E-Sigaret Hoes

V2 Cigs E-Cigarette Case

Hoes Benodigdheden

Als u merkt dat u op overal op zoek bent om een hoes te vinden voor een elektronische sigaret, maar een klassieke wilt vinden die ook goedkoop is, dan bent u bij de juiste plek gekomen. Het zoeken naar de perfecte elektronische sigaretten hoes kan moeilijk zijn; vooral als u specifieke behoeftes heeft die u wilt verwezenlijken. Esigaret draaghoezen zijn niet bedoeld om dik, groot, of onhandig te zijn. Esigaret hoezen zouden klein genoeg moeten zijn om in een vrouwentas of een achterzak te passen. U zou moeten kijken voor een elektronische sigaretten draaghoes dat compact, verantwoord en modieus is.

iPhone E-cigs Case

Belangrijke Kenmerken

Een belangrijk kenmerk voor elke soorten hoes, is de ruimte die de esigaret hoes aanbiedt. Het meest belangrijke ding waar u voor moet zoeken is ruimte; de ruimte zou groot genoeg moeten zijn om uw batterijen en cartridges te dragen, maar compact genoeg is om uw hoes in uw jaszak te laten door de dag heen. Ook is een ander belangrijke kenmerk waar u de behoefte van kunt hebben om naar te kijken is bescherming. Er zijn verschillende soorten hoesjes voor verschillende levels en soorten bescherming. Een ander geweldige kenmerk is dat enigszins belangrijk is voor sommige individuen, is een oplaadbare hoes.

Apollo Electronic Cigarettes Case

Voordeel Van Het Bezit Van Een Beschermhoes

U heeft niet alleen de mogelijkheid om uw oplaadbare elektronische sigaretten discreet te vervoeren, maar met de juiste esigaret beschermhoes, kunt u ook alle extra benodigdheden meedragen die u nodig heeft. Als u ooit per ongeluk uw esigaret op de grond laat vallen, hoeft u geen zorgen te maken dat uw benodigdheden overal rollen; de beschermhoes is er om uw elektronische sigaretten te beschermen van verbrijzeling, kapot gaan, barsten, of welk schade ook.

Beschermhoezen zijn er om water schade te voorkomen; als een paar water druppels op uw hoes komt, hoeft u zich geen zorgen te maken over water schade bij uw onderdelen.

V2Cigs biedt geweldige beschermhoezen aan; hun hoesjes zijn compact, modieus, en goedkoop. V2Cigs geeft u ook de keuze tussen een harde hoes om uw elektronische sigaret te beschermen of een zachte hoes om uw onderdelen te vervoeren. Bekijk de V2Cigs beoordeling.

Apollo E-Cigarettes Case

Soorten Beschermhoezen

Er zijn elektronische beschermhoezen die verzegeld zijn met ritsen, knopen en Velcro. Deze manieren om de elektronische sigaretten te beveiligen, zijn er om ervoor te zorgen dat er geen kans is dat de accessoires of de esigaret eruit rollen of vallen en zo beschadigd worden terwijl u ze draagt. In sommige esigaret hoezen, zijn er gaas zakken erin die u toestaan om extra batterijen, atomizers, verstuivers, extra accessoires, en/of e-juice op te bergen.

Metalen beschermhoezen zijn de meest betrouwbare manier om uw esigaretten rond te dragen; de hoezen zijn beschermend, duurzaam, en ongeluk bestendig. Vooral als u erin gelooft dat u een onhandige individu bent, een baan werkt die veeleisend is, of kleine kinderen in de buurt heeft. Deze metalen hoezen hebben de formaat van een smartphone, wat de hoes zeer draagbaar maakt. De meeste metalen hoezen hebben ronde hoeken, zodat het voorkomt dat u gestoken wordt in uw borst, armen, of benen terwijl de hoes in uw zak ligt. Sommige van de meest populaire kleuren zijn roestvrij staal, grafiet, en glossy wit.

v2cigs e-cigs carry case

Draagbare Oplaadhoezen

Een ander geweldige soorten beschermhoes is de oplaadhoes. Als u merkt dat uw batterij vaak leeg is terwijl u niet thuis bent, dan kan deze hoek de beste beslissing zijn voor u om aan te schaffen. Als u zich zorgen maakt over de draagbare oplaadhoezen dat ze groter en dikker zijn in vergelijking tot de metalen hoezen en zachte hoezen, dan zult u verbaasd zijn om erachter te komen dat de draagbare oplaadhoezen dezelfde formaat hebben als andere hoezen waar we eerder over hebben gesproken; hetzelfde formaat van een smartphone. Met de draagbare oplaadhoes, kunt u al uw vaping onderdelen in uw broekzak dragen.

Als u zich zorgen maakt over de formaat van uw esigaret batterij, die niet in uw hoes past, zult u tevreden zijn om te weten dat de esigaret draaghoezen standaard formaten en kleinere formaten oplaadbare batterijen kan dragen en beschermen.

De buiten ontwerp van de draagbare oplaadhoes heeft hetzelfde ontwerp als een normale hoes, behalve voor de extra knoppen aan de buitenkant van de hoes. Op de exterieur ontwerp van de hoes, is er een USB poort dat gebruikt wordt voor het opladen. U kunt uw hoes met een USB lader in uw auto opladen, in uw computer op werk, of met een universele adapter die u online kunt aanschaffen.

V2 Cigs Charging Cases

Er zijn ook twee rijen van lichten op de exterieur ontwerp van de hoes. Op de beschermhoes, zijn er twee rijden LED lichten; deze rijen zijn gelabeld als “Case” en “Cig”. Afhankelijk van de lading van uw hoes en de lading van uw batterij, zullen de lichten opgelicht worden bij verschillende levels.

Aan de binnenkant van de hoes met de draagbare oplaadhoes, zijn er twee gleuven voor u waar u uw batterijen in kunt doen van de esigaret hoes. Eén van de gleuven voor de batterij heeft een schroefpunt in het verre links, wat gekanteld kan worden om het invoegen van uw batterij makkelijker te maken. Het enige wat u hoeft te doen is simpelweg de batterij inschroeven en de knop ingedrukt houden om zo te beginnen met uw batterij op te laden.

De blauwe LED licht zal u vertellen hoeveel uw hoes is opgeladen. Er zijn vijf verschillende led lichten; wanneer alle blauwe LED lichten vol zijn, is de hoes volledig opgeladen. De rode LED lichten vertellen u hoeveel uw batterij is opgeladen. Wanneer er vijf soliede rode lichten zijn, betekend dit dat uw esigaret volledig opgeladen is. Het duurt langer om uw hoes op te laden dan uw esigaret, maar het geeft u ook de kans om een volledig opgeladen batterij te hebben wanneer u onderweg bent.
De beschermhoes opladen duurt langer dan een esigaret opladen, maar u krijgt de voordeel om stroom te hebben wanneer u onderweg bent.