HaloCigs Beoordeling

HaloCigs Logo
Damp Kwaliteit
Batterij & Oplader
Smaken
Selectie
Prijs
92

HaloCigs voor- en nadelen

Voordelen
 • Ruim assortiment met kwalitatief hoogstaande e-juices
 • Mogelijkheid om beginnerssets aan te passen
 • Redelijk geprijsd
Nadelen
 • Beperkte keuze aan E-sigaretten

Begin te Vapen met HaloCigs

Halo Cigs zijn hebben misschien niet zo’n naamsbekendheid als andere merken, maar laat je dat niet afschrikken. Het bedrijf uit New Jersey wordt geroemd om hun kwaliteit en prestaties van de producten, voornamelijk de e-sigaretten en de accessoires. Halo Cigs worden vooral geprezen om hun uitstekende vaardigheden als het om het maken van vulling of e-juice gaat. Met hun heerlijke assortiment aan smaken en het fantastische gevoel achterin je keel weet Halo Cigs zich te onderscheiden van de massa. Ze mogen dan niet zo groot en bekend zijn op de markt, ze zijn weldegelijk een van de marktleiders.

Halo Cigs E-Liquid & E-Cig Triton Starter kit

Eerste Indruk

De eerste indruk die je krijgt, is dat Halo Cigs hun reputatie echt verdiend heeft, door vanaf het begin af aan zelfgemaakte e-juices aan te bieden. Ze hebben echter nog grotere plannen. Hoewel hun aanbod e-sigaretten overzichtelijk en beperkt is, hebben ze een fantastisch aanbod aan accessoires. Bovendien is alles zeer redelijk geprijsd, zeker voor de kwaliteit die ze bieden.

De Kwaliteit van HaloCigs Vaper damp

De kwaliteit van de de vape, de damp die van het elektronische apparaat afkomt, is een van de voornaamste redenen om te kiezen voor Halo Ecigs. Samen met de Triton e-sigaret kan de klant echt de colle kracht achter de Halo eCigs beleven. Het Triton Tank Systeem zorgt ervoor dat je bij elk trekje een goede dosis damp binnenkrijgt, consistent en met een royaal volume. Wil je een nog sterkere belevenis, ga dan voor de variable voltage batterij die geschikt is voor de Triton sigaret. Voor rokers die van meer damp of vapor houden, komt ‘ie goed binnen! Door het tanksysteem en de customizer legt de Triton het af bij andere vape-pennen die te koop zijn.

Halo-G6-Model

Voor de kleinere G6, een soort imitatiesigaret, geldt dat er wat minder damp uitkomt dan bij de vape-pennen. Als je de G6 echter vergelijkt met andere imitatiesigaretten, blinkt de g6 uit in vapor-productie. De G6 producteert een overweldigende hoeveelheid vape, wat helaas wel een batterij-rovend proces is. De batterij gaat maar een paar uur mee. De G6 wordt aangeraden voor de beginnende roker, want de damp is zachter op de keel en minder ruw dan de Triton.

Halo Cigs Accessoires

Halo verkoopt een ruime keuze uit accessoires voor v-vullingen of e-liquids en elektronische sigaretten. Voor de gevordene roker bieden ze fusion basis e-liquid aan. Deze neutraal-smakende nicotinevleoistof is ideaal om verschillende smaken mee te mengen en de sterkte te bepalen. Op deze manier kan de klant de q-juice aanpassen aan zijn of haar wensen. Als je vijf lege flesjes voor e-liquid koopt, kan de roker verschillende smaken combineren en de sterkte veranderen. Halo verkoopt ook roestvrijstale speldepunt pincetten. Ze zijn ontworpen om de foam die in de cartridge zit weg te halen of aan te passen. Leuk voor rokers die van het Doe-het-zelf element van e-roken houden.

HaloCigs Starter Kit

De accessoires die worden aangeboden voor de G6 e-sigaret bestaan onder andere uit een stijvol opbergdoosje voor echte gentlemen. Het strakke en minimalistiche ontwerp passen perfect in je broek, portomonee of tas!
Voor dames en stijlvolle heren bestaan er ook de kettingen, gemaakt van zijde, netel of hennep, die het makkelijk maken om je G6 altijd op zak te hebben. Halo biedt ook een selectie aan aluminium drip tips in verschillende kleuren. Deze mondstukken lijken op trechters en zijn heel handig om de sigaret te vullen.

