E-Liquid Smaken

E-sigaretten zijn natuurlijk het lekkerst in je favoriete smaak. Dit betekent dat het vinden van een smaak die zowel realistisch als smakelijk is, maar ook met het juist nicotineniveau dat zal voldoen aan de onbedwingbare trek. Daarnaast moet u het een evenwicht tussen propyleenglycol (PG) en plantaardige glycerine (VG) naar eigen wens balanceren.

South Beach Smoke E-liquid Flavors

Wat Zit er in E-Liquid?

De meeste e-vloeistof voor e-sigaretten bestaat uit 3-4 kenmerkende ingredienten – nicotine, smaakstoffen, PG en VG. Nicotine is het verslavende component van zowel traditionele tabak sigaretten als vloeistof voor e sigaretten. Aroma is wat u de unieke nasmaak geeft . PG, of propyleenglycol is wat zorgt voor de damp die je ziet bij het roken van een e-sigaret. Het werkt met de verstuiver om de damp te verspreiden die je ziet en voelt. Tenslotte bouwt de VG of plantaardige glycerine samen met de verstuiver merkbaar meer waterdamp op dan zijn tegenhanger PG (propyleenglycol) kan produceren.

Hoe Werkt Propyleen Glycol?

Bij kamertemperatuur is propyleenglycol, ook bekend als PG, kleurloos, smaakloos en heeft geen opaciteit, maar zodra het in contact komt met de verstuiver wordt het een royale en gladde damp. E-sigaret fabrikanten gebruiken propyleenglycol als een manier om de nicotine te distributeren en hethet damp vormingsproces te versnellen. PG vernevelt in de e sigaret zodat er een lagere temperatuur nodig is om de vape te laten verdampen. De nicotine wordt klaar gemaakt om in te ademen, zonder de damp kan de nicotine niet worden geleverd en de smaak zou worden aangetast. Zonder propyleenglycol zouden e-sigaretten enicotine niet zo efficient kunnen afgeven zal de damp wat missen. De meest opvallende bijwerking van propyleenglycol damp alleen is de droge mond die deze damp veroorzaakt, en dat is waar plantaardige glycerine in het spel komt.

E-liquid Flavors

Hoe Werkt Vegetable Glycerin (VG)?

Plantaardige glycerine, ook bekend als VG, vergelijkbaar met propyleenglycol (PG), veroorzaakt een mistige damp en wordt gebruikt als een afgiftemiddel voor nicotine, maar het is beduidend anders, omdat het niet tot een droge mond lijdt en het heeft een karakteristieke smaak, en geeft aanzienlijk meer waterdamp. VG produceert damp die aanzienlijk dikker en dichter is dan die van de ‘tegenhanger. Het biedt de gebruiker tevens een enigszins zoete smaak, zonder invloed op de smaak van de e-vloeistof. En zijn geen fysieke bijwerkingen zoals een droge mond.

Pg en Vg Combineren

Vaak combineert de e-sigaret een mengsel van plantaardige glycerine en propyleenglycol om de gebruiker de best mogelijke ervaring te bieden, maar uiteindelijk is het aan jou om te kiezen wat de voorkeur heeft. Een van de beste combinatie niveaus die veel gebruikers lijken aan te houden is een mix van 70 tot 80% propyleenglycol met 20 tot 30% plantaardige glycerine. Deze verhouding van het mengsel kan de gebruiker inhaleren en vervolgens een grote wolk damp uitademen zonder het gevoel te hebben van een droge mond. Daarnaast zal de gebruiker slechts een zweem van een zoete smaak te ervaren zonder dit te overweldigend wordt. Maar uiteindelijk is het aan de gebruiker om te kiezen wat zepreferen en dat is het mooie van e-sigaretten en e-vloeistoffen- Daarmee kan het!

HaloCigs E Liquid & E Cig Flavors

Het Nicotinegehalte Bepalen

De mogelijkheid om het nicotine niveau van uw voorkeur te kiezen maakt het mogelijk om volledig te stoppen met tabak of e-sigaret producten als dat je uiteindelijke doel is, maar het maakt het ook mogelijk om een nieuw gevoel van voldoening te ervaren en om een zeurende behoefte te stillen. Nicotine is het verslavende component, maar het is ook wat een krachtige punch levert voor de e-sigaret bij het inademen. Sommigen verkiezen een soort met een krachtig gevoel op de keel, waarbij de smaak wordt verbeterd en zorgt voor een dynamische ervaring voor de gebruiker. Dit soort manieren kunnen ook hogere nicotinegehaltes aan; dus als dat is wat u zoekt, kies dan een e-vloeistof smaak van gemiddelde sterkte en voeg een hoger nicotineniveau toe. Er zijn over het algemeen vijf verschillende niveaus van nicotine waaruit u kunt kiezen. Hoewel deze niveaus niet gestandaardiseerd zijn, werken veel e-sigaret fabrikanten volgen deze algemene beginselen, hoewel de verschillen in niveaus een aantal milligram kunnen verschillen. De algemene beginselen van nicotinegehalte zijn alls volgt:

