JAC Vapour Beoordeling

JAC-Vapour Logo
Damp Kwaliteit
Batterij & Oplader
Smaken
Selectie
Prijs
82

JAC Vapour E-Sigaretten Voor- & Nadelen

Voors
  • Grote selectie van starterkits
  • Geschikt voor elke roker van beginner tot gevorderd
  • Gedetailleerde en behulpzaam gidsen
  • Gratis levering zowel voor nationale en internationale bestellingen
Tegens
  • Ze hebben geen wegwerp apparaten
  • Customer Service afdeling is alleen bereikbaar via e-mail

Begin te Vapen met JAC Vapour

JACVapour werd opgericht in het Verenigd Koninkrijk, in 2010. Sindsdien is JAC uitgegroeid tot één van de toonaangevende e-sigaret bedrijven in de wereld. De initialen JAC staan voor ‘Just Like a Cigarette’, en weerspiegelt hun innovatieve productie en design. JAC Vapour heeft hun inventaris uitgebreid, en heeft onlangs een geavanceerde reeks uitgebracht, die inspeelt op de behoeften van liefhebbers van het e-roken wereld.

Eerste Indruk

Van de eerste indruk krijg je het idee dat JACVapour de klant zoveel keus mogelijk wilt geven. Ze hebben een grote verscheidenheid van producten voor alle soorten rokers. Hoewel ze echt voor elke e-roker iets hebben, verliezen ze de kwaliteit niet uit het oog. Het is duidelijk dat ze veel tijd en onderzoek steken in het behouden van hun toppositie. Ze hebben ook onlangs de nieuwe geavanceerde Range. Hier kunnen klanten een scala aan accessoires en startpakketten voor de meer gewende e-roker te vinden.

JAC Vapour Battery Aero Tank and Closed Case

JACVapour Vapor Productie

JAC products zorgen voor een goede wolk vapor en de apparaten hoeven niet eerst op te warmen alvorens ze te gebruiken zijn, wat zeker een bonus geeft.

JAC Vapour Ecigs Accessoires

Onder het kopje accessoires op de website vind men een verscheidenheid van vervangbare items voor startpakketten, zoals her te vullen items en hoesjes. Bovendien is het een sectie gewijd aan batterij accessoires. Dit omvat cartomizer adapters, sbeauty rings voor 510 batterijen, gekleurde beslagen tips, kegels en lanyards of broekriemen.

JAC Vapour Battery Tips
De mondstukken op de website zijn te bestellen om het mondstuk van de sigaret te verbeteren. De mondkapjes en hulzen zijn goed om de vape-ervaring te verbeteren. Er zijn allerlei mondstukken, ontworpen voor alle soorten apparaten.

JAC Vapour Smaken

De e-vloeibare stoffen lijn bestaat uit drie verschillende e-vloeistoffen. Te koop is de standaard e-vloeistof, Britse e-vloeistof en de clear steam range. Al hun e-sappen zijn verkrijgbaar in 0 mg, 12 mg, 18 mg en 24 mg nicotine.

JAC Vapour E-Liquid Tester

Het standaard assortiment heeft 26 smaken te bieden, die allemaal zijn getest in het Verenigd Koninkrijk. Elke smaakstof is verkrijgbaar in VG of PG. Wat de smaken betreft, de standaard tabaksmaken meten zich met de beste op de markt. De smaken zijn zeer realistisch, maar zonder de smerige nasmaak, in tegenstelling tot een traditionele sigaret. Het feit dat ze worden uitgevoerd in verschillende sterktes is nog een reden om voor Jac e-vloeistof te kiezen.

Voor e-vloeistoffen uit het Verenigd Koninkrijk is de Real Raspberry is zeker het proberen waard, vooral als je de voorkeur geeft aan e-vloeistoffen met fruitige smaken. De smaak was sterk zonder al te zoet te zijn; JAC blinkt uit in het waarborgen van de smaak, het smaakt echt naar heerlijke frambozen. Dit is absoluut de beste smaak uit Groot-Britannie!

JAC Vapour E-Juice

De echte tabaksmaak is de betere smaak van de Tabacco smaken. De roker ervaart een rokerige nasmaak zonder zoetigheid (dat komt nogal eens voor bij tabaksmaak e-vloeistoffen). Het was tevens niet te overweldigend of te bedwelmend, in tegenstelling tot sommige van de andere tabak smaken ze verkopen.

