De Beste E-Juice van 2018

Wanneer het komt tot het verkrijgen van de beste e-juice, zijn er vele keuzes om naar te kijken. Dit kan wel eens voor vragen zorgen bij e-Sigaret gebruikers. Toch hoeft het verkrijgen van de beste e-juice in 2017 niet een mysterie te zijn. Deze korte handleiding zal je helpen om antwoorden te krijgen over de blijvende smaak, startende smaken, nicotine gehaltes en meer. Lees verder

Langdurige Smaak

Kortgezegd, de kwaliteit en type e-juice van wat je gebruikt heeft impact op de smaak.

Kwaliteit: Om de beste smaak te krijgen is het van belang om e-juice te kopen van vertrouwde merken die bekend staan om hun hoge kwaliteit producten. De meeste e-Sigaretten gebruikers gebruiken vertrouwde Amerikaanse merken, zoals Apollo E-Cigs of HaloCigs, vanwege hun e-juice behoeftes. Het kopen van e-juices van vertrouwde merken zal helpen om de kwaliteit en smaken van de producten te waarborgen.

E-liquid Flavors
Type vloeistof: E-juices zijn meestal een mix van Propyleenglycol [Pg], Plantaardige glycerine [Vg], vloeibare nicotine en toegevoegde smaken. Variaties in verhoudingen van deze stoffen zorgen voor een impact op de smaak. Om meer smaak te hebben, kiezen de meeste mensen voor een hogere Pg dan Vg en raden een mix ratio aan van 70:30 of zelfs 80:20. Echter zijn hogere concentraties Pg wel eens verbonden met allergische reacties. Als een persoon last heeft van allergische reacties van Pg e-juice, is het verstandig om te stoppen met het te gebruiken en medische hulp te zoeken als het nodig is. De alternatieve oplossing voor gebruikers met Pg allergie is om te kiezen voor Vg, Nicotine en smaken.

Vloeistof versterkers: Sommige vloeistoffen bestaan om smaken te versterker of de rook ervaring te verbeteren. Deze smaken creëren dikkere rookwolken of rook-ringen. Deze speciale versterkende vloeistoffen kunnen gekocht worden van veelal de zelfde verkopers als die van e-juice. Soms hebben de special e-juices een specifieke apparaat nodig welke beter om kan gaan met de temperaturen waar deze vloeistoffen mee branden. Het gebruik van deze versterkende vloeistoffen met bepaalde e-Sigaretten kan gevaarlijk zijn voor de gebruiker en/of het apparaat en kan tevens zorgen voor het smelten van plastieken onderdelen in het apparaat. Het is dus noodzakelijk om te controleren of het apparaat wel geschikt is voor versterkende e-juices.

South Beach Smoke E-liquid Flavors

Gebruikelijke Eerste Smaken Voor E-liquid Beginners

De overstap van traditionele sigaretten naar e-Cigs, electronische sigaretten of Vaporizers kan een kleine aanpassingsperiode vereisen, zodat je kunt wennen aan de nieuwe rokerservaring. Daardoor vinden veel beginners het fijn om eerst de voor hun bekende smaken te roken, zoals bijvoorbeeld tabak, maar ook menthol of mint zijn voor hen goede opties. Echter, nadat de gebruiker gewend is aan de nieuwe rookervaring, die ze vaak als frisser en schoner ervaren, is het niet ongebruikelijk dat men overstapt naar de wat zoetere smaken.

Het is misschien daarom, dat na de overgangsperiode, veel gebruikers smaken kiezen met fruit, of zelfs toetjes- en dessert smaken. E-vloeistoffen komen in vele smaken, dus hoewel je het zeker bij de vertrouwde traditionele smaken kunt houden, is het zeker niet de enige optie, op jacht naar de perfecte E-juice.

Clearette E-Liquid Flavors Made In USA

Algemene Starters Smaken Voor E-Vloeistof Beginners

Voor de overgang van traditionele sigaretten naar e-Sigaretten of Verdampers heb je een gewenningsperiode nodig voordat je echt gewend bent aan de nieuwe rook ervaring. Vanwege dit kiezen vele beginners een herkenbare smaak en vinden Tabak, evenals Menthol of Mint, het best passend voor hun. Echter nadat mensen gewend zijn aan de “schonere” manier van roken, is het gebruikelijk als ze overschakelen naar zoetere smaken.

