E-Sigaret Verstuiver (Atomizer)

Wanneer het aankomt op e-sigaretten (e-cigs), is de basisontwerp vrij simpel. Er is een reservoir voor de e-liquid, de verstuiver, en natuurlijk de batterij voor stroom. Toch heeft deze zeer simpele ontwerp geleden aan wat basisproblemen. Eén ervan is dat het vloeistof lekt van de reservoir naar de daadwerkelijke verstuiver. Dus wat is de verstuiver (atomizer)? Dit is het apparaat dat daadwerkelijk de vloeistof warm maakt, aldus de damp creëren. Het is voorzien de unieke smaak gemeenschappelijk voor e-sigaretten.

De vraag is, welke soorten verstuivers zijn er voor degenen die net beginnen met vaping? Hoe kunt u één kiezen dat voor u zal werken?

VaporFi PRO-XL Atomizer

Laten We Praten over Verstuivers: Opgewarmd Worden

Zoals bij elk onderdeel van een e-sigaret, zijn er een hoeveelheid van verstuivers op de markt. Een dergelijke verstuiver is de cartomizer, wat in de verstuiver gebouwd is binnen de e-liquid cartridge. U kunt echter een cartomizer kiezen of de alleenstaande verstuiver. Beide zullen een verwarmingselement bevatten (gemaakt door een kleine maatdraad) die e-liquid in de reservoir verdampt.

Hoe ze gebouwd zijn; de verstuiver is essentieel een draad verbonden met beide een stroomvoorziening en essentieel een printplaat. Wanneer de printplaat geactiveerd wordt, verzendt het stroom naar twee verschillende plekken. De verwarmingselement (kleine draad) en de micro pomp die gevestigd is binnen de verstuiver. De taak van de pomp is om de e-liquid naar de gedeelte van de verwarmingselement te sturen. E- liquid die de verwarmingselement passeert is veranderd in damp.

Deze proces zal doorgaan terwijl de gebruiker op de e-sigaret aan het zuigen is, of de gebruiker de knop vrijlaat. Terwijl verschillende modellen in variërende manieren kunnen functioneren, is dit één van de meest standaard opstellingen.

Eén uit Drie Delen

Wanneer het aankomt op de twee standaard tweedelige e-sigaretten, zult u meestal de verstuiver niet eens opmerken. Maar in de driedelige e-sigaret, is de verstuiver een alleenstaand gedeelte. Er zijn verschillende manieren om de verstuiver te gebruiken. Eén manier is druipend, waarin de eliquid direct langzaam druipend op de verstuiver komt. De voordeel van druipen is dat de smaak meer duidelijk is, en de e liquid vers is. Er is geen vermenging van oudere e- liquid en nieuwere e liquid in de reservoir. De vloeistof is ook niet in de reservoir voor langere periodes.

Een ander voordeel is dat de e-liquid compleet opgesteld is, en dit is gezien als één van de puurste manier om te vapen. Druipen heeft echter wel zijn nadeel. De eerste is dat het hinderlijk kan zijn om te volgen. Elk van de onderdelen moet opgesteld zijn voordat u kan beginnen met het proces van dampen. Bij het gewoonlijk gebruiken van traditionele e-sigaretten, kunt u het simpelweg van uw tas of broekzak uithalen, aanzetten en beginnen.

Een ander bezorgdheid is dat als u niet voorzichtig bent, de sap overal kan komen. Dus eist druipen voorzichtig plannen en een vaste hand om een grote knoeiboel te voorkomen. Voor degenen die druipen kiezen voor hun damp behoeften, als uw e-liquid nicotine bevat, is het belangrijk om handschoenen te gebruiken. De reden is dat de nicotine door uw huid kan weken en kan leiden tot een blootstelling aan giftige stoffen van nicotine in een korte periode van tijd.

VaporFi PREMIUM Atomizer

Sleutelen aan de Verstuiver

Voor degenen die het druipen prefereren dan een meer standaard methode van dampen, is er een variatie van verstuivers en de mogelijkheid om eraan te sleutelen of uw verstuiver herbouwen. De reden is dat mensen ervan houden om een grotere controle te hebben over hun vaping ervaring. Of ze prefereren om aan de verstuivers zelf te sleutelen.

Individuelen die graag sleutelen, is de herbouwbare verstuiver precies wat ze nodig hebben. Het kan afgebroken worden naar zijn basis onderdelen, inclusief de draad en de doeken of wieken die vloeistof dragen naar de draad om opgewarmd te worden. Degenen die deze herbouwbare verstuiver gebruiken, beweren dat hun vaping ervaring meer intense op de smaak is en de wolken van rook groter zijn. Een gedeelte van de individuen die druipen kiezen als hun hoofd methode van dampen begonnen, niet als traditionele rokers, maar als degenen die gewoon de smaak van de e-liquid waarderen. Ze genieten ook van het aspect van hun eigen vloeistoffen mengen. Dus, voor diegenen die ernaar zoeken om een unieke damp ervaring te creëren, kan een betere begrip voor hebben hoe uw verstuiver werkt, u helpen om een beslissing te maken over hoe u prefereert te dampen. Of de traditionele manier of via druipen.

Veiligheid Eerst met een Verstuiver

Eén ding om te herinneren is dat de verstuiver een verwarmingselement bevat. Terwijl dit een typisch weg omhuld is, zodat u geen brand kan stichten of verbrand kan raken. Het is nog steeds belangrijk om er zeker van te zijn dat u een veiligheidsvoorziening is die uw verstuiver niet laat oververhitten. Meeste storingen gebeuren echter alleen wanneer de batterij oververhit raakt, niet de verstuiver. Het is dus altijd belangrijk om elke veiligheidsvoorziening in een veilige plek op te bergen, vooral een herbouwde verstuiver.

Het leven Van een Verstuiver

Verstuivers gaan gewoonlijk 2 tot 4 weken mee, afhankelijk van uw gebruik. Beide frequenties en looptijd van elk gebruik. Hoe kunt u dus weten of uw verstuiver er klaar voor is om vervangen te worden? Er zijn verschillende aspecten om uw ogen op te houden. Het eerste is de algemene reactiviteit van de verstuiver. Wanneer het begint te falen, zal de verstuiver beginnen te rochelen. De smaak zal ook minder duidelijk zijn en maakt het schijnbaar dat een nieuwe nodig is.

U zult ook toenemende lekkage opmerken, weinig tot geen damp productie en gewoon een algehele ontevredenheid met de prestatie van de e-sigaret. Afhankelijk van de type verstuiver, kan het ook zijn dat u het schoon moet maken. Dit kan behaald worden met een hete water spoeling of blazen. Maar als u een wegwerpbare verstuiver heeft, kan het simpelweg vervangen worden voor een verse.

Algeheel is een verstuiver maar één gedeelte van de vaping ervaring, maar het speelt een grote rol in het maken van een plezierige. VaporFi heeft een variatie van verstuivers. Klik hier om hun review nu te bekijken!