Apollo Beoordeling

Apollo Ecigs Review Logo
Damp Kwaliteit
Batterij & Oplader
Smaken
Selectie
Prijs
97

Apollo E-Cigs voor- en nadelen

Voordelen
  • Rijk assortiment aan E-sigaretten, E-vloeistof & accessoires
  • Voordelig geprijsd
  • Uitstekende klantenservice
  • Beperkte levenslange garantie
Nadelen
  • Voor rokers van sigaren is het assortiment minder breed

Begin nu met Vapen bij Apollo

Apollo e-sigaretten zijn groot geworden in de wereld van elektronisch roken, door hun betrouwbaarheid en hun uitmuntende klantenservice. Sinds het bedrijf opgericht is, is het enorm gegroeid en uitgebreid, en ze hebben zich ontwikkeld tot een van de meest gerespecteerde bedrijven op de e-sigarettenmarkt. Hier zullen wij verschillende producten van het bedrijf testen en proberen we uit te vinden wat de voordelen voor jou als consument zijn, als je producten aanschaft bij Apollo.

Eerste Indruk

Apollo e-sigaretten worden al enkele jaren geproduceerd. Na de lancering van hun website in 2010, is het bedrijf en tevens het assortiment veel gegroeid en uitgebreid. Ze bieden veel producten aan voor voordelige, eerlijke prijzen. Het bedrijf doet actief onderzoek en ontwikkelt innovatieve producten, zodat ze hun kwaliteit en klanttevredenheid kunnen garanderen. De mensen achter Apollo hebben alle elementen van de productie, verkoop en ondersteuning goed doordacht, en bouwden daarmee hun goede reputatie op. Met alom geprezen klantenservice, een duidelijke, gebruiksvriendelijke website en een breed assortiment producten, die elke type roker voorziet van zijn of haar wensen, verzekeren ze zich van het behoud van hun toppositie.

De Kwaliteit van Apollo Vaper Damp

De kwaliteit van de de vape, de damp die van het elektronische apparaat afkomt, is een van de voornaamste redenen om te kiezen voor Apollo E-sigaretten. De damp is zacht op de keel en van consistente kwaliteit, zodat elke hijsje of trekje dat je neemt gegarandeerd comfortabel is. Ook voorkom je ergenis als je voor Apollo kiest, omdat je bij elk trekje een goede dosis damp binnenkrijgt, en dus niet onbevredigd achterblijft. Verder komt ‘ie goed binnen! Voornamelijk rokers zijn op zoek naar dat lekkere gevoel achterin je keel bij elk trekje, en Apollo’s vapors krijgen dit zeker voor elkaar.

Apollo Ecigs Clearomizer

Apollo Accessoires voor E-sigaret

Apollo beschikt niet alleen over een breed assortiment e-sigaretten, maar ze hebben ook een best indrukwekkend aanbod aan accessoires. Als er iets wat je wilt proberen of nodig hebt om de kwalitit van je Vape te verbeteren of aan te passen, dan kun je het bij Apollo vinden. De afdeling accessoires biedt de standaard vervangbare gadgets zoals normale, USB- en auto-opladers voordelig aan. Men kan hier ook terecht voor opbergtassen en hoesjes, zoals bijvoorbeeld de basic Apollo Leather Case, die de perfecte maat heeft voor alle benodigheden voor het electronisch roken.

Apollo Electronic Cigarette Jewel Case

Voor de modebewuste consument biedt Apollo modieuze hoesjes aan. De Jewel Case is erg mooi en zeer elegant, het ontwerp doet denken aan het klassieke tabaksdoosje uit een herenkostuum, en is beschikbaar voor standaard en extreme kits. Heel handig om mee te nemen in je broekzak of tas, zonder dat ie veel plek inneemt.

Apollo E Cigs Handy PCC (Portable Charger Case)

De handige PCCs(van portable charger) zijn ook een uitkomst! Deze draagbare oplader voor electronische sigaretten worden spotgoedkoop aangeboden. Ook deze opladers zijn beschikbaar voor de standaard en de meer uitgebreide kits. De PCC werkt als een accu, eigenlijk een soort oplaadbatterij. Als er geen stopcontact in de buurt is, of als je de hele dag op stap bent. De set komt met plaats voor een extra batterij en de LED batterij indicator laat je precies zien hoeveel procent de batterij nog over heeft. Het duurt anderhalf tot twee uur om de batterij op te laden, en de PCC kan de batterij van de e-sigaret vijf tot acht keer opladen, voordat de PCC zelf weer opgeladen moet worden. Bovendien biedt Apollo ook een ruim assortiment converters aan in vele maten. Deze converters of adapters zijn geschikt voor gebruik met bijna elke atomizer of cartomizer. Apollo steekt met kop en schouder suit bij de concurrentie met dit artikel. Ze denken mee met de klant, en erkennen dat sommige consumenten liever een ander merk E-sigaretten gebruiken, dus hebben ze een aan te passen, multifunctionele adapter gemaakt. Zo komen ze de wens en de voorkeuren tegemoed.

