E-Sigaret Oplader

Battery Life Calculation

Soorten Opladers

Meeste standaard e-sigaret beginnerspakketten komen uitgerust met een oplaadbare batterij en een USB oplader. Een USB oplader is een kleine eenheid die u in uw batterij inplug, en het andere uiteinde met een USB poort in uw computer kunt inpluggen. Het ziet er uit als een USB-Stick, ongeveer de formaat van een duim, met een LED licht in het midden dat zal aangeven of de oplader wel of niet opgeladen is.

USB opladers kunnen alleen in een computer of laptop ingeplugd worden. Om een lading te halen uit een stopcontact of auto oplader, heeft u een adapter nodig.

U kunt een muur adapter krijgen, waar u uw USB oplader in de adapter plugt, en de adapter in de muur. U kunt ook hetzelfde doen met de autolader, door de USB lader in de adapter te pluggen en dan in een poort in uw auto.

De duurdere beginnerspakketten bevatten de USB oplader, muur en autoladers.

Vergeet ook niet over de PCCs, oftewel persoonlijke oplaad hoezen. Meeste starterspakketten bevatten deze niet, maar er zijn vele mogelijkheden om uit te kiezen die u apart kun bestellen. Dit geeft u de kans om uw batterijen op te laden waar u ook bent.

Soorten Batterijen

Er zijn een verschillende aantal batterijen om te gebruiken bij uw e-sigaret. De type oplader die u aanschaft zal afhankelijk zijn van uw batterij. Onthoudt ook dat niet alle merken van opladers en e-sigaretten compatibel zijn.

Cig-a-like batterijen zijn de meest standaard batterijen die u kunt krijgen. Ze zijn ontworpen om te lijken op daadwerkelijke sigaretten, maar zijn laag aangedreven en zijn meestal niet bevredigend voor vapors.

v2cigs Batteries
eGo batterijen zijn de meest algemene. Ze komen in verschillende formaten met verschillende stroom vermogen.

Advanced Personal Vaporizers (APV) of Mods zijn algemeen alleen gebruikt door geavanceerde vapors, maar ze eisen geen unieke opladers.

Een Oplader Kiezen

Uw beginnerspakket zal uitgerust zijn met een USB oplader compatibel met uw e-sigaret. Meeste mensen prefereren het om meer dan één oplader te hebben. Zo kunnen ze één thuis laten, op hun werk, en één in de auto. Het is handig om altijd opgeladen batterijen bij de hand te hebben zodra de huidige batterij compleet leeg is.

Een oplader zoeken die compatibel is met uw batterij is noodzakelijk. Het is mogelijk voor de batterij om overbelast en zo ook oververhit te raken. Sommige opladers zijn in staat om zelf te reguleren, en beslissen welke voltage nodig is om de batterij op te laden. Via uw computer opladen is ook gunstig, omdat de computer ook mogelijk kan zijn om zelf de voltage van de batterij te reguleren wanneer het oplaadt. Batterijen die aan het opladen zijn horen echter niet lang onbewaakt achter te blijven, aangezien het licht mogelijk is dat ze vlam vatten.

USB Opladers

USB opladers zijn de meest standaard en goedkoopste manier om uw elektronische sigaret batterijen op te laden.

Meeste USB opladers hebben hun eigen unieke merk; de merk van de oplader die u koopt is afhankelijk van de merk e-sigaret die u aan het gebruiken bent. Sommige merken zijn: EverSmoke, GreenSmoke, V2, Vapor Fi, en HaloCigs, om maar een paar op te noemen.

USB Ego E-cig Charger

Express Opladers zijn USB laders, maar ze werken sneller dan normale opladers. Express laders hebben geen koorden.

Andere soorten van opladers die u kunt kopen bevatten; Air Chargers, Pro Chargers, Jet Chargers, Pulse Chargers, Rocket Chargers, Rebel Chargers en Mod Chargers. Ze zijn allemaal specifiek voor sommige batterijen of esigaret soorten. Om één te kopen, zoals een Pro Charger, is afhankelijk van de aankoop van een Pro esigaret. Niet alle bedrijven bieden deze variaties aan.

USB laders zijn smal en gemakkelijk te gebruiken, maar hebben sommige nadelen. Ze kunnen alleen gebruikt worden op een computer, en hebben een adapter nodig om in de stopcontact te kunnen. Met alleen een USB lader, bent u alleen mogelijk om uw batterijen op te laden wanneer u achter de computer bent en wanneer uw computer ook opgeladen of ingeplugd is in de stroom.

E-Cigarette Charger Wall Adapter

Muur Opladers

U kunt een adapter kopen waar u de USB in de muur adapter zult plaatsen, en dan in de muur inpluggen. Dit is handiger sinds u de oplader in elke stopcontact kunt inpluggen. Het nadeel is dat het wat meer tijd kost om op te laden, omdat de stroom niet direct in de batterij komt, maar door de adapter in de USB lader, en dan pas in de batterij.

Autoladers

Hetzelfde als de muur adapter, is de autolader een adapter waar u uw USB oplader in kunt plaatsen, en dan in een stroomvoorziening in uw auto pluggen. Op deze manier kunt u onderweg opladen, en heeft u batterijen die klaar zijn bij u om mee te reizen. Nogmaals, is de nadeel dat de stroom eerst via de adapter moet gaan en dan in de USB en dan weer in de batterij.

Apollo E-cig Car Charger

Beide muur- en autoladers eisen ook een USB oplader. Als u dus een aantal opladers thuis, in de auto, en op werk wilt, bent u verplicht om genoeg USB opladers aan te schaffen om ze allemaal op te vullen.

