Accessoires

Elektronische sigaret accessoires variëren in functie, prijs, en design afhankelijk voor waar u naar op zoekt en welk merk u aan het bekijken bent. Accessoires voor e-sigaretten kunnen echt bijdragen voor de personalisatie en uniekheid van vaping en kunnen het vaping ervaring verbeteren of minstens makkelijker voor u maken. Zoals mobiele telefoons, variëren accessoires voor elke merk. Waar een product bestaat onder een merk maar nergens anders, kan een ander product bestaan onder een andere merk. Soms kunnen accessoires gemixt en gematched worden met verschillende merken, maar dat is niet altijd het geval. Het beste manier om te bepalen of een accessoire van een ander merk wel of niet werkt voor uw behoeftes, is de omschrijving te lezen, dimensies vergelijken, specificaties lezen, en als het mogelijk is – in een lokale vape of rook winkel uitproberen. Als u serieus bent over vaping dan bent u ook serieus over uw accessoires. Sommige accessoires die u misschien zullen interesseren, zijn verschillende opladers voor uw esigaret batterij, daar hoezen voor betere draagbaarheid en bescherming, zachte druip punten voor hygiëne, en makkelijkere overgang naar e-sigaretten, universele adapters voor maximum aanpassing, modieuze draagriemen, geen as in de asbak, e-juice / e-liquid accessoires voor het maken van uw eigen smaken en damp, en droge kruid verdampers als u geïnteresseerd bent in vaping meer dan alleen e-liquid.

Opladers

Meeste e-sigaretten zijn oplaadbaar en eisen het gebruik voor oplaadbare batterijen. Als u net begint met vaping en de overschakeling van traditionele tabak sigaretten, of in het proces zit om te beginnen met dampen vanaf het begin. U zult waarschijnlijk beginnen met een standaard beginnerspakket. Meeste starterspakketten bevatten een oplader, een batterij, een e-juice/e-liquid / wegwerpbare e-cartridges, maar het is belangrijk om te onthouden dat het niet met al met alle producten en opties in de damp wereld, maar liever het begin. Het enige algemene dat u zou willen vervangen, of een back up van heeft is een oplader. De bekende e-sigaret merk, Vapor4Life weet veel over esigaretten en vaping en ze zijn constant aan het werken om hun producten te verbeteren. Ze zorgen voor verschillende oplaad opties voor gebruikers. Dan is er de slanke e-sigaret oplader, de standaard auto oplader dat gepaard kan worden met een USB kabel, en dan is er ook de auto- of handmatige doorvoer e-sigaret, wat meer een nieuwe versie van e-sigaret is dan een batterij. Apollo esigaretten heeft ook een draagbare to-go stijl adapter dan eruit ziet en voelt als een standard pakje sigaretten. Het is één van de beste op de markt.

Slankere Oplader

De slanke e-sigaret muur adapter is zoals het klinkt – het is slanker dan de andere oplaad poorten en laat daarom een kleinere milieubelasting. Dit is een ideale accessoire voor degenen die beperkt zijn in ruimte en stopcontacten, wat meer het geval is in compacte kamers, smalle studio appartementen, kleine huisjes, of oudere gebouwen.

Apollo E-cig Car Charger

Autolader

Een autolader met een USB kabel is erg handig voor het opladen van uw e-sigaret batterij als u onderweg bent. Het is een perfecte reisgenoot voor lange autoreizen en road trips, of op vakantie gaan in het natuur terwijl u kampeert. U kunt de autolader inpluggen en dan direct aansluiten op uw e-sigaret batterij. Niet meer verschillende volledig opgeladen rond sjouwen en hopen dat u genoeg bij u heeft.