Apollo ‘s smaken e-sigaretten

Apollo biedt zo’n beetje alle smaken die er te bedenken zijn aan. Ze worden verkocht in flesjes van 10 ml, en de smaken komen in de catogorien tabak, menthol and mint, fruit, drinken en toetjes en een bonus catogorie met limited edition smaken. De Cartomizers komen ook in verschillende smaken, namelijk tabak, menthol, koffie of mocca, kers en vanille. Als je niet weet wat je moet kiezen, dan kunnen we de samplepack aanraden. Vijf flesjes van 5 ml om uit te proberen. Zo kan de roker makkelijk zijn favoriete smaak vinden!

Apollo E-Cigs E-Liquid Bottles

Met elk hijsje voel je echt de rijke smaak in je mond. De klassieke tabakssmaak is te vergelijken met Marlboro Red, uitermate geschikt voor de roker die van tabak houdt. Je voelt het hijsje achterin je keel, zonder dat het te sterk is, zodat een zachte, prettige rookervaring gecreeerd wordt. Als je meer van menthol sigaretten houdt, is Apollo Menthol aan te raden. De mentholsmaak is lekker scherp en heerlijk fris, en de smaak houdt lang aan. De roker ervaart een mintachtige tintel achterin de keel. Een andere interressante smaak is Vanille, voor sommige Nederlandse rokers te vergelijken met Black Devil. De smaak is zacht en zoet, zoals je verwacht van vanille, maar de nasmaak is bijna champagne-achtig. Verrassend lekker.
Apollo behouden hun smaak , zelfs als de batterij bijna leeg is, wat helaas niet voor elke smaak op de markt te zeggen is. De smaken zijn rijk en smaken ook daadwerkelijk naar wat er op hun etiket staat. Als je geeft om de kwaliteit van de smaak van de vulling voor je elektronische sigaret, dan raden wij Apollo aan.
Hoewel bij Apollo de keuze in smaken voor e-liquids overweldigend is, is dat voor cartridges minder het geval. Wees ervan bewust dat als je andere merken e-vloeistof gebruikt met een Apollo e-sigaret de soms zure vloeistof(vooral bij de kaneelsmaak) het apparaat ernstige schade kan berokkenen.

Apollo ECigs Standard Batteries

Kwaliteit van de Batterij en Opladers van Apollo

De batterijen, die erg op sigaretten lijken die geschikt zijn voor extreme en standaard e-sigaretten zijn gemakkelijk te gebruiken en gaan lang mee. De LED licht-indicator geeft licht telkens wanneer er aan de sigaret wordt gezogen, en geeft het ook aan wanneer de batterij bijna leeg is. De extreme batterij is voornamelijk erg krachtig. Er wordt gezegd dat men hem voor 300 hijsjes kan gebruiken, kun je de levensduur van de batterij verlengen. Als de batterij goed opgeladen is, kan er drie uur hevig mee gerookt worden.De batterij wordt aangeboden voor zowel automatische als handmatige stijlen.

E Cig Battery Power Cig USB Charger

De EVOD batterijen zijn bedoeld voor de Apollo Endeavor en de Apollo Deluxe, beschikbaar in zowel VV en automatische stijlen. De 650 mAh VV Batterij heeft een wisselfunctie, die ervoor zorgt dat de roker kan wisselen tussen 3.3V en 4.8V. Ideaal als de roker de constistentie van de rook aan wilt passen.

De EVOD automatic is ontworpen met een knopje dat hem beveiligd, zodat hij niet zomaar aan of uit gaat. De sterke 900mAh batterij heeft een capaciteit tussen de 800 en 1000 hijsje. Dat is dus minder opladen en meer roken!

De geavanceerde Apollo Valiente battery heeft een bereik van wel 13000mAh en wordt verkocht in de Variable Wattage variant en de Variable Voltage variant. de VV versie varieert tussen de 3.0v and 6.0volt, en de VW batterij kan worden aangepast tussen de 3.0w and 15.0w. De Valiente batterij heeft een ingebouwd short circuit en low resistance bescherming. Ook heeft de batterij een schermpje voor de batterij, die precies laat zien hoeveel batterij er nog over is.

