E Sigaret Batterij

E Cig Battery Life

Wat is een Elektronische Sigaret?

Elektronische sigaretten zijn één van de meest leven veranderde uitvindingen die recentelijk zijn gecreëerd. Elektronische sigaretten zijn elektronische apparaten die een vervanging apparaat zijn voor papier sigaret roken. E-sigaret zal u of nicotine of nicotinevrije producten leveren via cartridges.

E-sigaretten bevatten geen gifstoffen, teer, aceton, koolmonoxide, zwavelzuur of elk ander schadelijke chemicaliën dat gevonden kan worden in uw gebruikelijke papier sigaretten. Er is een variatie van verschillende smaken waar u uit kunt kiezen, terwijl u rookt.

How Does E-Cig Works

Terwijl er verschillende onderdelen zijn voor de elektronische sigaretten, is er één onderdeel die het meest belangrijk is. De meest belangrijke onderdeel van een oplaadbare sigaret is de batterij; zonder de batterij, zal de e-sigaret helemaal niet werken.

Voordelen van Dure Batterijen

Met het beginnen van een nieuwe merk, kan het verwarrend zijn welke merk het beste is om mee te beginnen. Duurdere e sigaret batterijen zijn duidelijk beter om mee te gaan wanneer het aankomt op de batterijen alleen.

De meer duurdere merken zullen u meer geld besparen in lange termijn. U zult ook geen nieuwe batterij elke paar maanden hoeven te kopen. De batterij zal langer meegaan, en u zult niet zoveel stroom verspillen bij het opladen. Een duurdere merk kopen zal u ook meer tijd besparen, energie en frustratie. U zult zich geen zorgen hoeven te maken of uw batterij ineens leeg raakt, of dat u achter bent gelaten zonder een sigaret. Algeheel, hoe duurder, naam merk batterijen zullen u een meer genietvolle ervaring geven.

v2cigs Batteries

De batterij is de meest belangrijke onderdeel van de vele onderdelen van de oplaadbare elektronische sigaretten. De oplaadbare batterij is ook één van de grootste nadelen wanneer het aankomt op consumenten winkelen; u wilt een batterij die betrouwbaar, duurzaam, en niet duur is. De batterijen die Blu Electronic Cigarettes heeft kan opgeladen tot wel zes keer voordat u de cartridge moet vervangen, zonder een probleem. U kunt meer over Blue ecigs hier weten.

Het is zeer belangrijk dat u uw batterij oplaad ongeveer elke twee tot drie uur; vooral als u een kettingroker bent. Het opladen zal geen uitgebreide tijd nemen, alhoewel, de duurdere sigaretten laden snel op. De dure sigaret batterijen zal positief geschikt zijn voor uw behoeftes en smaken.

Belang van de Batterijlading

Zoals hierboven vermeld, is de batterij de meest belangrijke deel van een oplaadbare e-sigaret. U kunt zich afvragen “waarom?”. Nou, de antwoord is makkelijk; alle andere onderdelen van de elektronische sigaretten hebben een kortere levensduur, en dat betekend dat deze onderdelen sneller vervangen moeten worden. Als u een batterij vindt van top kwaliteit, dan hoeft u niet heel veel uit te geven voor batterijen over de jaren heen. Nu is uw volgende vraag waarschijnlijk, “waar moet ik voor kijken in een batterij?”

Het eerste waar u naar moet kijken terwijl u winkelt voor een batterij, is hoelang de batterij mee gaat. Hoe langer hij meegaat, hoe langer u de mogelijkheid heeft om uw oplaadbare rook apparaat te gebruiken zonder op te laden.

Als u alleen zoekt naar het aanschaffen van een elektronische sigaret voor de eerste keer, en u zoekt naar het kopen van een e-sigaret dat op een papieren sigaret lijkt. Onthoudt dat de batterijen niet de beste zijn. Als u beslist om een elektronische sigaret aan te schaffen dat op een papieren sigaret lijkt, dan zou u waarschijnlijk ook een persoonlijke oplaadhoes kunnen aanschaffen.

Onthoudt de formaat van de batterij die u gaat kopen. Hoe groter de batterij, hoe langer hij meegaat.

E Cig Battery USB Charger

Een E-Sigaret Besturen

U zou ook moeten begrijpen hoe de besturing van de oplaadbare e-sigaret werkt. Er zijn twee verschillende besturingssystemen voor elektronische sigaretten; handmatig en automatisch. Handmatige batterijen gaan aan als u op een knop drukt of een kleine aan en uit schakel flipt wanneer u de batterijen aandoet. Wanneer het aankomt tot automatische batterijen, zal de batterij aangaan wanneer u inhaleert en uit gaat wanneer u stopt met inhaleren.

