de keel, maar is niet zo woest als de Thunder.

South Beach Smoke  Accessories

South Beach Smoke Accessoires

South Beach Smoke heeft verscheidene vervangbare accessoires, waaronder batterijen voor al hun apparaten in verschillende maten, en met een danwel automatische danwel knop-gestuurde versie. Verder bieden ze verscheidene vervangende tanks en opladers. De portable charger case, een draagbare tas die geschikt is voor de deluxe e-sigaret is heeft vakjes voor extra batterijen en cartomizers. Het Led scherm laat de roker zien wat de batterijstatus is en de tas kan een 1000mAh batterij tot wel vier keer opnieuw opladen. Hiernaast kan de klant ook broekdriemen bestellenen zelfs een power sigaret met een koord van 222 cm, dus je kunt naar hartenlust roken.

South Beach Liquid Smaken

De smaakopties voor e-vloeistoffen zijn uitgebreid voor zowel de e-vloeistoffen en de cartomizers. DIY oftewel Doe-het-zelf smaken mengen wordt ook aangemoedigd, maar er worden genoeg smaken aangeboden waarmee je direct kunt beginnen. Elke klant vindt wat wils. De e-vloeistoffen worden verkocht in flesjes van 30 ml en het nicotinegehalte variert van 0mg tot wel 24 mg. Klanten kunnen ook de sterkte van de smaak bepalen voor het e-liquid flesje.

South Beach Smoke  E-liquid Flavors

WAls je een eigengemaakte, ofwel custom blend e-liquid of vloeistof wilt maken, ga je als klant door een procedure waarin je kunt bepalen hoeveel smaken je wilt mengen en hoe sterk de smaken moeten zijn. Je kunt tot wel drie smaken kiezen en wel drie ‘shots’ met smaakjes voor een flesje van 30 ml.

De klassieke tabak is zoals het hoort, met een traditioneel en fundamenteel tabak aroma: ideaal voor de tabak liefhebbers van de wereld. Wat de fruitige smaken betreft, daar is de perzik e-vloeistof sterk aanbevolen. Er is een sterke, nauwkeurige perziksmaak zonder dat het te overweldigend of mierzoet smaakt. Het gevoel op de keel is glad en erg lekker. Hoewel South Beach Smoke probeert hun e-sigaretten zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, is er een lichte ongemakkelijke nasmaak, waardoor het een beetje minder aangenaam is om te roken.

De cartridge smaken zijn ook erg lekker. Nogmaals, South Beach Smoke is geschikt voor alle verschillende voorkeuren in smaak. Probeer smaken zoals de druif waterpijpsmaak ‘(een favoriet onder South Beach Smoke klanten),’ cherry ‘,’ chocolade ‘en’ Franks Lemon and Lime’. South Beach Smoke produceert heel veel verschillende smaken cartridges in vergelijking met andere bedrijven die ook cartridges produceren.

South Beach Smoke Cartridges

Klik om 10% te Besparen Bij South Beach Smoke

Kwaliteit van de Batterij en Opladers van South Beach

De Deluxe standard batteij is volgens de website goed voor 300-400 hijsjes voor op een keer opladen. Dit is goed voor zo’n halve dag vapen voor de gemiddelde roker. De batterij met hoge capaciteit kan het een hele dag halen en biedt volgens de site zo’n 500-600 hijsjes. Om te zorgen dat de gebruiker niet met een lege batterij komt te zitten onderweg, is het dan te overwegen om een draagbare oplader tas mee te nemen en wat extra batterijen. Het kristallen topje dat rood opgloeit is nog iets wat gevierd wordt onder South Beach fans. Het uiteinde, ook de tip genoemd, geeft ook een signaal als de batterij bijna leeg is. De namaak s-garet heeft een knopactivatie, iets wat je zelden tegen zult komen bij de kleinere e-cigs. Verder hebben de nieuwe batterijen een capaciteit van 4.2v( meestal ligt de capaciteit rond de 3.7v), wat zorgt voor meer tijd om te roken en een grotere damp vapor.

