E Sigaret Cartridges

Flavor Cartridge Sampler

E sigaret cartridges zijn gemaakt van weinig ingrediënten, ze zijn een zeer handige methode om onderweg te roken, hebben een discreet formaat, en een pak vol krachtige smaak ervaringen in een kleine en compacte cartridge. Hun unieke design geeft gebruikers de mogelijkheid om moeiteloos te roken, zo niet meer, dan een traditionele tabak sigaret. Gemaakt van de drie belangrijkste kenmerken; de atomizer, de e-sigaret liquid en de zachte mondstuk. De cartridges zijn ontworpen om probleemloos verbinding te maken met een batterij om u, de gebruiker, een spannende en simpele rook methode te geven. Wanneer de e-sigaret cartridge bijna leeg raakt (er is weinig tot geen damp en de smaak is bijna onbestaand), dan is het verwijderen zeer gemakkelijk. De gebruiker kan snel een ander cartridge pakken en weer snel verder roken. E-sigaret cartridges zijn gemaakt met de moderne samenleving in gedachte. Ze zijn smaakvol, handig, en milieuvriendelijk.

Unieke Ontwerp

E-sigaret cartridges zijn een unieke ontwerp. Ze zijn kleiner dan een tabak sigaret, wegwerpbaar, en duurzaam. Met traditionele tabak sigaretten gooit u meestal de filter gedeelte weg van de sigaret. Nou, met een gelijkmatige manier gooit u ook de esigaret cartridge wanneer u er klaar mee bent. Wat interessant is, is dat in het levensduur van een normale pak tabak sigaretten u 20 filters zou weggooien, in andere woorden, 20 peuken. Met esigaret cartridges zou u één cartridge weggooien voor dezelfde hoeveelheid, tijd en gebruik u zou nemen om een anderhalf pakje tabak sigaretten te roken. Denk erover na. Eén esigaret cartridge is een vervanging van 30 peuken. Dat is heel wat! De milieubelasting alleen al is merkwaardig, laat staan de hoeveelheid geld en tijd u zou besparen die u zal spenderen om naar de winkel te rennen voor een nieuwe pak sigaretten.

cartomizer traditional

E-sigaret cartridges zijn ontworpen om eruit te zien als een standaard tabak sigaret filter die verbonden aan de batterij van een e-sigaret is. Het lijkt op het gedeelte dat gerookt is op een standaard tabak sigaret. De cartridge is ontworpen met de drie belangrijkste kenmerken in gedachte; de atomizer, de liquid met of zonder nicotine, de siliconen mondstuk (wat ze verschillend maakt met elk soort ander rook methode). Eversmoke’s e-sigaret cartridges hebben een zeer unieke en superieure ontwerp, met hun drie fasen en handelsmerk VaporFlo technologie. Ze zijn ontworpen om een soepele trekking te creëren met het maximale hoeveelheid haalbare damp. Dit draagt echt bij aan het ervaring en maximum sfeervolle effect te creëren.

De atomizer is wat de damp rook maakt die u proeft, voelt, en ziet wanneer u een esigaret rookt. Wanneer u een haaltje neemt van de esigaret, trekt het de liquid door de atomizer die opwarmt. Het gebruiken van de verbonden batterij staat u toe om een genietvolle rook ervaring te hebben waar u op zoek naar bent. De geweldigste voordeel van het gebruiken van e-sigaret cartridges is dat u altijd de garantie hebt om een verse atomizer te krijgen bij elke nieuwe cartridge. Atomizers kunnen over de tijd heen leeg raken door overmatig gebruik, maar met een cartridge zult u zich nooit zorgen hoeven te maken of uw atomizer leeg raakt en weinig tot geen damp produceert. U zult altijd een overvloedige hoeveelheid damp rook hebben.

Binnen de e-sigaret cartridge is er ook de liquid. De liquid geeft u een robuuste smaak waar u op zoek naar bent, en levert ook de nicotine gehalte van uw keuze. Dit is het gedeelte dat uniek is per elke cartridge. Met letterlijke honderd verschillende smaken om uit te kiezen, is er geen manier dat u geen kunt vinden om van te genieten met roken.

Ten slotte, is de e-sigaret cartridge compleet gemaakt met een siliconen mondstuk voor een zeer natuurlijk gevoel wanneer u de damp inhaleert. De siliconen mondstuk is flexibel en zacht, wat betekend dat het vergelijkbaar voelt met een standaard tabak sigaret filter tijdens het roken. De soepele mondstuk beschikt over een enkele gat om ervoor te zorgen dat het maximale inhalatie potentie behaald is. Bovendien is de mondstuk waterdicht zodat u uw esigaret cartridges comfortabel kunt dragen of in uw broekzak kunt plaatsen. U weet dan ook dat de liquid smaak niet kwijt zal raken en de inhoudt verderft van uw tas of vlekken veroorzaakt op uw kleding.

Tobacco Box Cartos

Minder ingrediënten

De minder ingrediënten iets bevat die u zal innemen, of in dit geval, inhaleren, betekent het ook dat er minder kans is dat het ongezond voor u is. Terwijl de volledige effecten van damp rook van e-sigaretten nog niet getest zijn naar langdurige mate, wat de traditionele tabakken wel zijn, is het veilig om van bekende onderzoeken uit te gaan, dat de damp van esigaretten gezonder voor u is dan de rook van tabak sigaretten. Tabak sigaretten hebben meer dan 4000 chemicaliën in zich, terwijl de e-sigaret liquid damp die in de cartridge is, gemaakt is van 5 of minder ingrediënten. Dat gezegd zijnde, is er duidelijk een grote definiërend gunstige verschil tussen de traditionele tabak sigaretten en e-sigaretten.