Nu u deze kennis bezit, zal u de mogelijkheid hebben om verschillende merken ontdekken en keuzes wanneer u aan het winkelen bent voor uw eigen, persoonlijk oplaadbare elektronische sigaret.

mAh Informatie

Wanneer u online op zoek bent naar een esigaret batterij om te kopen, ziet u vaak het woord “mAh” waar vel over gepraat wordt in de informatie over de batterij. Maar, wat betekend de term mAh?
Het is zeer belangrijk om te begrijpen wat mAh is, terwijl u winkelt voor uw batterij. mAh is een afkorting voor milliampère per uur. Milliampère per uur is een term die gebruikt wordt bij het beschrijven van de totale capaciteit van de oplading in de batterij. Een ander manier om dit te beschrijven; een batterij dat een vermogen van 1000 mAh heeft, heeft de vermogen u met één amp van stroom, voor één uur voordat de batterij doodgaat.

Om voor u te begrijpen hoe de mAh capaciteit van een elektronische sigaret batterij invloed zal hebben op het daadwerkelijke gebruik van uw batterij, zou u moeten begrijpen en weten de hoeveelheid amps uw sigaret zal trekken. Daarna hoort u ook te weten en begrijpen de hoeveelheid amps uw batterij zal opbergen. De typische afmetingen van de algemene elektronische sigaretten omsluiten een 2.5 ohm atomizer en een 3.7 volt batterij. Deze afmetingen zouden 1.48 amps trekken.

Als u zoekt naar het aanschaffen van een elektronisch sigaret dat verschillende hoeveelheden voltages of een andere aanhechting met een verschillende weerstand. En ook het weten van deze afmetingen om te helpen bij uw beslissing, is er een functie die u kunt gebruiken. De Ohm’s Law Calculator zal u helpen met het vinden van vele amps en worden getrokken van de combinatie die uw invoert. U zult uw totale hoeveelheid bij duizend moeten vermenigvuldigen om amps naar milliampère om te zetten.

Hoe u De Batterij Levensduur kan Berekenen

Wegens de atomizer en verstuiver weerstand kan het variërend tot minstens .2 ohms (ongeveer). De voltage van een elektronische sigaret zal dalen als de batterij gebruikt wordt. U heeft echter wel de mogelijkheid om de informatie te gebruiken dat aan u gegeven gaat worden om uit te zoeken hoeveel inhalaties u kunt nemen van uw elektronische sigaret batterij, gebaseerd op de mAh classificatie van uw batterij.

Battery Life Calculation

Nadat u de Ohm’s Law Total vindt, moet u even een kijkje nemen bij de Battery Life Calculator. Allereerst moet u uw mAh capaciteit van de elektronische sigaret invoeren. Als u geen één mAh classificatie heeft waar u zeker over bent, voer dan een capaciteit in waar u nieuwsgierig naar bent. Als u de mAh capaciteit invoert, voer dan het nummer “1480” in, in het gebied dat zegt “Consumption of Device”, of gebruik de mAh capaciteit nogmaals dat u gevonden heeft wanneer u de Ohm’s Law Calculator heeft gebruikt. Wanneer u klaar bent met het invoeren van deze nummers, moet u op de knop klikken waar “Calculate” op staat om de geschatte leven van de uren in de batterij te vinden waar u naar op zoek bent.

Vervolgens zult u de geschatte leven van de oplaadbare uren van de batterijen van de elektronische sigaret. Nadat u op de “Calculate” knop heeft geklikt, krijgt u een kleinere nummer. Bijvoorbeeld, u kunt een nummer krijgen zoals .132. U moet het dan vermenigvuldigen met de nummer 3.600 (wat de hoeveelheid seconden is in een uur). Uw resultaat zal de totale nummer van seconden zijn die u kunt spenderen aan uw apparaat roken, met de batterij waar u naar kijkt.

In de laatste stap, gaat u het totale hoeveelheid secondes delen bij de lengte van uw gemiddelde inhalaties in secondes. Laten we naar een voorbeeld kijken. Als u een batterij heeft dat ongeveer 475 secondes leven per lading heeft, en uw zal uw gemiddelde inhalatie lengte vinden van ongeveer drie seconden lang, kunt u verwachten om ongeveer 158 inhalaties uit de batterij te krijgen, voordat uw batterij leeg is. U moet wel onthouden dat u hoogstwaarschijnlijk meer inhalaties in realiteit krijgt, wegens de voltage van de batterij.

Vapour Guy

Mogelijkheden Met de Batterij Levensduur

Verschillende mogelijkheden van de variaties kunnen komen bij de lengte van de batterij levensduur. Er zijn verschillende functionaliteiten dat de batterij leven verschillend maakt. Vooral wanneer het komt tot de goedkopere batterijen. Het is zeer, zeer belangrijk dat u voor een uitstekende merk gaat wanneer het komt tot het aanschaffen van een elektronische batterij. Dit is belangrijk zodat u de mogelijkheid heeft om van een langere rooktijd te genieten en zo uw gewenste nicotine hit te krijgen.

De batterij levensduur zal ook verminderen door continue gebruik, vooral als u ervoor kiest om een goedkopere batterij te kopen. Wanneer de levensjaren beginnen toe te nemen, sinds de laatste keer dat u een batterij heeft gekocht, zal de levensjaren verminderen.