Doorvoer E-Sigaret

Een zeer unieke producten dat de esigaret merk Vapor4Life verkrijgbaar heeft, is de doorvoer esigaret. Dit is een elektronische sigaret dat hetzelfde als de 1e generatie mini esigaretten uitziet, maar in plaats van het uitlopen van de batterij, verbindt het zich direct met een muur adapter. Dit maakt het één van de eerst gesnoerde elektronische sigaretten. Wegens de mogelijkheid om een directe 5 volts te ontvangen om uw damp ervaring een boost te geven, bent u in staat om hoge kwaliteit damp te behalen dat dik, robuust, en vergelijkbaar is met de 2e en 3e generatie esigaret damp productie mogelijkheid. Dit is perfect voor gebruik in de auto, achter het bureau, of dichtbij het bed op de nachtkastje, aangezien het bijna zo draagbaar is als zijn batterij tegenhanger.

Apollo E Cigs Handy PCC (Portable Charger Case)

Draagbare Oplaadhoes

De draagbare oplaadhoes die Apollo Ecigs heeft is een zeer comfortabel en gebruikersvriendelijk. Het is perfect voor het opladen van uw batterijen wanneer niet in de buurt bent van een stopcontact voor langere tijden, zoals vliegen, in de auto, of een dagje en avondje weg. U zult altijd toegang hebben tot een verse batterij wanneer u het nodig heeft, en zoals we allemaal weten is een verse batterij gelijk aan meer damp.

South Beach Smoke Carry Case

E-Sigaret Draaghoes

De elektronische sigaret draaghoes is de perfecte manier om uw e-sigaretten te vervoeren, inclusief extra cartridges zonder enig risico of schade en het verliezen van uw e-sigaret. Cigavette geeft de gebruiker verschillende e-sigaret hoezen dat ongeveer de formaat hebben van een standaard pakje sigaretten tot de formaat van een brillen draaghoes. Ze hebben verschillende stijlen variërend van vrouwelijk tot mannelijk in ontwerp, afhankelijk van uw exacte behoeftes en persoonlijke preferenties.

Zachte DripTip Mondstukken

Zachte rubberen driptip mondstukken zijn ontworpen om te lijken op het gevoel en roken van een daadwerkelijke sigaret. Dit kan het overgang van traditionele tabak sigaretten naar elektronische sigaretten makkelijker. De merk Volcano geeft gebruikers een grote variatie van rubberen mondstukken driptips die gemakkelijk op het einde van de cartridge schuift. Deze rubberen zachte tips zijn zeer behulpzaam voor het schoonhouden van uw cartridge. Laten we zeggen dat u een heldere en levendig gekleurde soft tip precies is wat u nodig heeft. Het zal uw lippenstift op uw lippen houden, en weg van uw cartridge voor een schone en meer hygiënische rook ervaring. Het is ook de perfecte esigaret cartridge als u gevoelige tanden heeft en het voorkomt dat enige reserve druip in uw mond terecht komt en uw oncomfortabel laat voelen.

Universele Adapter

V2Cigs geeft de gebruikers een universele adapter die het mogelijk voor V2Cigs superieur gesmaakte cartridges maakt om te combineren met andere esigaret merk batterijen. Sommige batterijen die goed werken met de V2Cigs adapters zijn de South Beach Smoke en Njoy. Maak de V2Cig universele adapter simpelweg vast aan uw favoriete smaak cartridge van V2Cig en verbindt het met een batterij om uw e-sigaret compleet te maken. Dit is de perfecte accessoire om te hebben als u het geweldig vindt om uw mini e-sigaret aan te passen en geïnteresseerd bent in het behalen van de beste persoonlijke ervaring mogelijk.

Draagriem

Draagriemen zijn een geweldige manier om uw mini-sigaret te vervoeren, aangezien ze u een snelle toegang geven naar uw e-sigaret. Dus geen graven meer door uw tas om een plek te vinden om uw e-sigaret mee vol te proppen. Eversmoke heeft een zeer klassiek uitziende draagriem dat beide simpel en modieus is. Het is een unieke draagriem waar u van een Eversmoke sigaret kunt genieten zonder het verwijderen van de draagriem. Dit is de perfecte esigaret accessoire om te gebruiken in een club met uw vriendinnen of tijden het reizen door een vliegveld. Deze unieke esigaret draagriem is de perfecte manier om te dragen en gebruiken van uw e-sigaret.