South Beach Smoke Batteries

De standaard 650mAh batterij in The Curve is goed voor zo’n dag vapen, maar de zwaardere roker kan er ongeveer een halve dag mee doen, alvorens de batterij opnieuw opgeladen dient te worden.

De variabele spanning batterij die wordt geleverd met The Thunder voorzien van knop-activatie. De gebruiker kan de spanning van 3,7 V veranderen naar 4.2v, tot aan 4.8V. De knop geeft een andere kleur licht, afhankelijk van de spanningsterkte die wordt gekozen. Dit is een handige functie, maar een twist-dial zou misschien de voorkeur genieten voor sommige e-rokers, omdat ze meer preciezie en controle bieden voor de hoeveelheid vapor die wordt geproduceerd, en niet beperkt is tot drie standen.

South Beach Smoke  Power Cig

De Air beginnersset wordt geleverd met een kleine 350mAh batterij. Het is misschien niet indrukwekkend, maar bedenk je dat de e-sigaret erg klein van stuk is. Een roker kan er ongeveer vier uur van roken, dat is niet bijzonder veel. Overweeg ook dat South Beach Smoke ook andere vape-pennen die een betere batterij en vape productie hebben verkoopt. de Air is niet zozeer gemaakt om langdurige tijd mee te vapen, maar des te meer om de discrete afmetingen en de eenvoudig te gebruiken onderdelen. Het is een zeer geschikt toestel voor de klanten die willen overstappen van de cig-a-likes naar het zwaardere vape-pen roken.

Klik om 10% te Besparen Bij South Beach Smoke

Assortiment

Wanneer we spreken over het assortiment producten dat South Beach Smoke te bieden heeft, is het eerste ding om te erkennen de keuze van de voorgevulde cartridges die zij hebben voor het Deluxe-apparaat. Deze variëteit van smaken ongebruikelijk is voor voor gevulde of zogenaamde pre-filled patronen. South Beach Smoke heeft een van de grootste productsassortimenten op de markt, die beginnende rokers echt stimuleert over te schakelen naar cig-a-like apparaten. Daarnaast bieden ze een geweldige selectie van e-vloeistoffen, en wat is bijzonder opmerkelijk is dat de klant niet alleen de sterkte van de nicotine in de flessen selecteert, maar ook de sterkte van de smaak. Dit is een ander aspect van South Beach Smoke dat nauwelijks is te zien bij andere e-sigaret bedrijven.

South Beach Smoke  Products

Verpakking en Ontwerp

Het ontwerp en het logo van South Beach Smoke gaat in tegen alle verwachtingen die je misschien hebt van de stijl van een e-sigaret. In plaats van een modern, futuristisch lettertype met voornamelijk veel tinten grijs of zwart, heeft South Beach Smoke gekozen voor een stijl die representatief is voor hun woonplaats Miami, Florida. Met het jaren 1920 Art-deco lettertype, staat South Beach Smoke de tand des tijds.

South Beach Smoke E-Cigarette Pack

Met betrekking tot het ontwerp van het apparaat zelf, de namaaksigaret imiteert de klassieke tabakssigaret door de gele cartomizer en witte batterij. Met de standaard batterij heeft het toestel ongeveer de grootte van een normale sigaret. De grotere batterij met hoge capaciteit breidt het apparaat waardoor het ongeveer de maat heeft van een kingsize tabak sigaret.

De Curve verdamper dankt zijn naam aan de vorm van het apparaat na alle onderdelen in elkaar zijn gezet. Deze kromming in de vorm is heel origineel voor vape-pennen: de vormen en contouren van het apparaat niet zo vaak gezien op de markt. Het apparaat is elegant en gracieus, en zorgt dat de e-sigaret niet zo loch is als gebruikelijk is bij het ontwerp van de standaard vape-pen.