Persoonlijke Oplaad Hoezen

Deze kunnen zeer modieus zijn en u de kans geven om uw unieke personaliteit af te beelden, samen met de unieke smaak van uw e-sigaret. Ze zijn ook handig omdat ze ook een lading kunnen houden, en daarom gunstig uw batterijen onderweg kunnen opladen.

PCCs moeten van te voren opgeladen worden. Ze kunnen die lading opbergen totdat u uw e-sigaretten in ze plaats om op te laden. Op die manier bent u niet zonder batterij, als het onmogelijk voor u is om stroom te vinden, of geen oplader bij u heeft. Zolang uw PCC een lading heeft, kan het ook door uw batterijen lopen. Natuurlijk is het nadeel dat de PCC’s lading uiteindelijk zal leeg raken, en daarom de batterijen beide opgeladen moeten worden direct uit een stroomvoorziening.

V2 Cigs Charging Cases

EverSmoke biedt een persoonlijke oplaadhoes ontworpen om eruit te zien als een daadwerkelijke sigarettenhoes; die gemakkelijk hun esigaretten laat passen, dat hetzelfde uitziet als normale tabak sigaretten. Ze zijn vooral goed voor iemand die nieuw is tot de vaping scene. Het is ook hetzelfde stijl van roken die ze gewend zijn. De kleine hoes zal makkelijk in uw broekzak of tas passen, dus kan het ook met u mee gedragen worden waar u ook maar heen gaat. Er zijn ook andere ontwerpen van Pccs verkrijgbaar; sommige persoonlijke oplaadhoezen zijn zelfs ontworpen om eruit te zien als mobiele telefoons.

Multi-Batterij Opladers

Terwijl het essentieel is om te onthouden dat de meeste e-sigaretten niet alleen compatibel zijn, of alleen opgeladen moeten worden met hetzelfde merk, zijn er weinig universele opties. Nitecore en Efest zijn een paar merken die universele, multi-batterij opladers aanbieden.

De voordelen van universele opladers is dat u een product kunt aanschaffen die goedkoper is dan de merk naam aangeboden door uw esigaret bedrijf. Het is echter wel belangrijk om bewust te zijn en een nauwlettend in de gaten houden wanneer uw batterijen aan het opladen zijn, aangezien er mogelijke risico’s zijn.

U kunt ook universele opladers aanschaffen die twee tot zelfs vier batterijen tegelijkertijd kunnen opladen. Elk batterij slot is apart, en zou de batterijen individueel horen op te laden. De batterijen zijn meestal uitgerust met een intelligent oplaadsysteem, zodat ze kunnen uitvogelen hoeveel ze moeten opladen, en op welke voltage ze elke individuele batterij moeten opladen.

Ze zijn ook uitgerust met technologie dat hun toestaat om te weten wanneer de batterijen volledig opgeladen zijn zodat ze stoppen met opladen. Batterijen beginnen leeg te raken en wat van hun lading kwijtraken zodra de oplader stopt, maar sommige opladers zijn voorzien om te herkennen wanneer een batterij de lading onder een bepaald level is gevallen, en beginnen ze verder met opladen. De LED lichten op een oplader hoort u te laten weten wanneer ze klaar zijn met opladen. Nogmaals, is het geen goed idee om de opgeladen batterijen onbewaakt achter te laten.

Sommige multi-batterij opladers hebben ook de mogelijkheid om andere elektronische apparaten op te laden, zoals mobiele telefoons, iPads, en MP3 en MP4 spelers. Dit is voegt ook toe aan hun handigheid, aangezien het de hoeveelheid opladers vermindert die u mee moet nemen als u onderweg bent, vooral als u op reis bent en u een telefoon oplader, iPod oplader, laptop oplader, of e-sigaret oplader nodig heeft.

Trustfire E-cigs Charger

Power Cig

Sommige bedrijven, zoals EverSmoke, heeft een extra optie bekend als de power cig. In plaats van dat het nodig is om op te laden, is de power cig een e-sigaret met een stroomkabel direct eraan verbonden. Uitgerust met een USB aan het uiteinde, kunt u direct stroom verzenden in uw power cig, door de USB in uw computer te pluggen. Op die manier hoeft u niet te wachten totdat de batterijen zijn opgeladen. Het is handig als u in de buurt bent van uw computer en u daar een tijdje kunt blijven. Als u verplicht bent om achter uw bureau te blijven van uw baan, dan is de power cig een geweldige optie zodat u niet de lading opraakt op uw batterij, en moet wachten totdat u kan vapen. Als uw baan u verplicht om veel te reizen, dan zal deze optie niet werken, maar nog steeds een rendabele optie als u thuis werkt.

E Cig Battery Power Cig USB Charger

E-Sigaret Opladers

Beslis eerst over uw merk en soorten e-sigaret, voordat u een oplader kiest. Dit zal u helpen om te beslissen wat voor soorten oplader u moet nemen. Meeste mensen bewaren een autolader in hun voertuig, en een aantal muur adapter thuis, zowel een oplader voor kantoor waar hun werken. Onthoudt dat deze allemaal verplicht zijn om aparte USB opladers te hebben om ze te laten werken. Samen met persoonlijke oplaadhoezen, is het mogelijk om de opgeladen batterijen beschikbaar te laten op elke moment, zodat u nooit meer zonder uw e-sigaret hoeft te zijn.

Onthoudt ook om de batterijen te bekijken wanneer ze opgeladen worden, en wees zeer voorzichtig met het mengen van merken van batterijen en opladers. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van e-sigaretten, en hoe meer ervaren u in vaping wordt, hoe groter uw opties zijn.