Het Aanbod van Apollo

Apolloheeft een breed assortiment producten, beginnerssets, accessoires en navulling voor alle rokers. Zeker wat de sets betreft; Ze bieden een ruime selectie aan beginners, gevordene en express sets, die elk soort roker bedient. De opties voor het aanschaffen van clearomizers zijn aanzienlijk, en er wordt onderscheid gemaakt tussen klassieke clearomizers, de vervangbare spoelen en andere benodigde losse onderdelen. Deze afdeling is ideaal als je e-sigaretten toe zijn aan een onderhoudsbeurt.

Apollo E-Cigarettes Kits , Disposables and Bottles
Helaas is de selectie aan e-sigaren beperkt, er worden alleen wegwerp elektronische sigaren verkocht. Ook worden er geen e-pipes of e-pijpen geproduceerd of verkocht door Apollo. Beperkt in e-sigaren en e-pijpen dus, maar gelukkig maken ze dat helemaal goed met hun elektronische sigaretten, vaporizers en vullingen.

Begin nu met Vapen bij Apollo

Verpakking en Ontwerp

Als het om eerste indrukken gaat, dan onderscheidt Apollo hier zich van de rest. De E-sets of e-kits worden verstuurd in nette, minimalistische dozen, die erg goed passen bij het merk en het product zelf. Apollo laat niets aan de details over wat de verpakking en het ontwerp. De kartonnen dozen hebben een doos die boven opgaat, en sluit met een magneet. Als je de doos open doet verschijnen het goed gepresenteerde apparaat en de accessoires, vastgezet in een vorm van foam. De mensen bij Apollo kennen het belang van een goede verpakking, en hoewel het oppervlakkig lijkt, voegt het toe aan de products- en klantbeleving, zeker bij de e-sets.

Apollo E-Cigs Endeavor Kit

Een van de belangerijkere dingen bij het roken is de uitstraling van de gadget. Het ontwerp van de sigaretten van Apollo is valt op. De e-sigaretten die op traditionele sigaretten lijken zijn stijlvol en glad en worden verkocht in zwart en wit: Het ontwerp is minimalistisch en raak. Het LED lampje zorgt voor ee bijna futuristische rookbeleving, waarbij elk hijsje een blikvanger wordt.

Apollo maakt roken echt leuk, zeker met de vape-pen ontwerpen. De roker heeft opties, want ze komen in verschillende kleuren. Zelfs de flesjes voor de navulling zijn er op ontworpen om zich te onderscheiden. De felrode dop en het label herinnert de roker eraan dat hij een Apollo product gebruikt. Ook schattig en kleurrijk zijn de tekeningetjes die aangeven welke smaak de vulling heeft.

Apollo E-Cigs Extreme Kit Black

Verzending

Apollo verzend natuurlijk het land van oorsprong, Amerika, maar ook naar het buitenland.
De prijs kan aardig oploden, $19.95 voor standard delivery of $29.95 voor priority shipping. The internationale orders worden verzonden door USPS Delivery Company.

Apollo houdt de klant op de hoogte van de status van hun bestelling, door een email te sturen als het pakket verstuurd is.

Apollo Garantie

Apollo is trots op de kwaliteit van hun producten en dat laten ze blijken door hun Limited Lifetime Warranty, een garantie die de kwaliteit voor het Apollo Electronisch Component geeft.

Apollo Limited LifeTime Warranty

Dit geldt helaas niet voor cartridges, customizers, clearomizers, disposables or e-liquids. Niet getreurd, Apollo biedt wel twee weken garantie voor de clearomizers en de cartomizers, die gebruikt kan worden in de eerste 60 dagen na de laatste aankoop op de webshop van Apollo. De e-liquids en wegwerpproducten en aanbiedingen kunnen niet geruild worden.

Klantenservice

Apollo wil merkbaar haar toppositie op de elektronische sigarettenmarkt behouden. We zien dit terug in de alom geprezen klantenservice. Het is makkelijk om de klantenserivce te bereiken. Er is een gratis telefonische helpdesk, zodat de vriendelijke Apollo medewerker die je met alle vragen kunt helpen, makkelijk te bereiken is. Er zijn ook emailadressen voor de verschillende afdelingen terug te vinden op de website, en de live chat is makkelijk en snel te gebruiken. De online live chat is niet 24/7 online, maar beantwoordt alsnog veelgestelde vragen. Verder is er een actief gebruikersforum, waar (potentiele) klanten en gebruikers van Apolloproducten informatie en tips uit kunnen wisselen.