Daarom, na de gewenningsperiode, vinden vele gebruikers fruitige of dessert e-juice smaken het besten. E-juices hebben vele smaken om uit te kiezen, dus het blijven bij traditionele smaken is zeker een optie, het is alleen niet de enige optie om tot de beste e-juice te komen.

Kan ik E-Vloeistof Kopen en Gebruiken Met elk Apparaat?

Of je nou wel of niet de e-Vloeistof koopt en welke e-juice je kan gebruiken is afhankelijk van het apparaat.
Wegwerp apparaten: Sommige e-Sigaretten en Damp apparaten zijn wegwerpbare en gebruiken patronen. Voor deze apparaten is het niet nodig om e-juices te kopen, omdat dit type vloeistof niet gebruikt kan worden met dit apparaat. Tevens hebben niet alle wegwerpbare apparaten de mogelijkheid om de patronen te verwisselen. De verpakkingslabel en omschrijving kan de gebruiker alten weten of het apparaat een wegwerpbare is en of het te gebruiken is met andere patronen.

Herbruikbare apparaten: Voor deze type e-Sigaretten wordt er vaak gebruikt gemaakt van vloeistoffen. Het kopen van vloeistoffen bij een betrouwbare e-Sigaretten verkoper kan helpen bij het vaststellen van welke vloeistoffen er nodig zijn voor een specifiek apparaat. Vele e-juices vloeistoffen kunnen gebruikt worden met de meeste apparaten; hoewel speciale vloeistoffen of versterkende vloeistoffen er wel gekeken moet worden of het apparaat voldoet aan de eisen, omdat deze type vloeistoffen bekend staan voor het niet geschikt zijn met bepaalde apparaten. Als een persoon twijfelt aan de geschiktheid, is het aan te raden om alle product labels en omschrijven te lezen, het te controleren met een gids of het na te vragen aan een vertrouwde verkoper.

V2 Cigs Flavor Samples

Algemene Fles Formaten

Testers en kleine formaten: Test formaten zijn verkrijgbaar bij sommige verkopers van e-Sigaretten. Deze test e-juices mogen gekocht worden voor de prijs van verzending of een afgeprijsde bedrag rond de €3. De formaten van de testers verschillen, maar over het algemeen zijn ze rond de 5ml, wat de gebruikers van e-Sigaretten nieuwe smaken laat proeven of producten om te kijken of de smaak geschikt is voor de gebruiker. Vele e-Sigaretten gebruikers vinden testers en kleine formaten een geweldige manier om niet smaken te testen die ze nog niet hebben geprobeerd, zonder verplicht te zijn om een grote formaat te kopen die dus vaak vele male duurder zijn.

Middel tot standaard formaat: Vele e-juices worden verkocht in standaard verpakking van ongeveer 30ml. Terwijl de prijs varieert voor dit formaat, zijn de meeste geprijsd tussen de €10 en €15 euro per 30ml flesje. Sommige speciale smaken of speciale edities van e-juices kunnen duurder zijn.
Grote formaat: Voor diegene die een smaak hebben gevonden van e-juice die bij hun past, kunnen een groot formaat kopen van de desbetreffende e-juice. Grotere formaten zijn verkrijgbaar in het dubbele formaat van een standaard, 60ml. Prijzen voor dit formaat verschilt, maar kunnen gekocht worden voor de dubbele prijs van de standaard formaat, of rond de €30.

Verkrijgbare Nicotine Gehaltes

Een traditionele sigaret heeft ongeveer 1 milligram aan nicotine. Met e-Sigaretten kunnen gebruikers beslissen hoeveel nicotine ze willen in de e-juices. Sinds nicotine de hoofd veroorzaker is van verslaving, kiezen vele gebruikers ervoor om het gebruik en afhankelijkheid ervan langzaam af te bouwen . Dit terwijl andere er liever voor kiezen om een bepaald aantal te behouden in hun smaak. Met dit in gedachte is nicotine vloeistof te verkrijgbaar in de volgende dosering: Nicotine sterkte in: 0%, 0.6%, 1.2%, 1.8%, 2.4%, 3.2%.

De hoger de nicotine gehalte, des te gevaarlijker het is voor de gebruiker. Nicotine doses tussen de 30-60ml hebben bekend gestaan om fataal te zijn.
Om de kiezen voor de beste e-juice smaak, is het belangrijk om deze basis en persoonlijk rook gebruiken te snappen; met het gebruik van deze kennis kan iemand de best zelf samengestelde e-juice maken.