Triton accessoires die in de aanbieding zijn, zijn voornamelijk hulzen ofwel cones. Maar, als een redder in nood, bieden ze die dan wel weer in elf verschillende kleuren aan, en in een grote of standaardmaat. Als je hem aansluit op de Triton batterij en de customizer erin steekt, kun je de rookervaring aanpassen aan je persoonlijke voorkeur.

Begin te Vapen met HaloCigs

HaloCigs E-Liquid Smaken

Apollo biedt zo’n beetje alle smaken die er te bedenken zijn aan. Ze worden verkocht in de smaken tabak, mint en gourmetsmaken. Er is een rijkelijk aanbod van sigaretten. Met e-vloeistoffen met namen als Śhamrock Mint Chocolate’en ‘Twisted Java’ blinken Halo CIgs uit, en pikken we een exotische en buitenlandse vibe op.

De tabak- en mintsmaken verdienen onze aandacht, want ze vallen op ten opzichte van de concurentie. Een van de betere smaken is ‘Turkish TObacco’. Als je een echte tabaksliefhebber bent, is deze voor jou uitermate geschikt. De smaak is wat droog, maar met een heerlijk zoete nasmaak. Het gevoel achterin je keel is ook zeer sterk, perfect voor liefhebbers van wat zwaardere rook en andere enthousiastelingen.

HaloCigs E Liquid & E Cig Flavors

Als de roker niet zoveel heeft met zoetere smaken, dan is de ‘Freedom Juice’ten zeerste aangeraden. Een pure tabakssmaak met een kruidige, peperachtige noot. Een ḱeelbeleving vergelijkbaar met die van ‘Turkish Tabacco’, ook een krachtig gevoel in de keel, zonder dat het te ruw en oncomfortabel wordt.

De ‘SubZero’ menthol smaak is misschien wel de beste mentholsmaak op de markt. Een kraakheldere, uitgelezen mentholsmaak. Het is niet wat je misschien zou verwachten van een mintsmaak: Het is niet zozeer zoet, als wel fris, zoals je van pepermnt zou verwachten. De smaak is duidleijk te onderscheiden en natuurlijk. Dit is echt het product waar HaloCigs het meest in uitblinkt.

Als je benieuwd bent naar de Śhamrock Mint Chocolate’ smaak: De smaak proeft verassend veel naar mint, zonder dat die perse de overhand neemt op de chocolade. Bij e-vloeistoffen of vulling voor sigaretten loop je altijd het risico dat de chocoladesmaak een beetje nep of chemisch smaakt, maar dat is gelukkig niet het geval bij HaloCIgs. De Shamrock Mint Chocolate smaakt hetzelfde als de chocola die je bij een chique chocolaterie zou kopen.

HaloCigs E-Liquid & E-juice

Kwaliteit van de Batterij en Opladers van HaloCigs

Als je de maat en de grote van de HaloCig in overweging neemt, is het niet gek dat hij een van de grootste en krachtigste batterijen op de markt voor imitatiesigaretten heeft. De 65mm batterij heeft een capaciteit van 180mAh, dus laat de roker ongeveer 200 hijsjes genieten van de sigaret. Met de 78mm versie, kan de roker door de 280mAh capacitit zo’n 300 trekjes nemen voor de batterij opnieuw opgeladen moet worden.Zowel de 65 en 78 mm batterij doet er zo’n vier tot acht uur over om op te laden.
Als we ons meer verdiepen in Triton batterijen, komen we erachter dat de kleinste 400mAh batterij goed is voor tot wel 480 trekjes, de batterij overleeft het zoń zes tot acht uur voor de gemiddelde roker, tot hij opnieuw opgeladen moet worden. De 650mAh kan tot wel 780 trekjes verzorgen. Dit is zo’n acht tot tien uur roken. Met de grotere, hoge voltage batterijen zoals de 900mAh is goed voor 1000 trekjes, zo’n twaalf uur van gemiddeld gebruik voor de batterij weer opgeladen moet worden. Als de roker kiest voor een 1300mAh batterij kan hij of zij er wel 1350 hijsjes van nemen, en de batterij raakt niet leeg tot zo’n 12 tot 15 uur na gebruik.
De variable voltage batterij voor de Triton hkan schakelen tussen 3.3 tot 4.8 volt, een hele handige funcite van dit appraat. Samen met de twist-dial of wissels heeft de roker totale controle over de productie van vape en het gevoel achterin de keel. De Variable Voltage batterijen zijn aan te raden aan gevordene rokers.