Apollo E-Sigaret Beginner Sets

De Apollo Extreme Starter Kit bevat alle essentiele producten die je zou verwachten van een starter kit. De e-sigaret is makkelijk te gebruiken en je zet hem zo in elkaar. De set bevat twee Apollo Extreme batterijen, die je er lekker op los laten roken terwijl de batterij oplaadt. De set bevat tevens een pakje met vijf cartomizers die je de smaak en sterkte aan laten passen. Dit is een toegevoegde bonus, waarmee Apollo zich onderscheidt van andere merken. De e-sigaret produceert veel mist of damp, zodat roken weinig moeite kost. Deze set is perfect voor nieuwe e-rokers, die nog moeten wennen aan de e-rokerslifestyle. De Extreme Starter Kit is een set die ook nog eens een niet goed, geld terug garantie en beschikt over de Lifetime Warrenty garantie.

Apollo E Cigs Oracle Kit Parts

De Apollo Oracle Starter Kit is de perfecte set voor beginners. De set bevat een 900mAh lichtgevende batterij en een CE4 clearomizer. De batterij werkt goed samen met de clearomizer als je ze verbind met een veer-verbindingpin. Hij is ook beveiligd voor short circuit, lagebatterij en overbelading voor toegevoegd veiligheid. Met de LED power indicator is de roker altijd op de hoogte van de batterijstatus. Helaas kan de klant niet kiezen tussen verschillende kleuren batterijen, maar Apollo stuurt je wel een gratis 10 ml flesje met een smaak naar keuze. Dat zal je niet vaak tegenkomen in de wereld van e-sigaretten! De set komt inclusief USB-oplader, maar geen oplader voor het lichtnet.

Apollo biedt tevens de ORacle-lijn aan, met de Oracle S-Kit en de Oracle X-kit. De S-kit komt niet met de mogelijkheid van een gratis flesje. De X-Kit heeft een Evander eGo batterij, bedoeld voor de zware roker.

Apollo E-Cigs Valiant Kit

The Valient kit is perfect voor the enthousiasteling, en een van Apollo’s meest verkochte producten. Met zowel een variable voltage en variable wattage batterijen opgenomen in de set, kan de roker echt lang genieten van zijn of haar rookplezier. Ook zit er een pro tank en een gratis flesje van 10ml e-liquid naar eigen keus in het pakket. De sets die geleverd worden met een VV or VW batterij bevatten tevens een handleiding voor het gebruik van de batterij. De e-sigaretten zijn lichtgewicht en robuust, ze gaan lang mee. Perfect voor rokers die namaaksigaretten of elektronische wegwerp sigaretten gebruiken, en toe zijn aan een meer geadvanceerde manier van vapen.

Apollo ECigs Endeavor Kit

De Endeavor set is misschien wel Apollo’s beste set. Het heeft alle essentieele benodigheden; twee 900 mAh eGo batterijen, die het tot wel 9 uur volhouden, mits ze goed opgeladen zijn. De set bevat ook twee CE4 clearomizers met een capaciteit van 1,6ml, genoeg voor zo’n 500 hijsjes. De set is echt gericht op de fanaat, en wordt ook gelverd met lege flesjes, waarin de gebruiker zelf zijn eigen smakenpalet kan bedienen, door verschillende smaken te mixen. Als klant kies je niet alleen welke smaak je graag gratis wilt proberen, er kan ook bepaald worden welke kleur de batterij heeft. De Endeavor set is revolutionair in de wereld van elektronisch roken. Apollo geeft de mensen meer dan dat je zou verwachten van een set, met de Endeavor.

De Prijzen van Apollo E-sigaretten

In tegenstelling tot sommige merken op de markt, heeft Apollo haar eigen high tech team met ingenieurs, technici en productie faciliteiten. Het feit dat Apollo zelfs de producten produceerd, levert je als klant voordeel op. Apollo kan voor een lage prijs verkopen zonder in te leveren op de kwaliteit. Op de website zien we voortudrend allerlei acties en goede aanbiedingen, die aanlokkelijk werken. Een voorbeeld van een prijs is bijvoorbeeld de beginnersset, de Starter Kit, voor $49,95. Bij de concurentie betaal je voor standaard e-sigaret alleen al het dubbele. De vloeistoffen kosten rond de $6,96, opnieuw veel goedkoper dan bij andere merken.