De JAC Vapour Clear Steam e-vloeistoffen zijn heel innovatief voor de e-smoke gemeenschap. Het idee van de Vapour Clear Steam is dat de e-vloeistof weinig of geen damp produceert. Dit is geweldig voor de rokers die niet te veel aandacht op zichzelf willen vestigen, maar het is vrij ongebruikelijk, sinds de damp of rook productie één van de meest herkenbare aspecten van een kwaliteits e-sigaret is. Hoe dan ook, de Clear Steam e-vloeistoffen zijn verkrijgbaar in 6 verschillende smaken. Wanner je nieuw bent bij de Clear Steam zul je aangenaam verrast zijn: De smaken zijn indrukwekkend en het gevoel op de keel is sterk. Niet slecht voor een e-juice die geen damp produceert. De smaak die in het bijzonder het vermelden waard is is de Menthol. Een zeer verfrissende, bijna bevoreren smaak. Net als alle Clear Steam smaken, zijn ze zeer vergelijkbaar met e-vloeistoffen vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk en je levert niet in op de smaak of de kwaliteit van de rook.

JAC Vapour E-Juice Taster Tin 4

Kwaliteit van de Batterij en Opladers van JAC

JAC biedt zowel automatische als handmatige accu’s met een capaciteit variërend van 150mAh tot 1300mAh. In het algemeen zijn de prestaties van de batterijen van JAC behoorlijk indrukwekkend; de damp productie is consistent en de roker voelt de rook fijn op de keel tot het laatste hijsje. Bovendien is de levensduur van de batterij vrij goed, als je ze vergelijkt met batterijen van andere merken. De batterij op de series e-device gaat tot twee dagen mee voor een matige roker, en een zware roker kan de levensduur van de batterij rekken tot een volledige dag.

JAC Vapour Items
Met de kleinere imitatie sigaretten kan een klant niet verwachten dat ie het twee dagen volhoudt; hij heeft slechts een kleine batterij. De PCC maakt dit goed door zijn grote capaciteit en is bovendien snel op te laden. Als u geïnteresseerd bent in het PCC apparaat, is het handig te weten dat JAC zelfs een reeks van PCC starter kits verkoopt. Dit is perfect voor de nieuwe e-roker en is er een keuze uit twee soorten van PCC’s met verschillende capaciteiten.

De levenscyclus van de JAC batterijen kan ongeveer van de batterij is vier tot zes maanden, dat is te verwachten van een batterij van hoge kwaliteit.

JAC Vapour Batteries in all Colors

JAC Vapour E-Sigaretten

Een bijzonder opmerkelijk ding over JAC Vapour is hun indrukwekkende selectie van producten. De starterkits alleen al zijn substantiëel met apparaten die alle soorten rokers tegemoet te komen. Bovendien hebben ze een goede selectie van vloeibare e-smaken die afwijken van de norm: de UK made e-vloeistof en de dampvrije e-vloeistoffen.

Ontwerp en Verpakking

De verpakking en het ontwerp van JAC kits en apparaten zijn vrij strak. De starter kits komen in een effen witte doos met een gewaagde gekleurde streep aan beide uiteinden. Het logo staat op het midden van de doos en het valt echt op tegen de effen witte achtergrond.

JAC Vapour Kit

De PCC hoesjes zijn ook bijzonder het vermelden waard. In tegenstelling tot andere PCC’s op de markt, zorgt JAC ervoor dat zelfs de PCC vervaardigd is met een strakke aluminum afwerking die moeiteloos in je broekzak past.

De V3i range is speciaal ontworpen om zo minimalistisch en slank mogelijk zijn. Deze serie is voor nieuwe e-rokers en dus heeft JAC er bij het ontwerpen aan gedacht dat hij te gebruiken moet zijn op een manier vergelijkbaar met een gewone tabakssigaret. Zelfs met de V3i tank sigaretten zorgt JAC ervoor dat het zo elegant mogelijk is.

JACVapour Battery Pro tank

Het is begrijpelijk dat tank-apparaten nooit de maat van een normale sigaret zullen hebben, maar deze is zeker de meest elegante onder die categorie.

Verzending

JAC Vapour biedt gratis levering aan alle bestellingen ter waarde van £ 50 of meer. Deze orders worden geleverd binnen 2-3 werkdagen. Er is ook een optie waarmee je binnen 1-2 werkdagen je pakket in huis hebt als je in het Verenigd Koninkrijk woont.