  • Nicotine vrij (0 mg nicotine) Dit wordt beschouwd als niet verslavend en is veilig te gebruiken voor degenen die proberen te stoppen met nicotine, die het al met succes af hebben geleerd, en degenen die niet willen verslaafd raken. Bij het roken van een e vloeistof vrij van nicotine lijdt je niet aan de ontwenningsverschijnselen die vaak worden geassocieerd met nicotine, maar u ademt gewoon pure damp, die niets meer dan smaak bevat.
  • Het 12mg niveau, of het medium niveau is bedoeld voor rokers die af en toe roken.
  • Mid Strength (10-14 mg of nicotine) This is the middle level of nicotine and is a good step forward for those that want to quit smoking traditional tobacco and/or e-cigarettes all together as well as a good place to start for those that are just getting into e-cigarettes and want to experience nicotine.
  • Er is ook een 18mg niveau, of een hoog niveau dat ontwikkeld is voor zware rokers. Dit niveau biedt het gevoel meest vergelijkbaar met het gevoe van een sigaret.
  • Ten slotte is er 24 mg – 56 mg, of het extra hoge niveau de meest geschikte versie voor ervaren e-sigaret rokers. Degenen die deze sterkte te kiezen zijn gewaarschuwd, maar omdat het te sterk is voor sommige gebruikers. Het is aan te raden om te beginnen met 18 mg. Ook kan een te sterke dosis nicotine dodelijk zijn, dus wees gewaarschuwd en ga hier voorzichtig mee om. 54 mg wordt eigenlijk al als te sterk ervaren.

Clearette E-Liquid Flavors Made In USA

Jouw Smaak Uitkiezen

De mogelijkheiden zijn grenzeloos als het op e-vloeistoffen aankomt. Er zijn smaken die de traditionele sigaret tabak en menthol sigaretten namaken, er zijn zoete en fruitige smaken, en ook zijn er gourmet-smaken, en ten slotte bestaan er aangepaste mixen.

E-Liquid met Tabakssmaak

Vaak is een e-sigaret gebruiker een traditionele sigaretten roker, of oandersom. Dus wanneer het tijd is om de overgang naar een e-sigaret te maken houden de meeste rokers liever vast aan iets waarmee ze bekend zijn, en dan kom je uit op traditionele sigaret tabak smaakstoffen. Er zijn twee soorten tabakssigaret aroma die een vaporizer gebruiker kan zoeken, regelmatig zijn dat de smaken tabak en mint menthol. Het e-sigarettenbedrijf Halo Cigs biedt een aantal van de beste en meest natuurlijke smakende e-sap aan die er zijn, zeker voor traditionele tabak en menthol sigaretten op smaak. Halo Cig heeft meer dan tien e-vloeistof smaken in verschillende varianten van een traditionele sigaret tabak, terwijl ze ook meer dan vijf gearomatiseerde menthol e vloeistoffen hebben om uit te kiezen. Ze willeen de ervaring van de e-sigaret graag authentiek laten zijn aan de traditionele sigaret, zoals veel e-sigaret bedrijven op de markt.

V2 Cigs Flavor Samples

E-Juice met Fruitsmaken

Als je op zoek bent naar een kleine opkikker in de ochtend of in de middagsleur en je bent in de stemming voor een zoete, verfrissende en natuurlijke traktatie dan kunt u een heerlijke fruitsmaak e- sap voor herbruikbare e-cartridge of verdamper proberen. Fruitsmaak e-sappenkunnen de hele dag of met tussenpozen worden gebruikt of tussen de favoriete smaken of kruiden- het ligt allemaal aan de persoonlijke voorkeur. Het merk e-sigaret VaporFi e-cig brand,heeft een opmerkelijke selectie van zoete en fruitige e-sap smaken. U kunt populaire e-vloeibare smaken vinden, zoals een scherpe appletini, een frisse explosie van zongerijpt sinaasappelsap, een exotische afdeling en een ook toetjes, gebak en taart. Wat dacht je van granaatappel rush, of een karakteristieke rijpe kersensmaak?