Assortiment

Halo is erg goed in het assisteren bij het maken van een verstandige aankoop voor e-rokers. Alle Halo producten die je aanschaft, zijn aan te passen en in te stellen naar jouw wensen, Of het nu de kleur van de batterij of de cartomizer is, de maat en de capaciteit van de batterij, of de smaak, de klant is koning. Hij vraagt, zij draaien. Elk onderdeel van elk apparaat, zowel bij de Triton en bij de G6, kan naar de wens van de klant in een andere kleur gelverd worden.

Halo E-Cigs Batteries

Als we de selctie bespreken, willen we het zeker over de starterset hebben Elk klein detail is aan te passen naar wens: de cartomizer in de G6, tot de batterijen en de e-liquids. Dit is uniek in de wereld van elektronische sigaretten.
Daarnaast is ook het assortiment aan smaken indrukwekkend. Halo heeft overal aangedacht, zodat hun klanten veel keuze hebben als het om smaak en sterkte aankomt. De klant staat op nummer één.

Verpakking & Ontwerp

Elk detail van de Haloproducten schreeuwt ‘cutting-edge’. Met de uitstraling van de producten is Halo een voorloper. Alles wat verkocht wordt, zelfs de oplader voor het stopcontact, is voorzien van het demonische gezicht met vlammende lokken, die HaloCigs vertegenwoordigt.Het eerste dat de klant op zal vallen is het stijlvolle, futoristische ontwerp dat terugkomt. De G6 sigaretten hebben een matte finish, afhankelijk van welke kleur-textuur optie is gekozen. Als de roker een hijsje neemt van het apparaat, licht het LED lampje blauw op, wat doet dneken aan het logo van het merk. Een reden om voor de G6 met 65 mm batterij te kiezen, is dat die smaller is dan de 75mm, en er voor sommige gebruikers dus aantrekkelijker uitziet, en ook het gewicht en het gevoel als je de sigaret in je hand hebt spelen een rol in het ontwerp van de HaloCig. Het ontwerp en de uitsraling van een imitatie sigaret of elektronische sigaret speelt vooral een rol wanner de roker waarde hecht aan het authentieke gevoel van een traditionele sigaret.

Net als de G6, heeft de Triton een simpel maar doeltreffend minimalistisch design. Het knopje van de batterij licht blauw op, wat weer doet denken aan het logo van HaloCigs. De Triton beginnersset arriveert in een meeneemverpakking, wat vrij uniek is voor een beginnersset. Het is simpel en origineel; tekenend voor het HaloCig merk.

Halocigs Kit

HaloCigs Bezorging

Halo verzend gratis binnen Amerika, maar shipt gelukkig ook naar het buitenland. De bezorgservice die HaloCigs gebruikt, is USPS. Als je je bestelling voor half drie ‘smiddags lokale tijd bestelt, wordt het dezelde dag nog verzonden. Voor internationale orders heeft HaloCigs de optie om met express te verzenden. De expressmail zorgt ervoor dat het pakje binnen drie tot vijf werkdagen op je deurmat ligt, en met de priority optie kost het zes tot tien werkdagen. De verzendkosten varieren. De klant kan zelf aangeven wat hun gewenste bezorgdmethode is als een bestelling plaatsen.

Halo E-Cigs Garantie

Halo biedt zestig dagen garantie op al hun batterijen en de beginnerssets hebben een niet-tevreden-geld-terug garantie van dertig dagen. Dit betekent dat de klant het product kan proberen, en als hij of zij niet tevreden is, het teruggestuurd kan worden en men het aankoopbedrag terug krijgt.
Helaas is er geen geld-terug garantie voor verbruksgoederen zoals tanks, cartomizers of e-vloeistoffen.

Halo Cigs E-Liquid Automated Fill

Klantenservice

Halo’s klantenservice is zeer indrukwekkend. Ze zijn heel aardig en behulpzaam, dus als er ooit een lacht of probleem onstaat, kun je blij zijn met de klantenservice. They are very kind and helpful, if ever there is a query or complaint, be thankful that Halo’s staff is there to help. Er zijn ook emailadressen voor de verschillende afdelingen terug te vinden op de website, en de live chat is makkelijk en snel te gebruiken. De email is erg handig voor als je een vraag hebt buiten de werktijden van de medewerkers, ze komen daar snel op terug. Er is ook een pagina met veelgestelde vragen. De klantenservice is bereikbaar van 9 uur ‘s ochtends tot 11 uur ‘s avonds op maandag tot vrijdag. (Amerikaanse tijd). Halo’s klantenservice is een van de beste op de markt van elektornische sigaretten.