De Storm heeft ook zo’n loch, omvangrijke gestalte. Het lichaam contrasteert echter zwaar met dhet smalle waaierachtige roestvrij zilveren mondstuk. Zowel de Curve en de Storm kunnen gekocht worden in zeven verschillende kleuren, maar wat er bijzonder origineel aan is, is dat de klant een andere kleur voor zowel de tank en de batterij kunt kiezen.

South Beach Smoke E-Cig Kit

South Beach Smoke Verzending

Alle bestellingen worden de volgende werkdag verzonden. De setten doen er tussen de 5 en 7 werkdagen over voor ze op je deurmat liggen, mits je in Amerika woont. Er is ook een fast service optie, waarmee het pakket vroeg aan zal komen.

South Beach Smoke verzenden hun producten internationaal. Afhankelijk van het land, kunnen verzendingen er 7-30 werkdagen over doen om aan te komen. Zodra de bestelling is geplaatst, stuurt South Beach Smoke een bevestiging per e-mail met een link naar de status van de bestelling, zodat de klanten op de hoogte blijven.

South Beach Smoke E-juice Product

South Beach E-Cigs Garantie

Dankzij South Beach Smoke’s levenslange vervangende-onderdelen garantie, kunnen leden van het Home Delivery Program kapotte of niet-werkende producten vervangen. Dit geldt voor het hele assortiment met uitzondering van de Air verdamper en eventuele Air accessoires.

Voor degenen die niet bekend zijn met het Home Delivery Program, dit is een exclusieve South Beach Smoke club alleen voor leden. Elke South Beach Smoke klant kan zich aanmelden om lid te worden, waarna zij in aanmerking komen op tot wel 20% korting op cartridge vullingen, 10% korting op de e-vloeistoffen en men is verzekerd onder het levenslange garantieplan, wat Lifetime Warranty genoemd wordt. Bovendien worden de leden verzekerd dat ze elke maand een aanbod van cartridges of e-vloeistoffen rechtstreeks aan hun deur zullen ontvangen: vandaar de naam ‘Home Delivery Program’.

South Beach Smoke biedt een 30-dagen geld terug garantie op alle producten met uitzondering van cartridges. Als het gekochte product niet voldoet aan de verwachtingen van de koper, kunnen ze een volledige terugbetaling ontvangen op hun rekening binnen dertig dagen na aankoop.

Klantenservice

Als je een vraag hebt over een van de producten van South Beach Smoke, of over South Beach zelf, of een wens of een klacht, aarzel dan niet om contact opnemen met hun behulpzame en vriendelijke klantenservice. Zij zijn bereikbaar op zowel hun gratis nummer (geopend van maandag tot en met vrijdag, 08:00-22:00 EST, Amerikaanse tijd), of ze kunnen via e-mail beriekt worden als je een specifieke vraag hebt voor een van de afdelingen. Klanten kunnen het juiste e-mailadres op de website van South Beach Smoke vinden. Er is ook de FAQ ,oftewel veel gestelde vragen, pagina op de website voor algemene vragen. Helaas beschikt South Beach Smoke niet over een live online chat optie.

De website van South Beach Smoke’s heeft ook een besparingsrekenmachine. Deze informeert de nieuwe klant hoeveel geld ze zouden besparen als ze ervoor kiezen om te stoppen met roken van tabak sigaretten en het in plaats daarvan naar een South Beach Smoke e-sigaret overstappen.

South Beach Smoke  E Cigs Kit

Klik om 10% te Besparen Bij South Beach Smoke

South Beach Smoke Beginnersets

De South Beach Smoke Deluxe starter kits bestaan uit vijf verschillende sets, die allemaal hun klassieke cig-a-like namaaksigaret bevatten. Het verschil in elke starter kit is zit hem in de accessoires die zijn inbegrepen. De kleinste van de starterkits is de herbruikbare Express. Met alleen de standaard batterij, twee 16 mg nicotine cartridges en een USB-oplader, is die een set zonder gedoe. De klant kan kiezen tussen een cartridge met tabak of menthol smaak.