Begin nu met Vapen bij Apollo

Spaarpunten

Apollo waardeert al haar klanten, en er is dan ook een royaal spaarpunten syteem voor klanten. Het programma heet MyRewards, en de klant krijgt punten voor alle aankopen die zij of hij doet. Als ze 100 punten verzalen, krijgen ze $1 korting op hun volgende aankoop. Verder beloont Apollo gebruikers die hun gebruikerservaring delen. Als Apollo de gebruikerservaring waardig vindt, kan die weergegeven worden op de website van Apollo en ontvangt de klant MyReward punten. Alsof dat nog niet genoeg is, bestaat er nog een mogelijkheid om gewaardeerd te worden. Als je Apollo aanraadt aan familie of vrienden, kun je zelfs wat geld verdienen. Je ontvangt 20% van het aankoopbedrag van de eerste aanschaf die jouw vriend of familielid doet, en je vriend of vriendin krijgt 15% korting. Als je vriend of vriendin dus $100 uitgeeft, krijg jij $20!

Andere producten

Voor liefhebbers van sigaren, heeft Apollo de e-cigar geintroduceerd. Voor slechts $4.95 per pakje, heb je er niets op te verliezen. De namaaksigaar is iets dikker, en bevat een 1300mAh batterij, goed voor zo’n 1500 trekjes per sigaar. De sigaar blaast een dikke wolk vapor met elke trekje en dat effect wordt niet afgezwakt naarmate de batterij leger geraakt. De mogelijkheden met de e-cigar zijn echter beperkt. Het wegwerpapparaat kotm in slechts een smaak: Die van een rijke, dikke Cubaanse jongen, met 18mg nicotine. Als je geintresseerd ben, sla dan je slag, want Apollo heeft een aanbieding die geldt als volgt: zes halen, vijf betalen!

Apollo E-cigar

Voor de gebruiker die liever gebruikt maakt van wegwerpsigaretten, heeft Apollo een wegwerp elektronische sigaret op voorraad. De wegwerp sigaretten zijn niet zo sterk als de hervulbare sigaretten, want ze bieden niet dat zelfde gevoel achterin de keel, die normaal zo tekenend is voor Apollo. Hoe dan ook, de sigaretten zijn goed voor 500 hijsjes en ze zijn beschikbaar in drie smaken: tabak, menthol en watermeloen. Klanten die voor de eerste keer iets bestellen, kunnen een gratis elektronische wegwerp sigaret bestellen!

Apollo Disposable E-Cigs Boxes

De Wegwerp cartomizers werken goed samen met de standaard en extreme e-sigaretten. De pakjes van vijf zijn verkrijgbaar in tabak en menthol, met vijf verschillende sterktes, inclusief een nicotinevrije optie. De cartomizers produceren genoeg vapor voor ongeveer 200 hijsjes. Ht enige nadeel van de wegwerp cartomizers is dat er maar een beperkte selectie aan smaken beschikbaar is. De cartomizers zijn wel rijk aan vapor en er komt genoeg vrij, tot en met de laatste trekjes.
Tijdens de decemberfeestdagen wordt er ook een speciale eGo set aangeboden voor de kerst. De set wordt uitgevoerd in het groen en rood, en het speciale cadeau, dat leuk is in de schoen, onder de boom of in de stocking, wordt geleverd met een 650mAh eGo batterij, een CE4 Clearomizer en een USBoplader, en niet te vergeten: Een gratis bonus flesje met vulling!
Perfect voor iemand die erg belangrijk voor je is, die misschien wilt stoppen of een alternatief zoekt voor roken, en klaar is voor een rookvrije lifestyle? Dan is een cadeaukaart een goed idee. Apollo biedt cadeaukaarten aan waarbij je bepaalt zelf hoeveel tegoed je schenkt aan je vrienden, familie of geliefde.

Voordelen

Een van de voordelen van Apollo is dat het bedrijf zich altijd ten goede weet te onderscheiden. APollo heeft een team met professionals, die grondig onderzoek hebben gedaan, zodat de kwaliteit van het product uitstekend is, en de producten lang meegaan. Vanwege het feit dat ze hun eigen productie in handen hebben, zijn de prijzen zeer scherp, misschien wel de goedkoopste op de markt, waar je echt waar krijgt voor je geld.

Apollo heeft aan alles gedacht als het om producten gaat. Ze bieden apparaten en sets aan voor alle soorten rokers, beginners en gevordenen worden met dezelfde service bediend. Je vind gegarandeerd precies waar je naar op zoek bent, en als je niet kunt vinden naar wat je zoekt, staat de alom geprezen klantenservice voor je klaar!

Algemene Indruk

Er valt eigenlijk vrij weinig te klagen over Apollo e-sigaretten. Ze scoren hoog op zo’n beetje alle gebieden betrokken in de wereld van e-sigaretten en ze verdienen jouw investering. Met het eno

Begin nu met Vapen bij Apollo