Voor internationale verzending komen bestellingen van meer dan € 80 in aanmerking voor gratis verzending binnen de EU. Bestellingen van meer dan $ 150 worden gratis verzonden naar de VS. Andere landen kunnen voor bestellingen van meer dan £ 80 ook gebruik maken van gratis verzonden. Alle internationale leveringen worden geplaatst via Luchtpost van Royal Mail. De tijd die het duurt om aan te komen is afhankelijk van het land.

JAC Vapour E-Liquids

JACVapour Garantie

JAC heeft een garantie van 42 dagen op alle batterijen en opladers. Ze bieden ook een retourbeleid van 14 dagen. Als een klant eventuele storingen ervaart binnen deze periode, zal JAC een vervangend apparaat sturen. Fabricagefouten of storingen die ontstaan tijdens normaal gebruik komen in aanmerking voor reparatie. Geretourneerde producten worden doorgaans binnen 5 werkdagen vervangen. Voorwaarden zijn van toepassing. Voor meer informatie is het aan te raden de JAC Vapour website te raadplegen.

Klantenservice

Voor algemene vragen heeft de JAC Vapour website een FAQ sectie. U kunt contact opnemen met de klantenservice via e-mail, hun openingstijden zijn van 9:00-17:30 op maandag tot zaterdag. Helaas hebben ze geen live online chatdienst telefoonnummer.

JAC Vapour heeft een afdeling die klanten helpt bij het selecteren van de ideale starter set, degene die het meest geschikt is voor hen.Bovendien hebben ze instructievideo’s en een blog, waarmee klanten meer over hun nieuwe aankopen kunnen leren.

JAC Vapour at The List Party.

JAC Vapour Beginnersets

Er zijn vijf verschillende soorten beginnersets om uit te kiezen, die de wensen van alle soorten van rokers tegemoet komen. De kleinste van de starter kit is de Series-E. Binnen de series-E zijn er twee soorten sets: de E-serie basic starter kit, de Protank starter kit en de version 2 Aero-Tank. De standaard starter kit wordt geleverd met een 1000mAh batterij, USB-lader, een beauty ring en een koffer. Bij de aanschaf van de starter kitgenieten klanten tevens de mogelijkheid van bestellen van een extra accu.

JAC Vapour Basic Kit

De Pro tank is vergelijkbaar met het basis startpakket, maar het bevat een Pro tank 3 en twee spoelen. Verder is de grootste van de serie E-starter sets de Versie 2 Aero Tank. In deze kit zit alles wat in de andere twee sets zit maar met een meer geavanceerde Aero Tank. Als je je afvraagt wat het verschil is tussen de Aero Tank V2 en de Pro tank 3, in principe heeft Aero Tank een nieuwe, meer geavanceerde airflow. Hij kan worden ingesteld met een drukknop en produceert een aanzienlijke luchtstroom.

Als een meer compacte e-sigaret de voorkeur heeft, zoek dan niet verder. De V3i starter kit series zijn ideaal voor de roker die op zoek is naar het gevoel van gewone tabak sigaretten elektronische sigaretten. JAC ontworp dit toestel voor de roker die de eenvoudige dingen in het leven verkiest.

Het is gemakkelijk te assembleren en te onderhouden en er zijn vele soorten starter kits in het bereik V3i:
De kleinste set in de V3i reeks is de Basic V3i kit, ontworpen voor middelzware tot zware rokers. Twee batterijen zijn te vinden in deze set, dus biedt hij meer flexibiliteit en meer rooktijd wanneer u onderweg bent. De kit bevat ook vijf cartomizers verkrijgbaar in verschillende smaken en nicotinegehaltes, evenals extra V3i kleur tips. De social kitlijkt op de basisset, maar met slechts 1 batterij.

JAC Vapour Battery

De V1P PCC kits zijn onderdeel van de V3i series. Er zijn vier soorten V1P sets te kiezen en bij elke set variert de inhoud. Ten eerste zijn ze allemaal voorzien van een draagbare oplaadcassette (PCC), verkrijgbaar in wit hoogglans, zwart hoogglans of grafiet. De pakketten komen ook met vijf cartomizers, verkrijgbaar in vier smaken, vijf verschillende sterktes en in zwart of wit. De klanten kunnen ook de kleur van de accu kiezen. Ze zijn verkrijgbaar in zwart, wit of roestvrij staal.