Asvrije Bak

Sommige mensen houden simpelweg van het gevoel om hun traditionele tabak sigaret neer te leggen in een normaal gestijlde asbak. Terwijl e-sigaretten geen asbak eisen, aangezien er geen as is om af te zien, zou u het alsnog willen neerleggen in een hygiënische manier. Asvrije bakken geven de e-roker de mogelijkheid om hun e-sigaret neer te leggen zonder het risico te lopen om het te verliezen of het snel oppakken van smerige bacteriën in een publieke plek. Asvrije bakken kunnen zelf het uiterlijk verbeteren van het daadwerkelijk roken van een traditioneel tabak sigaret als dat is waar u op zoek naar bent. De zeer populaire e-sigaret merk Blu Cigs heeft een erg simpele, sluike, en goedkope asvrije bak dat uw roker blik compleet zal maken. Het zal u ook toestaan om uw 1e generatie e-sigaret op de aanrecht van een vliegveld bar, op de koffiehuis groepstafel, of het randje van een bar balie in de club zonder het risico te lopen om het kwijt te raken of het oppakken van smerige bacteriën in publiekelijke plekken.

E-liquid Accessories

Als u echt geïnteresseerd bent in het vapen en mixen van uw eigen smaken, dan zou u zeker de lijn van accessoires van HaloCigs e-liquid willen bekijken. Ze bevatten een basis PG en VG voor damp, lege flesjes om unieke damp smaken in te doen, en een pincet om u te helpen van het sneller en gemakkelijker herladen van uw cartridge of verstuiver.

Halo Cigs heeft een premium Amerikaans gebaseerde E-liquid die compleet smaakloos is, maar nog steeds de hoge standaard houdt en vol met nicotine. Dit is geweldig voor het zelf maken van aangepaste en persoonlijke e-liquid smaken. De lege flacon die Halo Cigs verkrijgbaar heeft, is de perfecte zakformaat druppelaars voor het preserveren en vervoeren van uw unieke smaak combinaties. Neem ze met u mee als u naar clubs of feestjes gaat, en deel ze met al uw vrienden voor unieke smaken! De pincet set verkrijgbaar bij Halo Cigs is ontworpen om het hervullen van uw cartridge makkelijk te maken. De naald punt van hun maakt het pakken van de schuimrubber en hervullen van uw cartridge een makkie. Ze zijn dezelfde pincetten gebruikt bij professionelen.

Gedroogde Kruiden Verdamper

Terwijl meeste e-sigaret gebruikers beginnen met elektronische sigaretten in de vorm van damp, zijn er tijden wanneer een esigaret gebruiker ook droge kruiden en bloemen wilt dampen. Dat is waar een droge kruiden verdamper in het spel komt. Een droge kruiden verdamper staat de gebruiker toe om hun favoriete gedroogde kruiden, bloemen, of wax consentraten te verdampen. Wat er zo uniek is aan deze accessoire is dat er geen verbranding ontstaat, wat betekend dat de kruiden, specerijen, bloemen en wax concentraten langer verdampt kunnen worden, en zo ook geen scherpe rookachtige kruid smaak produceert dat geassocieerd is met roken. Clearette zorgt voor een sluike en duurzame droge kruiden verdampen dat goedkoop is. Deze bijzondere vaporizer, de droge kruiden G5 verdamper is windbestendig en komt met een langdurige batterij.

Conclusie

Elektronische sigaretten groeien zeer snel in populariteit, en daarmee komt ook het verlangen naar maximale aanpassing, personalisatie, en een algehele behoefte om klant tevredenheid te behalen. Met dat komen meer en meer esigaret accessoires. Dit is alleen het begin en deze artikel is het topje van de ijsberg van vele populaire e-sigaret accessoires, maar er is zo veel meer daarginds en nieuwe accessoires die dagelijks worden toegevoegd.