De Beste E-Liquid 2018

Het Krijgen Van De Beste E-Liquid Begint Met Basiskennis

E-Vloeistof (ook wel E-Juice/E-Liquid) is een mengsels van kunstmatige of natuurlijke smakenstoffen, nicotine, suiker en andere organische of chemische verbindingen. Het is een vloeistof die wordt toegevoegd aan een elektronische sigaret, algemeen bekend als een e-sigaret of e-sig. Deze vloeistof wordt verwarmd door de e-sigaret apparaat en vervolgens verstoven als de gebruiker het e-juice product inhaleert. E- Liquid komt in veel smaak opties. Veel gebruikers genieten van deze functie, omdat het hen in staat stelt om hun ervaring met roken aan te passen. Gebruikers kunnen zien welke smaken ze willen proeven als ze roken, evenals kiezen hoeveel nicotine ze consumeren (als ze er überhaupt voor kiezen om nicotine in hun vloeistof te hebben). E-Juice geeft rokers de mogelijkheid om alle smaak te hebben en geen nicotine, zolang zij dat willen. Lees verder

Begrijpen van VG vs PG en VG: PG Verhoudingen

Een deel wat van e-Liquid uitmaakt is Propyleen Glycol, genoemd PG als afkorting, of Vegetable (plantaardige) Glycol, genoemd VG als afkorting. Eén of beide van deze vloeistoffen kunnen worden gemengd met de nicotine vloeistof om een mengsel van e-Juice te maken. Hoeveel e-sigaret rokers gebruik maken van elk vloeistof zal verschillende rook ervaringen creëren. Hoeveel moet een gebruiker dus toevoegen van elk? Het hangt af van een paar dingen.

Sterkte van de gewenste nicotine. De sterkte van de gewenste nicotine dicteert gedeeltelijk hoeveel andere vloeistoffen kunnen worden gebruikt. Minder nicotine sap betekent meer van andere vloeistoffen. Meer nicotine sap betekent minder van de andere sap.

Op zoek naar een ‘keel treffer’: Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het roken gevoel dat de keel meer raakt, dan is de Propyleen Glycerine de oplossing. Dit staat bekend dat het meer aanslaat in de keel. Nicotine en PG zijn de belangrijkste ingrediënten. Gewoonlijke verhouding voor degenen die van dat gevoel houden; 70 (PG): 30 (VG) of voor een sterkere mix 80 (PG): 20 (VG). Echter staat PG er bekend om dat het vaker allergische reacties veroorzaakt. Als dit gebeurd, dan is het niet aan te raden om PG nog te blijven gebruiken.

Veel gebruikers vinden dat het gebruik van grotere PG naar VG verhoudingen hen de beste e- Liquid mix geven. PG geeft bovendien ook een meer smaakvol en brutalere inhalering. Wilt u minder van een ‘keel treffer’ of u bent allergisch voor PG. Voor degenen die geen liefhebber zijn van het zwaardere gevoel, VG en nicotine kunnen gebruikt worden zonder ze te mengen met PG. Dit levert voor veel rokers een soepelere inhalering. Het is belangrijk om te weten dat sommige gebruikers minder smaak ervaren met meer VG mengsels.

Veel e-sigaret gebruikers ontwikkelen hun eigen unieke mengsels, afgestemd op hun individuele smaken. Er zijn zo veel mengsels mogelijk, maar de eerder vernoemde 70:30 verhouding blijkt een goede startpunt te zijn voor beginners. Van daaruit kunnen aanpassingen worden gedaan om verschillende beste e- Liquid smaken te creëren voor de gebruiker. Natuurlijk zijn er ook commerciële mengsels beschikbaar voor degenen die niet hun eigen mengsels willen maken.

Best Smakende E-Vloeistoffen

E-Liquid komt in vele diverse smaken. Voor degenen die van het ervaring van traditioneel roken genoten, zijn er smaken gemodelleerd naar oude sigaren en sigaretten. Standaard smaken zoals Mint en Menthol zijn ideaal voor de rokers die de ervaring willen nabootsen van traditionele sigaretten met de voordelen van de e-sigaretten. De voordelen ervan bevat nicotine niveaus uitkiezen, geen oude-sigaret geur dragen, en niet dezelfde kankerverwekkende stoffen inademen.

Smaakstoffen stoppen echter niet met de traditionele munt of menthol. Er zijn nu duizenden smaak opties die variëren van enkele smaken naar smaak mixen. Er zijn vele zoete, fruitige, en rijke smaak opties om uit te kiezen.

Exotische smaken: Veel leveranciers bieden beperkte-tijd of speciale mengsels van smaken die meer exotisch zijn, want ze zijn niet regelmatig beschikbaar. Om een aantal van deze uit te proberen, zou een gebruiker moeten kijken bij elke individuele leverancier om te zien welke bijzondere smaken of beperkte edities E-Liquid er beschikbaar zijn. Naast de standaard smaak opties, bieden veel leveranciers de mogelijkheid om de smaak mengsels aan te passen.

Veel leveranciers hebben ook de mogelijkheid om doe-het-zelf pakketten en e-sap receptenboeken te kopen, die gebruikers toestaan om hun rook ervaring verder aan te passen en de beste e-Liquids te creëren naar hun smaak. Deze doe-het-zelf pakketten en e-sap receptenboeken worden verkocht door vele online verkopers, evenals verkrijgbaar via selecte, traditionele speciaalzaken. Met zoveel smaakcombinaties, is het voor een gebruiker mogelijk om de een na beste exotische e-liquid smaak te creëren.