Het verschil tussen elke set van V1P is enerzijds afhankelijk van hoeveel batterijen worden meegeleverd in de verpakking, en hoe geavanceerd de PCC is. De V1P + PCC kit bijvoorbeeld bevat een PCC met een capaciteit van 2300mAh met een lading van ongeveer 6 uur. Anderzijds heeft de PCC in de Standard V1P kit een capaciteit van 1200mAh met een laadtijd van slechts 4-5 uur. Hoewel de capaciteit van de PCC misschien een klein detail lijkt, is het aan te raden te kiezen voor de meer geavanceerde kit.

Er worden ook twee soorten sets aangeboden in de tank series, de Basic V3i Tank Kit en de Social V3i Tank Kit. Met deze reeks werd meer aan de middelzware tot zware roker gedacht tijdens het ontwikkelen, die graag over gaan op e-roken, maar die ook het gevoel op hun keel goed willen voelen. Dankzij het uitgekiende tanksysteem, kunnen rokers deze kick op hun keel, gecombineerd met een overvloed aan damp ervaren. JAC houdt houdt zich aan de stijl waar V3i bekend om is door het ontwerp van de body zo minimalistisch mogelijk te maken, waardoor de sigaret comfortabel in de hand ligt. De sets bevatten ook een fles met 10 ml e-vloeistof, twee batterijen, verkrijgbaar in een kleur en grootte naar keuze, 3 mini-tanks en een USB-oplader en netstekker. De afmetingen van de batterijen kunnen zijn 55mm, 65mm of 78mm en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit of roestvrij staal. Hiernaast ontvang je ook gekleurde tips, een soort dopjes die je op het eind kunt steken, die de kleur van het LED-licht veranderen.

JAC Vapour Battery

De Sociale V3i tank set is hetzelfde als de basis of standaardset, maar klanten kunnen kiezen tussen een manuele en automatische batterij.
De JAC 510 Manual starterkits onderscheiden zich door de grootte van de batterij. Klanten kunnen kiezen uit een 400mAh, 650mAh en 900mAh formaat batterij. Bovendien bevat elk pakket een 1.50hm Evod 2 tank met een inhoud voor 2 ml van e-sap. Er zit ook een dual coil, USB-lader en een faux lederen tas bij het pakket.

Vergelijkbaar met de JAC 510 Manual starter kit is de Twist starter kit, met dezelfde producten en accessoires als in de Manual, maar met een variabele spanning batterij.

De Pro VGO2 is één van JAC’s best verkopende premium kits. De set kan gekocht worden met ofwel een 400mAh ofwel een 650mAh Variable Voltage batterij. De Nova tank met metalen details bevat 2 ml e-vloeistof en kan tot 10 keer gebruikt worden voordat hij moet worden vervangen. De set wordt geleverd met een reistas en een USB-kabel.

Prijzen van JAC Vapour E-sigaretten

Als we kijken naar de kosten van de producten, kunnen we met zekerheid zeggen dat je waar voor je geld krijgt. De kleinere CIG-a-like starter kits ofwel imitatie sigaret beginnerssets zijn geprijsd tussen de £ 39,99 en £ 46,78, wat niet slecht is voor wat je krijgt. Als we kijken naar de geavanceerde reeks, stellen we dat ie wat prijziger is, maar de professionals zullen het erover eens dat het de moeite waard vanwege de kwaliteit van het productieproces.

Met betrekking tot de e-vloeistoffen, een fles van 10ml van de standaard e-vloeistof kost £ 4,35, maar als je er vijf koopt of meer, bespaart u £ 1 per fles, dus het is aangeraden om in bulk te kopen. De UK made lijn, met dampvrije e-vloeistof gemaakt in het Verenigd Koninkrijk, is iets prijziger voor £ 5,19 per 10 ml. Al met al biedt JAC een goede deal op zowel hun apparaten en hun e-sappen.

Begin te Vapen met JAC Vapour

Klantenbeloningssysteem

Net als de meeste e-sigaret bedrijven biedt ook JAC Vapour een beloningssysteem aan hun klanten. Door een account te maken, worden klanten beloond Gold Points bij aankoop van producten, het delen op Facebook en Twitter of gewoon door een review op hun site achter te laten. Elke Gold point is 1% van een aankoop waard, maar ze veranderen van maand tot maand, afhankelijk van promoties. Klanten kunnen hun punten inwisselen als ze producten bestellen, bij het afrekenen van de producten via het kassasysteem van de site. Let op dat de punten vervallen na 90 dagen.