Met de extra voordelen voor uw gezondheid komt er ook de extra voordelen voor degenen om u heen. U hoeft niet meer de risico te lopen om uw familie, vrienden, of wie dan ook om u heen te schaden, omdat damp geen tweedehands effect heeft, niet te vergeten derdehands effect. Met traditionele tabak sigaretten waar men meestal van vreest, niet voor hun eigen gezondheid, maar voor de gezondheid van de mensen die in contact komen met de rook of aanhoudende resten die achter blijven. Mensen melden vaak dat ze hoofdpijn, astma aanvallen, allergische reacties, en oor infecties krijgen die in contact komen met eerstehands, tweedehands, of derdehands tabak rook. Ze lopen ook nog het risico om blootgesteld te worden aan carcinogenen chemicaliën (kankerverwekkende stoffen) die erin zitten. Derdehandse rook voor tabak sigaret gebruikers refereert naar de opgebouwde teer die optreedt in gebieden waar vaak wordt gerookt. Dit kan witte oppervlakten geel maken, teer en resten opbouw, en een definitieve en vaak onaantrekkelijke geuren. Met e-sigaretten hoeft u zich er geen zorgen te maken! Geen tweede- of derdehands rook meer, geen praat en vocale klachten meer van anderen. U kunt in plaats van dat gewoon rustig achterover leunen en genieten van uw zoete en soepele vapor.

e cig cartomizers

Milieuvriendelijk

Esigaret cartridges produceren minder afval dan traditionele tabak sigaretten. Zo maakt het ze milieuvriendelijker dan alternatieve methodes van roken. Cartridges voor e-sigaretten gaan langer mee dan een standaard pakje tabak sigaretten. Voor de gemiddelde gebruiker, zal een cartridge ongeveer zo lang als een anderhalf pakje tabak sigaretten meegaan. Dit betekend dat voor elke esigaret cartridge u ongeveer 30 tabak sigaretten zult krijgen. U redt ook de planeet van 29 extra sigaret filters of “peuken” die zich opstapelen in prullenbakken en worden materiaal voor vogelnesten of vissenvoer, door maar één esigaret cartridge weg te gooien. Wanneer u een esigaret cartridge weggooit, houdt u ook de wegen schoon, de zeeën vrij, en de planeet groen van het opstapelen van sigaretten filters of smerige “peuken”.

Flavor E-Cigs Cartridges

Verbeterde Smaakbeleving

E-sigaret cartridges geven een krachtige smaak bom in een kleine compacte apparaat. Bovendien zullen ze altijd vers smaken en lijken nooit dof of verouderd te zijn. Sinds elke esigaret cartridge ontworpen is voor zijn eigen atomizer, kunt u altijd de garantie hebben dat u een nieuwe en verse atomizer krijgt bij elke nieuwe cartridge u gebruikt. Sinds atomizer leeg kunnen raken over de tijd van gemiddeld gebruik, zijn er ook andere vormen van e-sigaretten met ingebouwde atomizers die vatbaar zijn om leeg te lopen wat uiteindelijk kan leiden tot een zeer doffe en flauwe rook ervaring. Wanneer een atomizer leeg is, is de damp bijna niet bestaand. Daarom is de smaak dan ook negatief beïnvloed en zal opmerkelijk zwakker proeven en nogal flauw. Met een esigaret cartridge hoeft u zich er geen zorgen over te maken. Eigenlijk is het enige waar u over na moet denken, is de smaak die u erna wilt roken. Er is geen gedoe in het gebruiken en verwijderen van een esigaret cartridge als het erop aankomt. U zult bij elke inhalatie van de cartridge’s zachte mondstuk, een levendige en zeer smaakvolle vaping ervaring hebben.

Conclusie

Met esigaret cartridges bent u gezonder. Ze zijn ook een milieuvriendelijkere manier van roken. De damp die van de atomizer geproduceerd wordt -die interen gehouden wordt binnen de zeer compacte en discrete cartridge- is dik, robuust, en oh zo heerlijk. De coole vapor zal nooit verslappen of zwakker worden, aangezien de atomizer nooit de mogelijkheid heeft om leeg te raken en mogelijk uw vaping beleving zal verpesten. U bent ook echter altijd gegarandeerd op een verse en nieuwe atomizer bij elke nieuwe cartridge. Met elke nieuwe cartridge komt de mogelijkheid voor nieuwe smaken die bij uw smaakpapillen passen, en geschikt voor elke gelegenheid is, of het nou na het eten als dessert genomen wordt, of vroeg in de ochtend met uw kop koffie. U zult aangenaam verrast zijn met elke inhalatie van de esigaret cartridge. U zult ook zeker weten een langdurige en genietvolle rook ervaring hebben bij elke cartridge. Met minder dan vijf ingrediënten, honderden smaken om uit te kiezen, variërende nicotine gehaltes gebaseerd op persoonlijke preferenties, is er geen reden om de esigaret cartridge geen kans te geven.