E-Liquid met Smaken van Decadente Desserts

E-vloeistoffen met de smaken van toetjes zijn favoriet onder sommige e-sigaret gebruikers. Ze laten de gebruiker genieten van een decadente en absoluut heerlijk toetje zonder ook maar een grammetje aan te komen! E-vloeistoffen met de smaken van toetjes kunnen worden gebruikt om ongezonde verlangens te onderdrukken, zoals voedsel dat dik maakt, rijk is aan vetten en vreselijk veel suiker bevat. Laten we zeggen dat je in de stemming voor een lekkere kersentaart, maar je bent op een dieet dat gebonden is aan een maximaal aantal calorieën, wat vereist dat u uw inname van koolhydraten beperkt. Wat zijn uw opties? U kunt kiezen voor een heerlijk alternatief, zoals yoghurt met een smaakje, maar dan eet u toch extra calorieën waarmee je rekening moet houden op een ander moment tijdens de dag. Dus waarom niet genieten van uw favoriete desert met E-vloeistoffen met de smaken van toetjes? Ook als dieet geen zorg is, kunt u genieten van uw eigen zoete traktatie naar keuze. Afhankelijk van de voorkeur, kan de gebruiker genieten van het roken van een zoete en smaakvolle e-sap met een lekker smaakje. Of je nu de hele dag of op zeldzame gelegenheden wilt snoepen – het is uw leven en u heeft de keuze te leven op de manier waarop u altijd al wilde.
Het populaire sigarettenmerk Apollo Elektronische Sigaret, heeft een hele collectie vol smaken van toetjes waar je het water je van in de mond loopt. Enkele voorbeelden zijn: Deense kaneel, chocolade-aardbei, sinaasappel sorbet, banaan citroen meringue taart, en pompoen-kruiden. Er is altijd ruimte voor het toetje met deze smakelijke damp smaken!

Halocigs Flavors

Leuke en Bijzondere E-Liquid met de Smaak van Drank

Van leuke en bijzondere e-sigaret smaken kan de hele dag of alleen op bepaalde tijden van de dag worden genoten; alles hangt gewoon af van uw voorkeur. Zo kunt u de damp rook van een mokka cappuccino e-vloeistof of groene thee smaak e-sap in de vroege ochtend drinken, wanneer u van uw kopje koffie of warme thee nipt. Of u kunt genieten van een zoete cola smaak of een gladde bourbon smaak aan het eind van de dag wanneer je gaat zitten om van een warme maaltijd te genieten. Als u een koffie liefhebber bent dan ben je waarschijnlijk ook fan van een sigaret naast de koffie: waarom overweeg je geen rijke espresso e-sigaret voor de hele dag? Of, als u een delicate, zoete en levendige smaak wilt, probeer dan eens e-vloeistof in theesmaken, dan geniet u de hele dag van witte thee e-vloeistof of groene thee e-sap met uw elektronische sigaret. Het e-sigaret merk Apollo E Cigs heeft een grote verscheidenheid aan lekkere, door drank geïnspireerde e-vloeistoffen, die gebruitk dienen te worden met uw e-sigaret, waterpijp, of verdamper. Een van de meer interessante smaken is de al nighter e-vloeistof; die bevat cafeïne en een nicotinegehalte naar keuze, laat je de nacht doorhalen en smaakt naar het populaire energiedrankje redbull. Het is een gedurfde maar zure smaak die uw smaakpapillen zal stimuleren en je geest en lichaam stimuleert.

Maak je Eigen Smaak E-Juice

Tegenwoordig bieden veel populaire e-sigaret bedrijven u de mogelijkheid om uw eigen smaak samen te stellen. Meestal houdt het bestellen van een aangepaste smaak in dat u een keuze maakt uit smaken beschikbaar op de website het merk naar voorkeur, de smaken worden gecombineerd. Naast het mengen van uw eigen e-sap kunt u ook kiezen voor het nicotinegehalte dat je wilt. Het mengen van uw eigen e-sap wordt aanbevolen voor mensen die een grote verscheidenheid aan smaken hebben geprobeerd en die weten welke smaken ze lekker vonden en welke smaken niet. Soms kunnen er beperkingen gesteld worden aan hoeveel verschillende smaken of welke bepaalde aroma’s kunnen worden gecombineerd. Dit wordt voornamelijk gedaan om te verzekeren dat het eindproduct nog aantrekkelijk smaakt, maar over het algemeen is deze methode voor het selecteren van een smaak een goede manier om de e-vloeistof te personaliseren.

Als u niet geïnteresseerd bent om uw eigen aangepaste mengsel e-vloeistof te maken, dan kunt u ook de e vloeistof aanpassen door verschillende smaken te bestellen en ze zelf te mengen. Deze methode om uw eigen e-sap te maken wordt meestal overgelaten aan mensen die al een tijdje vapen en waarschijnlijk meer vertrouwd zijn met de e-sigaret, de cartridge of verstuiver. Alleen als je genoeg kennis van zaken en ervaring hebt, kun je zelf inschatten wat wel en niet werkt, en weet je welke dingen er nodig ijn om de veiligheid te waarborgen.