Als we verder gaan naar de meer uitgebreide starterkits, dan concluderen we dat de Deluxe de beste optie is voor de onlangs overgestapte e-roker. In deze starterskit zal de klant twee batterijen vinden: De standaard en de hoge capaciteits- batterij. De set bevat ook tien grote wegwerppatronen waar de klant keuze heeft uit 16 verschillende smaken. Al hun starter kits worden geleverd met een USB-oplader en de muur adapter.

De Deluxe Plus starter kit is weer een beetje luxer dan de Deluxe standaard kit, en wordt geleverd met extra accessoires zoals de elegante draagtas die gemakkelijk past in een tas of broekzak. Het pakket bevat ook een power sigaret. Dit is een vrij zeldzaam apparaat, eigenlijk is het een soort sigaret of sigaret-achtig apparaat met een netsnoer van 222 cm aan het uiteinde. Met de power sigaret kan de gebruiker genieten van een sigaret thuis of op kantoor, om de e-sigaret met oplaadbare batterijen te bewaren voor als ze uit de buurt van de voeding zijn. De Deluxe Plus kit is South Beach Smoke’s meest populaire beginnersset.

De starterkits worden verder uitgebreid met de Deluxe Ultimate kit. Hier wordt de klant in de watten gelegd met meer South Beach Smoke accessoires, waaronder een extra batterij met hoge capaciteit, een draagbare oplaadcassette, een auto-adapter, een broekriem en 20 wegwerppatronen in elke smaak die de klant wenst.

Als u en uw partner besluiten om samen te stoppen met roken, in ieder geval met sigaretten, zou de Deluxe Couple Kit, een set voor stellen, welleens uitkomst kunnen bieden. South Beach Smoke bevat dubbel de hoeveelheid van de standaard Deluxe kit en omvat een speciale prijs om paren te verleiden tot het wissellen naar de e-sigaret levensstijl.

South Beach Smoke heeft ook een reeks vape-pen starterkits voor de intermediaire of eigenlijk gemiddelde roker. De curve beginnersset heeft een 2,2 ml tank en een 650mAh batterij. E-vloeistoffen worden niet opgenomen in het startpakket, maar de klant kan kiezen uit zeven verschillende kleuren voor de tank en de batterij. Mix en match kleuren om het apparaat te personaliseren naar wens van de gebruiker.

South Beach Smoke Carry Case

Ten slotte gaan we het hebben over de geavanceerde starter kits die geschikt zijn voor de kenners van de e-smoke wereld. South Beach Smokeheeft voor die groep de Storm gelanceerd. Er zit een 2 ml tank met twee verstuivers en een 650mAh batterij in de beginnersset van The Storm. Opnieuw kan de klant kiezen uit zeven verschillende kleuren voor zowel de tank en de batterij. Als de klant ervoor kiest om een beetje extra te betalen, kan hij of zij een batterij met hoge capaciteit aanschaffen die over zowel een automatische als variabele spanning versie batterij bevat.

De grootste en meest krachtige e-sigaret in de winkel is de Thunder, de vader van de South Beach Smoke apparaten. De beginnersset heeft een 1300mAh batterij VV, een 1,7 ml tank met een verstuiver plus vijf extra verstuivers. De Thunder wordt aangeboden in het zwart of van roestvrij staal.

South Beach Smoke Prijzen

De beste deal South Beach Smoke heeft, is de Deluxe Plus starter kit. Dit is hun meest populaire beginnerset en we zien waarom. Voor slechts 89,99 per set, is dezebeginnerskit een koopje. In het algemeen zitten de prijzen van de vapor kits comfortabel in het midden van de prijs-range in vergelijking met hun concurrenten. De e-vloeistoffen zijn geprijsd op $ 14,99 per fles van 30 ml. Er zijn andere e-vloeistoffen die een stuk goedkoper zijn met een betere smaak. Omdat de smaken niet persé de beste op de markt te noemen zijn, is de prijs-kwaliteitsgarantie dus niet zo goed. De garantie en geld terug garantie zorgen er echter wel voor dat klanten zich wat zekerder kunnen voelen over de aankoop.