JAC Vapour Colours.adj

Andere Producten voor Geavanceerde Vaporers

JAC heeft onlangs een innovatieve reeks producten gelanceerd met een sectie die uitsluitend gewijd aan de liefhebbers van het e-roken.
Ze verkopen vier verschillende starter sets, allemaal met een andere functie. De Variabele spanningsdoos mod heet The SMOK XPRO en is geprijsd tussen de £ 49,99 en £ 116,95. Dit is geweldig voor de roker die het leuk vindt om van krachtige, grote dampen te genieten. Het werkt met wel 510 verschillende tanks. Perfect voor de doe-het-zelf e-roker die graag haar of zijn eigen rookervaring customized. Het heeft ook de mogelijkheid om het iets rustiger aan te doen, met een 65W.

De SMOK Magneto 3 Telescopic Mechanical MOD kost tussen de £ 39,99 en £ 106,95. Dit apparaat is compatibel met IMR 18350, 18500 en 18650 batterijen. Dit apparaat werkt met bijna elke 22mm tank en ziet er stevig uit en ligt solide in de hand. Dit is een zeer strak design verkrijgbaar in roestvrij staal. Zoals je kunt raden aan de naam lijkt het ontwerp op een telescoop.

De SMOK Prospect bootst een pijp na, maar met een futuristisch mat-zwart design. Het is perfect formaat om comfortabel in de palm van je hand te laten rusten. Hij kost tussen de £ 39,99 en £ 101,95

De SMOK Guardian 2 starter kit is vergelijkbaar met de XPRO, omdat het ook een VW-apparaat is. Deze starter kit is geprijsd tussen de £ 69,99 en £ 131,95. Het ontwerp is vergelijkbaar met dat van de Prospect, hij bootst een rook pijp na, en slaagt daar dankzij het houten omhulsel bijzonder goed in.

De geavanceerde High Drain IMR batterijen zijn verkrijgbaar in vier verschillende modellen, de kleinste capaciteit is 750mAh. Van het IMR18650 model is de batterij in het bijzonder het vermelden waard. De werking van deze batterij is indrukwekkend, zelfs voor de meest ervaren rokers, want voor de gemiddelde roker duurt het twee dagen voordat hij opnieuw opgeladen moet worden.

Met betrekking tot de batterij van alle modellen: de kleinere 18350 modellen werken het met pijp-stijl mods, terwijl de grotere 26.650 cellen eigenlijk alleen nodig zijn voor de zeer grote apparaten.
De SUB-OHM tanks zijn van hoge kwaliteit, en zijn perfect ontworpen voor alle geavanceerde apparaten. De SMOK VCT is een 22mm sub-ohm die werkt met een aantal verschillende spoelen waaronder een A1 spoel (variabele e-navulling control) en X2 (met dubbele, biologisch katoenen lont).
Bovendien hebben ze de Kang Subtank Mini, ook 22mm en de Nano, die kleiner is met zijn 18,5 mm. Deze tanks sub-ohm zijn zorgvuldig ontworpen om een aanzienlijke hoeveelheid warmte te genereren, waardoor de damp productie overweldigend is en het gevoel op de keel goed aanwezig. De tank modellen zijn niet voor mietjes!

JAC Vapour coloured_crystal_tank_mouth_tips

Voordelen

JAC zijn innovators, ze proberen de concutrentie altijd een stap voor te zijn als het gaat om de productie en het ontwikkellen van kwalitatief hoogstaande producten. Dit is niet alleen duidelijk in de e-vloeistof (de zeldzame dampvrije vapor vullingen) maar ook hun assortiment voor gevordenen. JAC legt de lat wat hoger voor zichzelf, met de redelijke prijzen die ze vragen, zijn ze ook nog eens een integer bedrijf.

Algemeen

Tot slot concluderen we dat JACVapour zeker een e-sigaretten merk is dat de je moet overwegen. Of u nu een nieuwe e-roker of een liefhebber bent, JAC heeft alles wat u zoekt. Bovendien is de kwaliteit van de fabricage zeer belangrijk voor ze, dus de klant zal niet snel teleurgesteld zijn.
Een ander ding om op te merken over JAC is de afdeling klantenservice. Hoewel ze vrij lastig te bereiken zijn, zijn de mensen erg vriendelijk en behulpzaam.

Begin te Vapen met JAC Vapour