HaloCigs Beginnerssets

Halo heeft twee soorten starter kits, de G6 and the Triton beginnersset. De G6 is ontworpen voor beginnende e-rokers, die nog moeten wennen aan het gevoel. de imitatiesigaret wordt aangeboden in klassiek zwart, wit en titanium maar is ook beschikbaar in het meer extravagante roze, paars rood, groen, blauw en eclectisch limoen groen. De G6 beginnerset bevat alles dat je nodig ebt in een beginnersset, inclusief twee batterijen, een pak met vijf cartomizers, een USB-adapter en een oplader voor het stopcontact, netes verpakt in een Halo koffertje.
Een van de vee voordelen van de beginnerset van Halo is dat de klant zelf kan bepalen wat voor batterij erbij geleverd wordt. Er is keuze tussen een handmatig of automiatische batterij en tussen een 78 of een 65 mm batterij. Halo laat de gebruiker de e-sigaret instellen naar zijn of haar wensen aanpassen. Voor beginners is de optie van een automatische batterij aan te raden!
Het aanpassen van de startersset eindigt niet bij de batterij alleen; Halo biedt ook de mogelijkheid om zelf de ideale vooraf gevulde cartomizers aan te sluiten. Er zijn negen niveaus om de sterkte te bepalen; van een laag nicotinegehalte tot een bepaald hoog nicotinegehalte. Als de klant niet goed weet welke smaak hij of zij het best kan kiezen, is er ook de optie wat lege cartomizers te bestellen.

Halo Cigs E-Liquids & E-Cigs G6 Starter kit

Als de klant kiest voor een Triton kit of Triton set, krijgt hij daarbij een vape-pen apparaat die uitgevoerd wordt in elf verschillende kleuren, een opbergsysteem, een oplader voor het stopcontact en een USB-oplader. Dat is niet alles, want er wordt ook een cone of huls geleverd, en twee kristalheldere tanks. Net als bij de G6 beginnersset kan de gebruiker ook kiezen welke batterij haar of zijn voorkeur heeft. De keuze bestaat uit een 400mAh of een 650mAh capaciteits batterij. Grotere batterijen met een hoog voltage zijn ook verkrijgbaar, maar niet als deel van de beginnersset. Helaas wordt er geen e-liquid bij geleverd, maar met de kwaliteit van deze producten krijg je sowieso waar voor je geld!

Halo Prijzen

Uitgaande van de hoge kwaliteit die Halo producten kenmerken, zou je niet verwachten dat de rpijzen zo laag uitvallen. De beginnersset zijn zeker goedkoop. Voor slechts 44,95 gaat de G6 Starter kit de deur uit, inclusief twee batterijen naar keuze en een pakje met vooraf gevulde cartomizers is het echt een hele goede deal! Hetzelfde geldt voor de Triton Tank kit, die slechts $64,99 kost, en geleverd wordt met alle modifiers die je zou verwachten van een behoorlijke set en meer.

De prijzen voor e-vloeistof liggen rond de vijf dollar per flesje, dus het is als klant makkelijk vinden waar je naar op zoek bent. De reden dat de prijzen zo laag zijn is dat het bedrijf zelfgeproduceerde zogenaamde homemade liquis verkoopt, waardoor de prijs daalt naar een aantrekklijk laag getal. De klant krijgt echt eieren voor zijn geld als hij bij Halo koopt, en dan hebben we het nog niet eens gehad over het klantenbelongssysteem, wat het nog aantrekklijker maakt bij Halo te bestellen.

Begin te Vapen met HaloCigs

Beloningen

De gebruiker ervaart pas echt wat klantvriendelijkheid betekent als hij kennis maakt met het Reward Sytem, oftwel het spaarsysteem voor trouwe klanten. Telkens wanneer je een aankoop doet op de site, krijg je daar spaarpunten voor, Halo Points genoemd. Als er genoeg punten verzameld zijn, kunnen klanten die inwissellen voor producten uit de Halo Reward Catalogue. Voor elke $20 dollar die je uitgeeft, krijgt de klant 100 Halo Points.
Klanten kunnen ook punten sparen door hun ervaring met Halo te delen. Als de klant producten deelt op social media websites zoals Twitter, Facebook, Google or Pinterest, verdient hij 15 punten. Hoe meer jouw post gedeeld wordt, hoe meer punten je verdient. Ook kun je een vriend of familielid kennis laten maken met Halo, en wanneer zij hun eerste bestelling plaatsen, krijg jij 250 punten! Je kunt ook 25 punten verdienen door een beoordeling over het product te schrijven. Als het eenmaal goedgekeurd is en wordt gepubliceerd op de website, krijg je de punten toegeschreven.