Smaken die langer meegaan: De sterkte van de smaken kan variëren van sterk naar licht. Een gebruiker kan dus bijvoorbeeld een sterke munt smaak, of een lichte chocolade munt smaak nemen. Langer durende smaken zijn afhankelijk van de kwaliteit van de vloeistof. Verschillende verkopers hebben verschillende smaakkwaliteiten. Enkele aanbevolen bronnen van e-Liquid bevatten Apollo E-Cigs en HaloCigs. Dit zijn Amerikaans gevestigde bedrijven en vertrouwde merken die bekend staan om hun producten van hoge kwaliteit. Een andere mogelijkheid is om te zoeken naar specifieke vloeistoffen die bestemd zijn om de smaak te versterken. Veel verkopers van e-sigaretten bieden intensievere sappen die kunnen worden toegevoegd aan mengsels om brutalere e-Liquids te creëren.

Tips Voor E-Liquid Beginners

Starter Kits: Met zoveel opties kan het lijken dat u makkelijk overweldigd wordt. Geen zorgen, er zijn veel kits en gidsen beschikbaar om nieuwe e-sigaret gebruikers te helpen met de overgang van traditionele sigaretten naar de wereld van elektronisch roken. Deze kits kunnen bestaan uit het apparaat en startende e-Liquids.

Starter Smaken: Veel beginners beginnen met de smaken die de ervaring nadoen van traditioneel roken. Smaken zoals tabak, menthol en munt zijn comfortabele keuzes voor velen als het lichaam overgaat naar de nieuwe rookervaring. Het hebben van de bekende smaken kan helpen om het verlangen naar sigaretten controleren, tijdens de aanpassing wat velen zien als “een schoner roken ervaring.”

Nadat de overgang naar elektronische rook apparaten succesvol is, kan het tijd zijn om verdere aanpassingen en verbeteringen van het roken ervaring te ondergaan, door over te schakelen naar andere smaak opties. Voor degenen die de wens hebben om te stoppen met roken, kunnen e-sigaretten een nuttige tussenstap zijn. Na het omschakelen naar de zoetere smaak mogelijkheden, kan het nicotinegehalte langzaam worden verlaagd tot het niet meer gewenst is.

Wegwerp E-Sigaretten en Cartridge opties: Er zijn bovendien wegwerp e-sigaretten die zich bezighouden met het eenvoudig te installeren cartridges, in plaats van verschillende vloeistoffen die kunnen helpen om de overgang te versoepelen van traditionele sigaretten naar de nieuwere roken ervaring. Velen voelen dat dit een gezonder alternatief is. De wegwerp e-sigaretten zijn beschikbaar bij veel verkopers die ook traditionele sigaretten verkoopt.

Voor geavanceerde E-Liquid gebruikers: Voor de geavanceerde E-Liquid gebruikers zijn er grotere experimenten met smaken mogelijk. Er zijn vele smaken meng opties die vloeistof keuzen intensiever maken om dikkere rookwolken en sterkere smaken te creëren, evenals verschillende modificaties aan apparaten om het gewenste roken ervaring te verbeteren en creëren.

Brutalere smaak details: Er is nog een andere mogelijkheid om rekening mee te houden in het nemen van de beste e-Liquid van 2017. Dat is de mogelijkheid om uw rook ervaring te verouderen. Naast traditioneel en tijd-beperkte speciale e-sap smaken, bieden vele e-sigaret verkopers een speciale sap aan bedoeld om het roken ervaring te intensiveren. De intensievere sap kan leiden tot grotere “rook-ringen” en meer intensere rook ervaring. Deze intensiverende vloeistoffen eisen meer zorg, omdat zij niet ontworpen zijn om geschikt te zijn voor elk e-sigaret apparaat.

Vele intensieve vloeistoffen dragen de waarschuwing met zich mee; het gebruiken van de vloeistof met een plastic apparaat kan ervoor zorgen dat de apparaat uitvalt. In sommige gevallen is dit wegens extra hitte van de temperatuur van de vloeistof. Vooral plastic apparaten zijn gewaarschuwd voor het samenvoegen met intensiverende vloeistoffen.

Krijg Aangepaste Smaken: Verschillende smaak opties zijn mogelijk via commerciële verkopers van e-sigaretten. Ze zijn een goede keuze voor vele e-sigaret kenners, alhoewel het wel mogelijk is om e-sappen te creëren afhankelijk van elke speciale leverancier van het product.

Redelijke prijzen voor E-Sappen: Prijzen van e-sappen verschillen, afhankelijk van elke verkoper. Dingen die potentiele factoren in prijzen bevatten: kwaliteit, kwantiteit, distributeur locatie, en promotionele prijsinstelling. Veel verkopers bieden korting en promotie aan voor proef smaken. Deze promotionele items zijn meestal goedkoper dan de normale prijs. Sommige verkopers bieden smalle 5-10ml proef e-liquids van net boven de €3. Wanneer bij aanschaf bij online verkopers, houdt rekening met de verzending of het wel of niet gratis bezorgd wordt. Veel e-sigaret leveranciers bieden 30ml e-liquid voor ongeveer €15. Uw eigen mix creëren verschilt ook in prijs. Sommige bieden aan om uw eigen mix van 30ml te maken voor ongeveer €17, en 60ml aangepaste mengsels voor ongeveer €30. Hoewel de introductie prijs voor de nieuwe e-sigaret apparaat en e-liquids veel lijkt, melden e-sigaret gebruikers dat ze geld besparen op lange termijn.

Ten slotte, de beste e-sap zal degene zijn dat past bij individuele smaken en rook behoeften. Voor veel e-sigaret fans, is dit het best bereikt door gepersonaliseerde mengsels.