Andere Producten

Als de klant niet zeker weet welke smaak cartridge te kiezen, is de South Beach Smoke Deluxe Flavor Bundle een goede tip. Dit omvat zes pakketten van hun meest recente gearomatiseerde cartridges. Dit is een geweldige kans om een selectie van hun nieuwste smaken te proberen. Elk pakket bevat vijf patronen met smaken waaronder: Double Apple Shisha (sterke smaak van waterpijpstabak met appel), Grape Shisha ( smaak van druiven waterpijpstabak), Franks’ Lemon & Lime, Orange Munt (sinaasappel-munt), Tabak Mint en watermeloen. Klanten kunnen zelf de sterkte van de vloeistof bepalen. De hoeveelheid nicotine varieert van 0 mg, ultra light 6mg, light 12mg, vol van smaak 16mg en de gedurfde 24mg.

Geen idee wat je iemand voor zijn of haar verjaardag wil geven of zoek je een cadeautje? Waarom geef je je geliefde, relatie, vriend of vriendin of familie geen South Beach Smoke cadeaukaart? Selecteer een bedrag op de gift card ($ 10, $ 25, $ 50, $ 100, $ 250) en de voucher zal direct per e-mail naar de ontvanger worden gestuurd. Ze kunnen dan iets kiezen uit de South Beach Smoke webwinkel.

South Beach Smoke Electronic Cigarettes

Beloningen

Het SOBE Reward Program lokt zelfs de meest trouwe klanten om meer South Beach Smoke producten te bestellen. Voor elke dollar die je besteedt, kent het bedrijf de klant een SOBE punt toe. Als er 200 punten zijn verzameld, kunnen klanten $ 20 waard aan South Beach Smoke producten bestellen. Er zijn vele manieren om SOBE punten te verdienen: door het kopen van producten, door lid te worden van het Home Delivery Program, het achterlaten van een beoordeling of zelfs het delen van berichten op social media websites zoals Facebook of Twitter. Een leuke extra zijn de gratis punten die je toegeschreven krijgt op je verjaardag!

Voordelen

De namaak sigaret, het Deluxe-apparaat, is een van de beste op de markt, vergeleken met hun concurrenten. Daarbij is de selectie behoorlijk indrukwekkend, hoewel ze werken met voorgevulde cartridges. Dit is uniek bij voorgevulde cartridges; de meeste bedrijven geven de klant slechts een kleine selectie smaken om uit te kiezen. De klant kan ook kiezen uit een handmatige, een met knoppen bediende of een gewone automatische batterij. Het feit dat namaak sigaret-achtige e-sigaret een handmatige accu heeft is een zeldzaamheid en het is zeker de moeite waard. Bovendien biedt South Beach Smoke een royale levenslange vervanging voor hun leden van het Home Delivery Program en een 30-dagen geld terug garantie. Met al deze vangnetten kunnen klanten echt profiteren van de voordelen van de aankoop van een South Beach Smoke product.

South Beach Smoke E-liquid Vaporizers

Algemeen

South Beach Smoke heeft niet alleen een klant-vriendelijke marketing en uiterlijk, maar ze hebben zeker ook de kwaliteit van de fabricage en productie in het oog gehouden . Hoewel er een paar fouten bekend zijn, zoals dat de damp productie wat te wensen overlaat en ze de kwaliteit van e-vloeistoffen, al met al kunnen verbeteren, is South Beach Smoke zeker een van de top premium bedrijven.

Klik om 10% te Besparen Bij South Beach Smoke