Met de mogelijkheid om punten te verdienen met het kopen van Halo producten, kan de klant dus alleen maar winst halen uit zijn of haar Halo aankopen!

HaloCigs E-Liquid & E-Cigarettes Bottle

Andere Producten

Zoals de meeste merken op de e-sigarettenmarkt, verkoopt Halo ook cadeaubonnen. Heb je bijvoorbeeld een vriend of familie die je zou willen helpen met stoppen met roken, dan is dit dus het ideale cadeau. Natuurlijk is het ook geschikt als geschenk aan een Halo-fan of vervent Halo roker. De cadeaubonnen zijn euk voor verjaardagen, of als kerstcadeau.

Halo verkoopt ook merchanidise, ze hebben T-shirts met het merk. Dit is een leuke extra voor trouwe klanten.. Halo pakt uit met de T-shirts die verkrijgbaar zijn in het zwart, houtskool-grijs en wit in de maten small tot XXL. Ze kosten $14.99 per stuk, de klant kan echt wat toevoegen aan de toewijding aan het merk. Natuurlijk is het ook een leuk cadeau voor een bevriende e-roker.

Ook in de aanbieding zijn de e-vloeistof proefverpakkingen. Deze zijn perfect voor de roker die kennis maakt met de Halo producten en een proefje wil van de mogelijkheden met e-vloeistof. Het is ook ideaal voor de nieuwe roker, die nog niet zo goed weet welke vloeistof hij kiezen moet. Er zijn pakjes verkrijgbaar in de smaken mint, tabak en gourmet. Voor $24.99 krijg je proefverpakkingen met zes flesjes van de populairste smaken. Bovendien kan de gebruiker zelf het gewenste nicotinegehalte aangeven, die verschilt tussen het lage gehalte van 6mg per ml tot superhoog, met 24 mg per ml. Ook is er een variatie pakket, dat wordt geleverd met de volgende zes smaken: Tribecca, Turkish Tabacco, SubZero, Malibu, Kingle’s Curse en Belgische cacao. Perfect voor de klant die niet weet of ze menthol, tabak of exotische smaken het lekkerst vinden.

Voordelen

De prijs-kwaliteitsverhouding is een van Halo’s sterkste punten. De producten meten zich met de beste op de markt maar het prijskaartje is lager dan je zou verwachten. Daarnaast is er een ruime hoeveelheid e-liquids waaruit de klant kan kiezen. De smaken hebben pit en karakter en zijn misschien wel de beste op de markt. Als het op de dampproductie ofwel Vape kwaliteit aankomt, overstijgt Halo opnieuw alle verwachtingen. Zeker met het Triton Tank System heeft de roker niet te klagen, en beleeft hij een overvloed aan smaak met elk hijsje.
De beginnerssets zijn ook een echte aarader, en de investering zeker waard. Er zitten geen addertjes onder het gras met de starterssets, alles wat je verwacht wordt erbij geleverd.

Algemeen

Halo is een trots bedrijf dat zelf de productie en verkoop van de producten beheert. Ondanks hun beperkte naamsbekendheid, vallen ze zeker onder de top van de e-sigarettenwereld. Ze denken aan alle aspecten van de rookervaring en bieden een hoge kwaliteit. Hoewel ze geen grote collectie e-sigaretten hebben, is het assortiment aan smaken en vulling voor e-sigaretten indrukwekkend. Een van de belangrijkste vermeldingen gaat ook uit naar het ontwerp van de e- sigaretten. Ze moedigen hn gebruikers en rokers aan om te expirimenteren met de e-sigaretten, en het ontwerp, de stijl en de kleur van de e- sigaret, aan te passen. Ze zijn meester in het begrip ‘klant is koning’, en ze laten zelf beginnende klanten keuzes maken, bij het aanschaffen van een beginnersset. Dit is een van de vele redenen waarom Halo een topmerk is.

Begin te Vapen met HaloCigs