E-sigaretten Nicotinegehaltes

Hoewijl het nicotinegehalte in sigaretten over het algemeen hetzelfde is bij elk merk, is er de mogelijkheid nicotinegehaltes in e-sigaretten aan te passen. Het gekozen niveau kan afhangen van de ervaring van de gebruiker: hoe lang en hoeveel hij of zij heeft gerookt. Ook kunnen niet-gebruikers worden blootgesteld aan nicotine niveaus hoewel ze niet roken. Of men e-sigaret nu wel of geen gebruiker van e-cigs is, beide partijen zijn volgens studies blootgesteld aan nicotine.

Nicotinegehaltes

E-CIGS bieden gebruikers de luxe van het zelf bepalen van het nicotinegehalte dat men gebruitk tijdens een sessie. Er zijn verschillende troeven om uit te kiezen en elk nicotine niveau biedt een andere ervaring.

Het eerste niveau is 0mg nicotine, de versie zoals beschreven in 0 Nicotine E-Cig. De E-Liquid, of E-sap, bevat helemaal geen nicotine. Veel gebruikers van 0mg nicotine vinden dit niveau eigenlijk best bevredigend, omdat ze meer de behoefte hebben om de beweging van de hand-op-mond te maken en het sociale aspect van het roken waarderen.

E-Cigs Nicotine Levels

De optie met 6 mg nicotine, of een laag niveau, is het laagste niveau dat er te koop is. De meeste gebruikers die het 6 mg niveau kiezen zijn op zoek naar een vleugje nicotine en zijn dan tevreden.

Het 12mg niveau, of het medium niveau, is bedoeld voor rokers die af en toe roken.
Er is ook een 18mg niveau, of een hoog niveau, dat ontwikkeld is voor zware rokers. Dit niveau biedt het gevoel meest vergelijkbaar met het gevoe van een sigaret.

Ten slotte is er 24 mg, of het extra hoge niveau, de meest geschikte versie voor ervaren e-sigaret rokers. Degenen die deze sterkte te kiezen zijn gewaarschuwd, maar omdat het te sterk is voor sommige gebruikers. Het is aan te raden om te beginnen met 18 mg.

In e-sigaretten met een laag nicotinegehalte zit ongeveer 60% van de dosis nicotine in tabaksigaretten. In een elektronische sigaret met een gemiddeld niveau nicotine, zou dat overeenkomen met ongeveer 80% van de dosis nicotine in een tabaksigaret. Bij een e-sigaret met een hoger niveau nicotine zal de gebruiker de typische nicotine dosering van een tabakssigaret voor 100% ervaren en voor het extra hoge niveau, zou dit ongeveer 120% van het nicotine niveau een tabakssigaret hebben. In sommige gevallen is er een mogelijkheid om een level sterker dan de 24mg te gaan, die zelfs op kan lopen tot 36 mg nicotine. Dat is gelijk aan ongeveer 150% van de nicotine die in een tabakssigaret zou zitten.

Hoeveel Nicotine Zit er in Een Hijsje van de Damp van Een Elektroniche Vaporizer?

Dit is waar er wat wiskunde in het spel komt. Het hangt allemaal af van de sterkte in milligram van de nicotine in de e-sigaret. Als voorbeeld: voor een 12 mg nicotine niveau in een 10 ml flesje, is er dus 12 mg nicotine per milliliter. Daarom zit er 120 mg nicotine in per flesje. Een fles van 10ml wordt geschat op ongeveer 9 pakjes sigaretten en omdat elk pak 20 sigaretten bevat en er gemiddeld 20 hijsjes per sigaret zijn, is dat ongeveer 3600 hijsjes per fles van 10 ml. Wanneer 120mg per fles wordt gedeeld door 3600 rookwolken aan damp, zal er in totaal 0,03 mg nicotine per rookwolk zijn. Sommige merken kunnen enigszins afwijken, maar dit is de algemene gids voor de hoeveelheid nicotine per rookwolk.

Electronic Cigarette Nicotine Levels

Tips For Choosing Nicotine Strength

Allereerst is het aangeraden om langzaam te beginnen. Omdat een e-sigaret een heel ander product is dan een sigaret, kan het lichaam enige tijd nodig hebben om zih aan te passen. Ook is het het beste om te beginnen een nicotinesterkte die het dichtst bij het voorafgaande gebruikersniveau blijft als je een e-sigaret kiest. Het lichaam zal beter aan de nieuwe manier wennen en maakt de overgang naar het nieuwe product gemakkelijker
Naast een rustig tempo, is het zeer belangrijk om niet met te hoge nicotineniveaus te beginnen. Het lichaam moet zich geleidelijk aanpassen aan verschillende niveaus nicotine, wat enige vorm van shock kan veroorzaken. Begin met het gebruik van weinig milligram en pas dat rustig aan.

Wees niet te bang om nieuwe nicotineniveaus te proberen. De sleutel is om het zo rustig mogelijk te doen, en telkens een klein stapje omhoog te gaan, maar wees niet schuw om die verandering te maken. Door te kiezen voor verschillende niveaus, kan de e-smoke ervaring verbeteren.

Een merk van elektronische sigaretten dat tegemoet komt aan nieuwe,gemiddelde en gevorderde gebruikers is Apollo. Voor meer informatie verwijzen wij naar deApollo E-Sigaretten beoordelingpagia op deze website.

Blootstelling van Niet-gebruikers aan Nicotine

Een studie uitgevoerd door Maciej Goniewicz, een onderzoeker die haar studie richt op kanker, in het Department of Health Behavior in het Roswell Park Cancer Institute in Buffalo, New York, en zijn collega bewees hoeveel niet-rokers worden blootgesteld aan nicotine in twee studies.

In de eerste studie maakten de onderzoekers gebruik van een machine die elektronische rook uitstoot in een kamer. De nnicotinegehaltes en andere chemische stoffen en toxines werden gemeten. Voor de tweede studie werden vijf mannen die regelmatig roken, tabakssigaretten en elektronische sigaretten, gekozen om deel te nemen. Ieder mens kwam de onderzoeksruimte in en rookte zijn gebruikelijke e-sigarettenmerk voor twee intervallen van vijf minuten in de tijdspanne van een uur. Gedurende deze tijd werd de de luchtkwaliteit in de ruimte gemeten door de onderzoekers en zodra dit gedeelte van het onderzoek was voltooid, werd de procedure herhaald met tabakssigaretten, nadat de kamer was schoongemaakt en geventileerd.

In de eerste studie werd er een gehalte van 2,5 microgram nicotine per kubieke meter lucht gemeten. In de tweede studie was het niveau van de gemeten nicotine 3,3 microgram per kubieke meter lucht. Er was dus 32 microgram meer nicotine per kubieke meter lucht bij de tabakssigaretten. Dit wijst uit dat er veel minder blootstelling aan nicotine in de lucht is door elektronische sigaretten dan tabak sigaretten.

Conclusie Conclusion

E-sigaretten zijn er in vele variaties en ze hebben het toegevoegde voordeel dat het nicotinegehalte in milligram aangepast kan wordenaan de wens van de gebruiker tijdens het roken van het product. Dit is een van de redenene dat e-roken steeds populairder wordt bij het grote publiek. Door te kiezen voor verschillende nicotine niveaus, beleeft de gebruiker een unieke ervaring telkens wanneer hij rookt, in tegenstelling tot een tabakssigaret, die minder keuzes biedt qua smaak en nicotinegehalte.